Schrijf je nu in!

De Zorg & Welzijn Carrièredagen

De Zorg & Welzijn Carrièredagen is de ultieme gelegenheid voor studenten, starters en professionals in de zorg en welzijn sector om met vele zorginstellingen, welzijnsorganisaties, ziekenhuizen en intermediairs in contact te komen.

Inschrijven

MELD JE HIER GRATIS AAN

​Exposant

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden om als exposant deel te nemen aan De Zorg en Welzijn Carrièredagen 2018?

INFO VOOR EXPOSANTEN

Zorg & Welzijn Carrièredagen

De Zorg & Welzijn Carrièredagen 2018. Hieronder vind je meer informatie over de afgelopen beurs. Wil je er de volgende editie van De Zorg & Welzijn Carrièredagen bij zijn? Volg ons dan op InstagramTwitter en Facebook en blijf op de hoogte!

  

De Zorg & Welzijn Carrièredagen is onderdeel van De Nederlandse Carrièredagen.
De Zorg & Welzijn Carrièredagen wordt parallel aan de Nederlandse Carrièredagen georganiseerd in 2018.
De beursvloer van De Zorg & Welzijn Carrièredagen biedt bezoekers de mogelijkheid om op een laagdrempelige manier in contact te komen met topwerkgevers.

Opening

Maartje Frederiks

De elfde editie van De Nederlandse Carrièredagen werd dit jaar geopend door Maartje Frederiks, sinds haar 26ste CEO van HelloFresh Benelux.
HelloFresh bezorgt in 10 landen maaltijdboxen aan meer dan 1,25 miljoen klanten en is onlangs door de Financial Times genomineerd voor snelst groeiende bedrijf in Europa.

Exposanten

De topwerkgevers die tijdens De Zorg & Welzijn Carrièredagen 2018 met een stand en/of workshop exposeren op de beursvloer worden in 2018 bekend gemaakt.

Onder andere waren de onderstaande organisaties in 2017 aanwezig met een stand en/of (workshop)spreker:

Werken bij Utrechtzorg

Werken bij Axioncontinu

Werken bij 's Heeren Loo

Werken bij Zorggroep De Vechtstreek

Match & Meet

Met de Match & Meet tool maak je de ultieme match tussen jouw profiel en de werkgever die tijdens de beurs aanwezig is. Zo word jij voor de beurs al gekoppeld aan de werkgevers die op zoek zijn naar jou en wordt het heel gemakkelijk om aan jouw nieuwe baan te komen. Klik op het filmpje om te zien hoe het werkt!

Let op: Met jouw Match & Meet entreeticket ontvang je een gratis consumptiebon bij entree van de beurs!

JOUW MATCH & MEET PROFIEL

Workshops

Tijdens De Zorg en Welzijn Carrièredagen kunnen bezoekers gratis deelnemen aan een carrièregericht en vakinhoudelijk workshopprogramma. De workshops voor De Zorg & Welzijn Carrièredagen worden in 2018 bekendgemaakt.

Optredens

Na een dag vol gesprekken voeren en workshops volgen, konden bezoekers beide dagen op het hoofdpodium genieten van spetterende optredens!

Vrijdag 17 november 2017

16:30 uur - Hoofdpodium

Jody Bernal
Bekend van de zomerhit van 2017 La Colegiala

Jody Bernal

Zaterdag 18 november 2017

16:30 uur - Hoofdpodium

Tim Douwsma
Bekend van het TV programma So You Wanna Be A Popstar

Tim Douwsma

Gratis CV check in de Jobnetstand

Je hebt maar één kans om een eerste indruk te maken. Zorg dat je CV eruit springt! Tijdens de Carrièrebeurs Zorg en Welzijn kan je gratis jouw CV laten checken door BouwjeCV.nl in de Jobnet stand.

Over BouwjeCV.nl

BouwjeCV.nl ontwerpt cv’s op maat en geeft advies op het gebied van tekst en design. Tip 1: Elke vacature verdient een eigen cv. In één oogopslag moet je de allerbeste indruk maken op je nieuwe werkgever. Met onze online C.V. Creator maak je zelf een mooi én beter CV, in beeld en tekst.
Je kunt kiezen uit bewezen werkende sjablonen en schrijftips op de plek waar jij ze nodig hebt. Heel 2017 kun je bovendien 3 sjablonen gratis uitproberen!

Lees meer: www.bouwjecv.nl

Waar & wanneer


-


-

Utrecht

FacebookTwitterLinkdeInYoutubeGoogle+


Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van aankomende carrièrebeurzen.

Inschrijven ›

Mijn account

Je bent niet ingelogd.

Mediapartners
JobnetMatch & Meet