Ontdek jouw mogelijkheden bij de overheid 17 & 18 november 2017

Carrièrebeurs Overheid

Carrièrebeurs Overheid is dé carrièrebeurs op overheidsgebied voor studenten, starters en professionals. Tijdens deze beurs kunnen bezoekers zich oriënteren op hun mogelijkheden bij de overheid.

GRATIS ENTREETICKET

Exposant
Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden om als exposant deel te nemen aan Carrièrebeurs Overheid 2017?

INFO VOOR EXPOSANTEN

Match & Meet

Met de Match & Meet tool word jij voor de beurs al gekoppeld aan de werkgevers die op zoek zijn naar jou. Zo vind jij nu wel heel gemakkelijk jouw nieuwe baan!

Let op: Met jouw Match & Meet entreeticket ontvang je een gratis consumptiebon bij entree van de beurs!

Hoe werkt het?
Schrijf je in voor De Nederlandse Carrièredagen, Carrièrebeurs Overheid of Vrouw & Carrière en vul jouw Match & Meet profiel in. Je gegevens worden dan gematcht met de profielen van de exposanten. Wanneer een werkgever dé baan heeft voor jou, ontvang jij een persoonlijke uitnodiging om hem te komen ontmoeten op de beursvloer.Vervolgens ontvang je een speciaal entreeticket waarmee je de match aan kan tonen op de beurs. Ga je dan maar vast voorbereiden, want dat eerste gesprek met jouw potentiële nieuwe werkgever is binnen!

MAAK EEN MATCH & MEET PROFIEL AAN

Carrièrebeurs Overheid 2016

Carrièrebeurs Overheid is onderdeel van De Nederlandse Carrièredagen.

De Carrièrebeurs Overheid 2016 werd parallel aan De Nederlandse Carrièredagen georganiseerd op 25 en 26 november 2016.

GRATIS ENTREETICKET

Overheidsinstellingen en intermediairs

De beursvloer van Carrièrebeurs Overheid 2016 biedt bezoekers de mogelijkheid om op een laagdrempelige manier in contact te komen met topwerkgevers.

Er zijn ruim 20 gemeenten aanwezig op het Gemeenteplein!

Onder andere onderstaande werkgevers zijn aanwezig met een stand en/of (workshop)spreker:

Opening

Carrièrebeurs Overheid werd in 2016, samen met De Nederlandse Carrièredagen en Vrouw & Carrière, geopend door Halbe Zijlstra, Fractievoorzitter van de VVD. Verzamel om stipt 10.00 voor het hoofdpodium voor de officiële opening en sluit daarna aan bij de workshop “Carrièretips van Halbe Zijlstra” voor zijn beste carrièretips.

Workshops

Tijdens Carrièrebeurs Overheid kunnen bezoekers gratis deelnemen aan een carrièregericht en vakinhoudelijk workshopprogramma.

GRATIS ENTREETICKET

Optredens

Na een dag vol gesprekken voeren en workshops volgen, kunnen bezoekers beide dagen op het hoofdpodium genieten van spetterende optredens!

Vrijdag 25 november 2016

16.30 uur - Hoofdpodium

Lange Frans

Zaterdag 26 november

16.30 uur - Hoofdpodium

Sharon Doorson

GRATIS ENTREETICKET

Gratis CV check in de Jobnetstand

Je hebt maar één kans om een eerste indruk te maken. Zorg dat je CV eruit springt! Tijdens de Carrièrebeurs Overheid kan je gratis jouw CV laten checken door BouwjeCV.nl in de Jobnet stand.

Over BouwjeCV.nl

BouwjeCV.nl ontwikkelt een online C.V. Creator, waarmee we werkzoekenden ondersteunen bij het maken van een mooi én beter CV, in beeld en tekst. Een goede cv is stap 1 om uitgenodigd te worden op gesprek. We zetten mooie voorbeelden klaar en geven schrijftips op de plek waar jij ze nodig hebt!

De Creator is naar verwachting online in februari. Daarnaast geven we advies op het gebied van tekst en design, ontwerpen we maatwerk-cv’s en organiseren we fotoshoots.

 

Schrijf je nu gratis in!

Schrijf je nu gratis in voor Carrièrebeurs Overheid en ontmoet topwerkgevers en volg diverse carrière en vakinhoudelijke workshops.

Schrijf je gratis in!
Waar & wanneer


-


-

Gratis inschrijven

Schrijf je nu gratis in voor Carrièrebeurs Overheid!

Gratis inschrijven
Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van aankomende carrièrebeurzen.

Inschrijven ›

Mijn account

Je bent niet ingelogd.

Mediapartners
Jobnet