Carrièrebeurzen

Op Carrièrebeurs.nl vind je alle informatie over de leukste en best bezochte carrièrebeurzen van Nederland.

 • De Nederlandse Carrièredagen

  De Nederlandse Carrièredagen: Dé plaats in het najaar voor studenten, starters en (young) professionals uit heel Nederland om topwerkgevers te ontmoeten!

   

  GRATIS ENTREETICKET

  Exposant
  Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden om als exposant deel te nemen aan De Nederlandse Carrièredagen 2017?

  INFO VOOR EXPOSANTEN

  Lees meer ›

 • Carrièrebeurs Overheid

  Carrièrebeurs Overheid is dé carrièrebeurs op overheidsgebied voor studenten, starters en professionals. Tijdens deze beurs kunnen bezoekers zich oriënteren op hun mogelijkheden bij de overheid.

  GRATIS ENTREETICKET

  Lees meer ›

 • Vrouw & Carrièrebeurs

  Vrouw & Carrière is dé carrièrebeurs voor hoogopgeleide, ambitieuze vrouwen in de branches Marketing & Sales, Rechten, Finance, Techniek of ICT. Bezoekers kunnen kennismaken met een groot aantal topwerkgevers en carrièregerichte en vakinhoudelijke workshops volgen.

  GRATIS ENTREETICKET

  Lees meer ›

 • DiversityWorks

  DiversityWorks is dé carrièrebeurs voor hoogopgeleid en ambitieus multicultureel talent in de branches juridisch, financieel, techniek, ICT en marketing & sales.

  Lees meer ›

 • Carrièrebeurs Zorg & Welzijn

  Carrièrebeurs Zorg & Welzijn is de ultieme gelegenheid voor studenten, starters en professionals in de zorg  en welzijnsector om met vele zorginstellingen, welzijnsorganisaties, ziekenhuizen en intermediairs in contact te komen.

  Lees meer ›

 • De Nationale Carrièrebeurs

  De Nationale Carrièrebeurs is het grootste carrière-evenement van Nederland met de beste werkgevers. Maak kennis met een groot aantal topwerkgevers en volg één van de vele carrièregerichte en vakinhoudelijke workshops.

  Lees meer ›

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van aankomende carrièrebeurzen.

Inschrijven ›

Mijn account

Je bent niet ingelogd.