Dé carrièrebeurs voor hoogopgeleide, ambitieuze vrouwen 28 & 29 november 2014

Vrouw & Carrière

Vrouw & Carrière is dé carrièrebeurs voor hoogopgeleide, ambitieuze vrouwen in de branches Marketing & Sales, Rechten, Finance, Techniek of ICT. Maak kennis met een groot aantal topwerkgevers en volg een interessant carrièregericht en vakinhoudelijk workshopprogramma.

Het aantal vrouwen in topfuncties stijgt langzaam en het verschil in economische zelfstandigheid tussen werkende mannen en vrouwen is nog steeds groot. Dit terwijl het aandeel hoogopgeleide vrouwen juist sterk groeit. Bijna een miljoen vrouwen zijn hoger opgeleid dan hun mannen en onder hoogopgeleiden van 25 tot 35 jaar is het aandeel van vrouwen groter dan het aandeel van mannen. (Bron: CBS).

Vrouwelijke kwaliteiten

Vrouwen staan om vele kwaliteiten bekend. Ze zijn sociaal, communiceren gemakkelijk en benaderen vraagstukken vanuit het belang van het team en het bedrijf. Daarnaast kunnen ze als geen ander multi-tasken, iets wat vrouwen van oudsher hebben meegekregen.

Vrouwelijk talent gezocht!

Steeds meer bedrijven worden zich hiervan bewust en stimuleren de doorstroom van vrouwelijk talent. Ze erkennen en waarderen talenten door de vrouwen te ondersteunen in hun carrière.

Vrouw & Carrière is ontwikkeld vanuit de overtuiging dat het bij elkaar brengen van werkgevers en potentiële vrouwelijke werknemers zal leiden tot een energiek resultaat: inspiratie voor het inzetten van talenten, het vormgeven aan ambitie en het bevorderen van flexibiliteit in carrièrepaden.

Bekijk de deelnemerslijst >>

Workshops

Tijdens Vrouw & Carrière kun je deelnemen aan een carrièregericht en vakinhoudelijk workshopprogramma. Volg gratis workshops als:

Bekijk het volledige workshopprogramma >>

Opening

Op vrijdag 28 november om 10.15 uur zal Sybrand van Haersma Buma (fractievoorzitter CDA in de Tweede Kamer) op het hoofdpodium officieel De Nederlandse Carrièredagen openen.

Altijd al willen weten hoe hij het zo ver gebracht heeft? Kom dan naar de workshop Carrièretips van Sybrand van Haersma Buma op vrijdag 28 november om 10.30 uur.

Sybrand van Haersma Buma

Optredens

Na een dag vol gesprekken voeren en workshops volgen, kun je op beide dagen op het hoofdpodium genieten van spetterende optredens. Op vrijdag zal namelijk om 16:30 uur Hans Dulfer met band optreden en op zaterdag staat om 16:30 uur Nielson op het podium.

Hans Dulfer Nielson

MvdT Jewelry

'MvdT Jewelry is een sensuele, vrouwelijke lijn met een rauw randje. De lijn is handgemaakt en daardoor is ieder stuk uniek. Het materiaal is Brass, bekent vanwege haar gouden uiterlijk. De nieuwe vormen en fijne lijnen brengen eenvoud, waardoor je de sieraden moeiteloos kunt combineren.

De collectie bestaat stuk voor stuk uit statement pieces; De Sun handbracelet brengt op subtiele wijze sensualiteit aan de handen. Daarnaast zijn de kettingen op verschillende manieren te dragen. De V, Arrow en Cross necklaces zorgen voor een waanzinnig rugdecolleté en zijn ook prachtig te dragen tijdens de koude dagen in combinatie over een grove knit. De master piece van de collectie is ‘The Jacket’, de body chain ketting. Check out yourself: www.marlousvandertoorn.com.

Ben jij een ambitieuze vrouw?

Schrijf je gratis in voor de Vrouw & Carrièrebeurs en ontmoet werkgevers die staan te springen om hoogopgeleide vrouwen in de branches marketing, sales, rechten, finance, techniek en ict!

Gratis inschrijven
Waar & wanneer


-


-

Jaarbeurs Utrecht
Jaarbeursplein 6
Utrecht

Hoogopgeleide dames let op!

De deelnemende organisaties staan te springen om jou te ontmoeten! Meld je direct gratis aan en start je carrière!

Gratis aanmelden
Mijn account

Je bent niet ingelogd.

Mediapartners
Memory MagazineJobnetTechnisch WeekbladHet Carrière Jaarboek