Match & Meet met de beste werkgevers RAI Amsterdam

Hoe activeer je je Female Factor voor succes?

persoonlijke ontwikkeling

Ben je toe aan meer inspiratie en motivatie in het leven? Meer helderheid wat JIJ nu echt wil in jouw leven? Jouw toekomst helder krijgen? Dan is deze workshop over jouw Fabulous Future en Female Factor het antwoord.

De workshop leert je te navigeren in het leven op je Female Factor. Wat is de Female Factor?Dat ga je zien, horen en ervaren tijdens deze workshop, maar hier vind je alvast een tipje van de sluier:De Female Factor is een aangeboren eigenschap bij vrouwen en is altijd aanwezig.

Het is een eigenschap die ervoor zorgt dat je meer op gevoel gaat ondernemen in het leven. Er zijn geen grenzen, maar vooral mogelijkheden. Eigenlijk ga je gewoon meer LEVEN dan OVERLEVEN.Het staat ook bekend als je Female Intuition en jij hebt haar!Het zal je sterker maken zowel in je zakelijke als je privéleven. Want…..

“Change a woman and you change a family, you change a family, you change a community, change a community you change the world.”

In deze workshop komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Persoonlijkheidsanalyse: zicht op gedrag en communicatie
  • Owning it (verantwoordelijkheid nemen)
  • Bewustzijn vs Onderbewustzijn
  • Your Fabulous Future
  • Your Female Factor    

Het leven is een grote reis en daar mag je echt van genieten. Stop het saboteren van jezelf en leef! Er is maar EEN jij.

Jouw toekomst, Fabulous Future, zal je helpen: als een vrouw weet wat haar bestemming is, weet zij NU welke keuzes ze moet maken

Door

Spreker Bekijk alle sprekers ›

Waar & wanneer


- E103

Entree C
RAI
Amsterdam

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van aankomende carrièrebeurzen.

Inschrijven ›

Mijn account

Je bent niet ingelogd.

Mediapartners
JobnetTechnisch Weekblad