Dé carrièrebeurs voor hoogopgeleide, ambitieuze vrouwen 28 & 29 november 2014

Vrouw & Carrière

Vrouw & Carrière is dé carrièrebeurs voor hoogopgeleide, ambitieuze vrouwen in de branches Marketing & Sales, Rechten, Finance, Techniek of ICT.

Het aantal vrouwen in topfuncties stijgt langzaam en het verschil in economische zelfstandigheid tussen werkende mannen en vrouwen is nog steeds groot. Dit terwijl het aandeel hoogopgeleide vrouwen juist sterk groeit. Bijna een miljoen vrouwen zijn hoger opgeleid dan hun mannen en onder hoogopgeleiden van 25 tot 35 jaar is het aandeel van vrouwen groter dan het aandeel van mannen. (Bron: CBS).

Vrouwelijke kwaliteiten

Vrouwen staan om vele kwaliteiten bekend. Ze zijn sociaal, communiceren gemakkelijk en benaderen vraagstukken vanuit het belang van het team en het bedrijf. Daarnaast kunnen ze als geen ander multi-tasken, iets wat vrouwen van oudsher hebben meegekregen.

Vrouwelijk talent gezocht!

Steeds meer bedrijven worden zich hiervan bewust en stimuleren de doorstroom van vrouwelijk talent. Ze erkennen en waarderen talenten door de vrouwen te ondersteunen in hun carrière.

Carrièrebeurs

Vrouw & Carrière is ontwikkeld vanuit de overtuiging dat het bij elkaar brengen van werkgevers en potentiële vrouwelijke werknemers zal leiden tot een energiek resultaat: inspiratie voor het inzetten van talenten, het vormgeven aan ambitie en het bevorderen van flexibiliteit in carrièrepaden.

Ben jij een ambitieuze vrouw?

Schrijf je gratis in voor de Vrouw & Carrièrebeurs en ontmoet werkgevers die staan te springen om hoogopgeleide vrouwen in de branches marketing, sales, rechten, finance, techniek en ict!

Gratis inschrijven
Waar & wanneer


-


-

Jaarbeurs Utrecht
Jaarbeursplein 6
Utrecht

Hoogopgeleide dames let op!

De deelnemende organisaties staan te springen om jou te ontmoeten! Meld je direct gratis aan en start je carrière!

Gratis aanmelden
Mijn account

Je bent niet ingelogd.

Mediapartners
Memory MagazineJobnetTechnisch WeekbladHet Carrière Jaarboek