Schrijf je nu in!

In de media

Lees hieronder wat de pers schreef over De Nationale Carrièrebeurs op vrijdag 15 en zaterdag 16 maart 2013 in Amsterdam RAI.

Pers- en nieuwsberichten

NUzakelijk

"PvdA-leider Diederik Samsom opent dit jaar de zestiende aflevering van deze grootste banenmarkt (14.000 bezoekers) voor vraag en aanbod van studenten, starters en 'young professionals' (talentvolle toekomstige managers)."

Dichtbij.nl

"Diederik Samsom opende vrijdagmorgen in de RAI de Nationale Carrièrebeurs. Na de opening gaf Samsom carrièretips in een workshop."

RTL Z

"De Nationale Carrièrebeurs. Dat is de plek van studenten en potentiele werkgevers elkaar kunnen ontmoeten. Het is natuurlijk een moeilijke tijd nu voor studenten om een baan te vinden. Lukt dat op de carrierebeurs?"

Geenstijl

"Landgenooten, in dit door crisis en armoede getroffen prachtige Lage Land. Er is HOOP! Het gaat weer goed komen, allemaal. Ooit komen we er weer bovenop. De weiden worden weer groen, de bergen weer van goud en de dekkingsgraden der graatmagere pensioenfondsen weer voluptueus en met stralende lach. Vier keer per jaar met verkansie! Een nieuwe auto! En dagelijks drie keer opscheppen!"

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van aankomende carrièrebeurzen.

Inschrijven ›

Mijn account

Je bent niet ingelogd.

Mediapartners
ICTwerktComputableKnaek.