Ontdek jouw mogelijkheden bij de overheid 25 & 26 november 2016

Carrièrebeurs Overheid

Carrièrebeurs Overheid is dé carrièrebeurs op overheidsgebied voor studenten, starters en professionals. Tijdens deze beurs kunnen bezoekers zich oriënteren op hun mogelijkheden bij de overheid.

Carrièrebeurs Overheid 2016 vindt plaats op 25 & 26 november 2016 in Jaarbeurs Utrecht. Binnenkort vind je op deze website alle informatie over de deelnemende werkgevers en het programma.

Match & Meet

Met de nieuwe Match & Meet tool van Jobnet.nl en de carrièrebeurzen van Memory Events vind jij nu heel gemakkelijk jouw nieuwe baan. 
Schrijf je in voor De Nederlandse Carrièredagen, Carrièrebeurs Overheid of Vrouw & Carrière en vul jouw Match & Meet profiel in. Je gegevens worden dan gematcht met de zorgvuldig samengestelde profielen van de exposanten. Wanneer een werkgever dé baan heeft voor jou, ontvang jij een persoonlijke uitnodiging om hem te komen ontmoeten op de beursvloer.

MAAK EEN MATCH & MEET PROFIEL AAN

Carrièrebeurs Overheid 2015

Carrièrebeurs Overheid is onderdeel van De Nederlandse Carrièredagen.

De Carrièrebeurs Overheid 2015 werd parallel aan De Nederlandse Carrièredagen georganiseerd op 27 en 28 november 2015.

BEKIJK HET PERSBERICHT

Overheidsinstellingen en intermediairs

De beursvloer van Carrièrebeurs Overheid 2015 bood bezoekers de mogelijkheid om op een laagdrempelige manier in contact te komen met topwerkgevers.

BEKIJK ALLE DEELNEMENDE ORGANISATIES VAN 2015

Workshops

Tijdens Carrièrebeurs Overheid 2015 kunnen bezoekers gratis deelnemen aan een carrièregericht en vakinhoudelijk workshopprogramma.

BEKIJK ALLE WORKSHOPS VAN 2015

Opening

Op vrijdag 27 november opende Alexander Pechtold (Politiek leider D66 en Fractievoorzitter in de Tweede Kamer) De Nederlandse Carrièredagen officieel.

Tijdens de opening van De Nederlandse Carrièredagen ging Pechtold in op de huidige belastingplannen van de regering: "De plannen van de Nederlandse regering leveren vooralsnog te weinig op voor de werkgelegenheid." Pechtold zou het beloofde belastingvoordeel liever steken in toeslagen om de positie van vrouwen op de arbeidsmarkt te versterken om zo werkgelegenheid te stimuleren.

BEKIJK HET PERSBERICHT

Optredens

Na een dag vol gesprekken voeren en workshops volgen, konden bezoekers beide dagen op het hoofdpodium genieten van spetterende optredens!

Vrijdag 27 november 2015

16.15 - 16.45 uur
Dries Roelvink

Dries Roelvink

16.45 - 17.00 uur
Dave Roelvink

Zaterdag 28 november 2015

16.30 - 17.00 uur
Emmaly Brown


 

Schrijf je nu gratis in!

Schrijf je nu gratis in voor Carrièrebeurs Overheid en ontmoet topwerkgevers en volg diverse carrière en vakinhoudelijke workshops.

Schrijf je gratis in!
Waar & wanneer


-


-

Jaarbeurs Utrecht
Jaarbeursplein 3521
Utrecht

Gratis inschrijven

Schrijf je nu gratis in voor Carrièrebeurs Overheid!

Gratis inschrijven
Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van aankomende carrièrebeurzen.

Inschrijven ›

Mijn account

Je bent niet ingelogd.

Mediapartners
JobnetMemory Magazine