Match & Meet met de beste werkgevers op het grootste carrière-evenement van Nederland

Archief

 • 2016

  De Nederlandse arbeidsmarkt trekt stevig aan: De Nationale Carrièrebeurs is 20% groter dan vorig jaar. Over beide dagen zijn er in totaal 11.000 bezoekers geweest. Frans van Houten, CEO van Philips, opende dit jaar de 19e editie van De Nationale Carrièrebeurs. 'De arbeidsmarkt kan pas werken als vraag en aanbod samenkomen, De Nationale Carrièrebeurs is the place to be' - Frans van Houten.

  Lees meer ›

 • 2015

  20 en 21 maart bleek maar weer dat een bezoek aan een carrièrebeurs een populaire manier is om in contact te komen met topwerkgevers. Die conclusie is te trekken uit het grote bezoekersaantal op De Nationale Carrièrebeurs. Bijna 7.000 studenten, starters en professionals kwamen vrijdag de 20e langs bij de Amsterdam RAI. Over beide dagen hebben in totaal 11.800 mensen de beurs bezocht.

  Lees meer ›

 • 2014

  De Nationale Carrièrebeurs ontving maarliefst 12.500 studenten, starters en (young) professionals. Zij konden persoonlijk in contact komen met 110 topwerkgevers en masteropleidingen.

  Lees meer ›

 • 2013

  Wie binnenkort voor het eerst de arbeidsmarkt op stapt begint zich enkele maanden voor het afstuderen te oriënteren op mogelijke werkgevers. Tijdens De Nationale Carrièrebeurs 2013 konden de studenten en starters persoonlijk in contact komen met 135 topwerkgevers. Zij waren niet alleen geïnteresseerd in banen, ook stageplekken bleken erg gewild.

  Lees meer ›

Gratis Entree

Schrijf je in en ontvang meteen een gratis entreeticket in je mailbox.

Schrijf je nu in
Gratis Entree

Schrijf je in en ontvang meteen een gratis entreeticket in je mailbox.

Schrijf je nu in
Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van aankomende carrièrebeurzen.

Inschrijven ›

Mijn account

Je bent niet ingelogd.

Mediapartners
Jobnet
Technisch Weekblad