Schrijf je nu in!

Hospitality de start van je persoonlijke groei en boost voor je carrière

Vakinhoudelijk

Carrière maken in de horeca? Ja het kan! Betekend dit dan dagen – en nachtenlang doorwerken zonder veel vrije tijd? Integendeel! Maak kennis met Rientz, dé Executive Chef van RAI Amsterdam, die je graag verteld over hoe hij gestart is bij de RAI Amsterdam en waarom hij hier nog met enorm veel plezier werkt.

Lennart vertelt je met plezier hoe waardevol het is om in de hospitality te werken en hoe dit jou persoonlijke ontwikkeling een extra boost kan geven. Is werken in de horeca hard werken voor weinig? Ook dat is al lang niet meer waar – Lennart verteld je graag waarom.

Dus twijfel je nog of werken in de horeca iets voor jou is? Laat je inspireren en enthousiasmeren door Rientz en Lennart!

Door

Gespreksleider

  • Lennart Maas is een hotelier pur sang en werkt vanaf zijn studententijd al in de horeca. Voor Lennart is horeca veel meer dan werken in een restaurant, café of hotel, het is de wereld van de hospitality, van afwisseling en het werken met veel verschillende mensen en prachtige locaties.

    Lennart heeft 8 jaar in het buitenland gewerkt, waaronder Abu Dhabi en Dubai en is in Amsterdam General Manager geweest van het Victoria Hotel in Amsterdam. Vanuit zijn enthousiasme voor hospitality heeft Lennart de Week van de Horeca opgericht en neemt hij regelmatig deel aan hospitality events. Nu werkt Lennart als Manager van de RAI Hotel Services, waarbij hij met zijn team zorg draagt voor duizenden hotelovernachtingen in Amsterdam voor Internationale bezoekers.

    Lennart spreekt tijdens:

    Lees meer ›

Waar & wanneer


- Volgt later

RAI Amsterdam
Europaplein 22
Amsterdam

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van aankomende carrièrebeurzen.

Inschrijven ›

Mediapartners
Logo Match & MeetLogo JobnetLogo Slam!Logo Knaek
MonsterboardDe Nieuwe Lichting