Ontdek jouw mogelijkheden bij de overheid 17 & 18 november 2017

Carrièrebeurs Overheid

Carrièrebeurs Overheid is dé carrièrebeurs op overheidsgebied voor studenten, starters en professionals. Tijdens deze beurs kunnen bezoekers zich oriënteren op hun mogelijkheden bij de overheid.

GRATIS ENTREETICKET

Exposant
Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden om als exposant deel te nemen aan Carrièrebeurs Overheid 2017?

INFO VOOR EXPOSANTEN

Match & Meet

Met de Match & Meet tool word jij voor de beurs al gekoppeld aan de werkgevers die op zoek zijn naar jou. Zo vind jij nu wel heel gemakkelijk jouw nieuwe baan!

Let op: Met jouw Match & Meet entreeticket ontvang je een gratis consumptiebon bij entree van de beurs!

Hoe werkt het?
Schrijf je in voor De Nederlandse Carrièredagen, Carrièrebeurs Overheid of  Diversity Works en vul jouw Match & Meet profiel in. Je gegevens worden dan gematcht met de profielen van de exposanten. Wanneer een werkgever dé baan heeft voor jou, ontvang jij een persoonlijke uitnodiging om hem te komen ontmoeten op de beursvloer.Vervolgens ontvang je een speciaal entreeticket waarmee je de match aan kan tonen op de beurs. Ga je dan maar vast voorbereiden, want dat eerste gesprek met jouw potentiële nieuwe werkgever is binnen!

MAAK EEN MATCH & MEET PROFIEL AAN

Carrièrebeurs Overheid 2017

Carrièrebeurs Overheid is onderdeel van De Nederlandse Carrièredagen.

De carrièrebeurs Overheid 2017 wordt parallel aan de Nederlandse Carrièredagen georganiseerd op 17 en 18 november 2017.

GRATIS ENTREETICKET

Overheidsinstellingen en intermediairs

De beursvloer van Carrièrebeurs Overheid 2017 biedt bezoekers de mogelijkheid om op een laagdrempelige manier in contact te komen met topwerkgevers.

Onder andere onderstaande werkgevers zijn aanwezig met een stand en/of (workshop)spreker:


Onderdeel van Carrièrebeurs Overheid 2017 is Het Gemeenteplein. Een plein waar ruim 20 gemeenten aanwezig zullen zijn!

Opening

In 2016 vond om 10.00 uur op het hoofdpodium de officiële opening door Halbe Zijlstra - fractievoorzitter van de VVD - plaats. Daarna was er de gelegenheid om aan te sluiten bij de workshop  “Carrièretips van Halbe Zijlstra” voor zijn beste carrièretips. Wie de carrièrebeurs Overheid van 2017 gaat openen, wordt binnenkort bekend gemaakt.

Workshops

Tijdens Carrièrebeurs Overheid kunnen bezoekers gratis deelnemen aan een carrièregericht en vakinhoudelijk workshopprogramma.

GRATIS ENTREETICKET

Optredens

In 2016 traden Lange Frans en Sharon Doorson op. De artiesten die tijdens De Nederlandse Carrièredagen 2017 spetterende optredens gaan geven, worden binnenkort bekend gemaakt.

GRATIS ENTREETICKET

Gratis CV check in de Jobnetstand

Je hebt maar één kans om een eerste indruk te maken. Zorg dat je CV eruit springt! Tijdens de Carrièrebeurs Overheid kan je gratis jouw CV laten checken door BouwjeCV.nl in de Jobnet stand.

Over BouwjeCV.nl

BouwjeCV.nl ontwikkelt een online C.V. Creator, waarmee we werkzoekenden ondersteunen bij het maken van een mooi én beter CV, in beeld en tekst. Een goede cv is stap 1 om uitgenodigd te worden op gesprek. We zetten mooie voorbeelden klaar en geven schrijftips op de plek waar jij ze nodig hebt!

De Creator is naar verwachting online in februari. Daarnaast geven we advies op het gebied van tekst en design, ontwerpen we maatwerk-cv’s en organiseren we fotoshoots.

 

Schrijf je nu gratis in!

Schrijf je nu gratis in voor Carrièrebeurs Overheid en ontmoet topwerkgevers en volg diverse carrière en vakinhoudelijke workshops.

Schrijf je gratis in!
Waar & wanneer


-


-

Werkspoorkathedraal
Tractieweg 41
Utrecht

Gratis inschrijven

Schrijf je nu gratis in voor Carrièrebeurs Overheid!

Gratis inschrijven
Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van aankomende carrièrebeurzen.

Inschrijven ›

Mijn account

Je bent niet ingelogd.

Mediapartners
Jobnet