Erik van Dongen

Eigenaar Go4master - Go4master

Erik van Dongen

Erik van Dongen is eigenaar van Go4master, een organisatie die is opgericht voor studenten met een internationale ambitie.

Het concept van Go4master is ontstaan toen Erik van Dongen de MSc International Business and Enterprice in het Verenigd Koninkrijk volgde. De master heeft zijn carrière een flinke boost gegeven, daarom heeft hij ook als doel alle ambitieuze en internationaal georiënteerde studenten te overtuigen van de voordelen van een Engelse master en hen hier gratis in wegwijs te maken!

In 2008 heeft Erik van Dongen zijn BA Commerciële Economie afgerond aan hoge school Windesheim in Zwolle. Na een half jaar gewerkt te hebben realiseerde hij zich dat een Bachelor opleiding een goede basis geeft, maar niet voldoende is om je te onderscheiden en snel door te groeien op de arbeidsmarkt. Dit heeft Erik doen besluiten zijn spullen te pakken en af te reizen naar het Verenigd Koninkrijk om zijn master in International Business and Enterprise te behalen. Met dank aan de master helpt hij nu vele enthousiaste studenten op weg naar het Verenigd Koninkrijk. Naast Go4master heeft Erik een aantal internationale functies bekleed binnen de Zwitserse multinational Zehnder Group, sinds kort is hij binnen dit bedrijf neergestreken op de positie als manager Marketing & Product Management.

Erik spreekt tijdens

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van aankomende carrièrebeurzen.

Inschrijven ›

Mijn account

Je bent niet ingelogd.

Mediapartners
ICTwerktComputableKnaek.