Bedankt


Je bent succesvol aangemeld voor Het Nationaal Overheidscongres. Je entreeticket kan je downloaden door je in te loggen op Carrièrebeurs.nl en in het linkermenu te klikken op 'Entreetickets'.

Je ontvangt je entreebewijs binnen enkele minuten in je mailbox.

Let op: soms komt het ticket in je spamfolder terecht.
Om je te helpen met je zoektocht naar een nieuwe werkgever  hebben we een nieuwe tool voor je ontwikkeld: Match & Meet. Zie ook het filmpje hiervan.

Match & Meet is een samenwerking van het jobboard Jobnet.nl en carrièrebeurzen als De Nationale Carrièrebeurs, De IT Carrierebeurs, NJC Talents en het WO Toptalent Event.

Met de zojuist aangemaakte inloggegevens kun je ook jouw Match & Meet account beheren. Als je jouw profiel compleet hebt ingevuld, word je gematcht met de werkgevers die aanwezig zijn op de carrièrebeurs waar je je voor hebt ingeschreven.

Match
Wanneer een van de topwerkgevers dé baan voor jou heeft, ontvang je een uitnodiging op jouw  e-mailadres om deze werkgever te ontmoeten op de carrièrebeurs. Dat eerste gesprek is dus meteen binnen! Je ontvangt op je e-mailadres een speciaal Match & Meet ticket, die je aan de betreffende werkgever kunt laten zien.

Meet
Bovendien hoef je op de carrièrebeurs dan niet in de rij te staan. Je gaat namelijk snel naar binnen via de speciale Match & Meet entree waardoor je binnen no-time op de beursvloer staat. Ook krijg je dan een gratis consumptiebon. Loop meteen naar de stand van jouw match(es), want je weet zeker dat de recruiters daar graag het gesprek met je aangaan!

Maak hier je Match & Meet profiel aan.

Gegevens beheren

Door in te loggen op je account kun je te allen tijde je gegevens aanpassen en een nieuw ticket genereren.

Ga naar:

Mediapartners
Logo Match & MeetLogo JobnetLogo Slam!Logo Knaek
MonsterboardDe Nieuwe Lichting