Schrijf je nu in!

2017

Het was dit jaar voor de 20e keer dat De Nationale Carrièrebeurs plaatsvond in de Amsterdam RAI. Dit jaarlijks terugkerende carrière-evenement helpt studenten, starters en (young) professionals bij hun oriëntatie op de arbeidsmarkt.

De Nationale Carrièrebeurs werd op vrijdag 17 maart 2017 geopend door Peter Bommel. Peter Bommel is CEO van Deloitte Nederland en lid van de global Executive Board van Deloitte Touche Tohmatsu sinds 2012. 

Match & Meet

Innovatie en technologische ontwikkelingen zorgen niet alleen voor een veranderende arbeidsmarkt. Ook de oriëntatie en de zoektocht naar een passende baan is aan deze verandering onderhevig. Op 17 en 18 maart 2017 speelde De Nationale Carrièrebeurs in op deze verandering door dit carrière-evenement te koppelen aan de online talentpools van ‘Match & Meet’.

“Door dit jaar onze bezoekers direct inzicht te geven bij welke exposant hun online profiel aansluit, willen we vraag en aanbod op de arbeidsmarkt nog beter op elkaar laten aansluiten”, zegt directeur Geert Nab. Hiermee is de beurs een onmisbaar verlengstuk van het online oriëntatieproces geworden, zo stelt hij. “Juist in het digitale tijdperk bepaalt persoonlijk contact nog altijd het succes.” Met deze toevoeging van de nieuwe online tool blijft De Nationale Carrièrebeurs investeren in een eigentijdse manier van werving en employer branding.

Over De Nationale Carrièrebeurs 2017

Persberichten

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van aankomende carrièrebeurzen.

Inschrijven ›

Mijn account

Je bent niet ingelogd.

Mediapartners
ICTwerktComputableKnaek.