Match & Meet met de beste werkgevers RAI Amsterdam

Vorige beurzen

 • 2018

  Lees meer ›

 • 2017

  Het was dit jaar voor de 20e keer dat De Nationale Carrièrebeurs plaatsvond in de Amsterdam RAI. Dit jaarlijks terugkerende carrière-evenement helpt studenten, starters en (young) professionals bij hun oriëntatie op de arbeidsmarkt.

  De Nationale Carrièrebeurs werd op vrijdag 17 maart 2017 geopend door Peter Bommel. Peter Bommel is CEO van Deloitte Nederland en lid van de global Executive Board van Deloitte Touche Tohmatsu sinds 2012. 

  Lees meer ›

 • 2016

  De Nederlandse arbeidsmarkt trekt stevig aan: De Nationale Carrièrebeurs is 20% groter dan vorig jaar. Over beide dagen zijn er in totaal 11.000 bezoekers geweest. Frans van Houten, CEO van Philips, opende dit jaar de 19e editie van De Nationale Carrièrebeurs. 'De arbeidsmarkt kan pas werken als vraag en aanbod samenkomen, De Nationale Carrièrebeurs is the place to be' - Frans van Houten.

  Lees meer ›

 • 2015

  20 en 21 maart bleek maar weer dat een bezoek aan een carrièrebeurs een populaire manier is om in contact te komen met topwerkgevers. Die conclusie is te trekken uit het grote bezoekersaantal op De Nationale Carrièrebeurs. Bijna 7.000 studenten, starters en professionals kwamen vrijdag de 20e langs bij de Amsterdam RAI. Over beide dagen hebben in totaal 11.800 mensen de beurs bezocht.

  Lees meer ›

 • 2014

  De Nationale Carrièrebeurs ontving maarliefst 12.500 studenten, starters en (young) professionals. Zij konden persoonlijk in contact komen met 110 topwerkgevers en masteropleidingen.

  Lees meer ›

 • 2013

  Wie binnenkort voor het eerst de arbeidsmarkt op stapt begint zich enkele maanden voor het afstuderen te oriënteren op mogelijke werkgevers. Tijdens De Nationale Carrièrebeurs 2013 konden de studenten en starters persoonlijk in contact komen met 135 topwerkgevers. Zij waren niet alleen geïnteresseerd in banen, ook stageplekken bleken erg gewild.

  Lees meer ›

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van aankomende carrièrebeurzen.

Inschrijven ›

Mijn account

Je bent niet ingelogd.

Mediapartners
JobnetTechnisch Weekblad