Programma

Op de afgelopen editie van De Nationale Carrièrebeurs kon je meer dan 80 vakinhoudelijke workshops, carrièregerichte masterclasses en inspirerende presentaties volgen.

 • Za: - Zaal 7

  Jezelf transformeren tot een echte operatieassistent, leren intuberen of een röntgenfoto maken? Kom naar onze presentatie en leer alles over het werken als operatieassistent, anesthesiemedewerker of radiodiagnostisch laborant!

  Deze in-service opleidingen zijn de kans om je te laten omscholen tot echte zorgprofessional werkzaam op de leukste, spannendste en mooiste plekken in het ziekenhuis.

  Lees verder › Opslaan

 • Vr: - Zaal 1 | Za: - Zaal 9

  Zie je jezelf aan de slag gaan in het Caribisch gebied? Wakker worden door de kraai van de Haan in de ochtend, zonnebril op, deur uit en naar werk? Na werk naar de happy hour gaan op strand om je dag af te sluiten?

  Heerlijk, ik ook! Maar Working in the Caribbean is meer dan dat. In deze interactieve workshop gaan we in op: de do’s en dont’s van solliciteren op afstand, de voordelen van het werken in het Caribisch gebied en de carrièrekansen, doorgroei en ontwikkelingsmogelijkheden op de eilanden. Mensen die recentelijk op de eilanden hebben gewerkt, delen hun ervaringen tijdens de workshop.

  Lees verder › Opslaan

 • Vr: - Zaal 9

  Ontdek hoe AI jouw carrièrepad kan transformeren op de Nationale Carrièrebeurs!

  Martijn van der Craats, een vooraanstaand AI expert met uitgebreide ervaring in ICT, gaming en onderwijs, onthult de kracht van kunstmatige intelligentie in het vormgeven van succesvolle carrières. Deze speciale sessie biedt praktische inzichten in hoe AI kan worden ingezet voor baanbrekende innovaties en persoonlijke ontwikkeling. Of je nu een student, starter of professional bent, Martijn’s expertise in AI opent nieuwe deuren en biedt waardevolle hulpmiddelen om je carrière of de zoektocht hier naar naar een hoger niveau te tillen in het snel evoluerende digitale tijdperk.

  Lees verder › Opslaan

 • Vr: - Zaal 8 | Za: - Zaal 4

  Onze wereld staat op het kantelpunt drastisch te veranderen. De opkomst van Artificial Intelligence (AI) gaat ons leven fundamenteel omgooien.

  AI wordt gebruikt in uiteenlopende toepassingen: van gezichtsherkenning tot vertaalapps, van medische diagnoses tot anticiperen op criminaliteit, en van fraudebestrijding tot het beïnvloeden van wat we kopen, lezen en zélfs stemmen. En dat is nog maar het begin. De komende jaren zal AI doordringen in steeds meer domeinen op onze arbeidsmarkt. Dit brengt gevaren maar ook legio aan kansen met zich mee. “Hoe gaan we hiermee om?”. Ben Herfst legt het u glashelder uit.

  Lees verder › Opslaan

 • Vr: - Zaal 4 | Za: - Zaal 4

  Gebruik je feminiene waarden, feminiene kwaliteiten en feminiene energie en bepaal je eigen koers. Authentieke vrouwelijke leiders kunnen voor de verandering zorgen die nodig is in deze wereld.

  Lees verder › Opslaan

 • Vr: - Zaal 1 | Za: - Zaal 4

  De arbeidsmarkt is heel gewillig. Voldoende stages en banen voor iedereen! En toch ….. is aan de baan komen die je echt wil hebben nog steeds best lastig.

  Netwerken en jezelf presenteren is de sleutel. Op de meest onverwachte momenten moet je jezelf tegenwoordig van je beste kant laten zien. Vragen als: ‘wat doe je?’, ‘wat wil je?’ en ‘wat kan je?’ kunnen je zomaar worden gesteld, in wat voor vorm dan ook. Lastig? Ja, maar gelukkig kan je je er op voorbereiden.

  Daarom: Een training over succesvol solliciteren en vooral ‘tips om je succesvol te presenteren’, een workshop waar je je ‘Elevator pitch’ maakt en oefent en top tips krijgt om je netwerk succesvol op te bouwen en te gebruiken.

  Al met al hard werken om je echt voor te bereiden op de volgende stap in je netwerk of carrière.

  Lees verder › Opslaan

 • Vr: - Zaal 10

  Bidfood is dé online horeca groothandel van Nederland en heeft de absolute ambitie om alles te verduurzamen. Van locatie tot bezorgen en alles ertussen in. Bidfood zocht een partner die niet alleen theoretische adviezen kon geven maar direct deze koe bij de horens kon pakken. Adviseren is makkelijk – maar dan ook realiseren is een ander spel! Equans neemt het publiek – in een interactieve sessie - mee hoe dit gaat en wat er mogelijk is. Geen pure presentatie. Het publiek wordt uitgedaagd en meegenomen in de echte verduurzamingsvraagstukken van dit moment!

  Lees verder › Opslaan

 • Za: - Zaal 7

  Wil jij weten hoe het is om de werken bij het Openbaar Lichaam Bonaire en hoe een Lokaal Caribische overheidsorganisatie werkt? Wil jij weten hoe het is om te leven en te werken op Bonaire? Kom dan naar de presentatie en wij nemen jou mee in ons verghaal.

  Lees verder › Opslaan

 • Za: - Zaal 1

  Iedereen wordt geboren met een creatieve kant. Maar als we ouder worden, laten we die creativiteit vaak wat op de achtergrond raken.

  Dat is niet zo handig, vooral omdat creatief denken superbelangrijk is voor de toekomst van jou en je organisatie. Hoe kun je je creativiteit weer aanzetten en verbeteren? En hoe bedenk je ideeën die niet zo voor de hand liggen? In deze workshop duiken we in de wereld van jouw creativiteit en ontdekken we samen hoe je écht originele ideeën kunt bedenken.

  Lees verder › Opslaan

 • Za: - Zaal 4

  JIJ bent een ambitieuze Young professional die aan de startblokken staat van zijn / haar carrière pad OF misschien ben je net even wat verder en heb je al wat meer meters gemaakt op jouw Carrière pad.

  Anyway .. feit is dat je nog wel een flink aantal jaar voor de boeg hebt op je carrière pad. En ergens zie je daar best wel een beetje tegenop, misschien herken jij dat stemmetje ook wel dat tegen jou zegt; ‘jeetje, ik moet nog zoveel jaar werken’. En daarbij wil ik ook nog zo veel zoals reizen, een leuke plek voor mijzelf hebben en onvergetelijke superleuke momenten met familie en vrienden beleven. Tijdens deze workshop gaan we direct aan de slag met het schetsen van jouw persoonlijke roadmap naar een duurzaam gezondere en gelukkigere carrière zodat jij na deze workshop al de eerste duurzamere stappen kunt gaan zetten. Meld je snel aan voor deze superleuke en uitdagende workshop, er zijn maar een paar plekken beschikbaar!
  X – Petra Nijman

  Lees verder › Opslaan

 • Vr: - Hoofdpodium

  Na een geslaagde beursdag komt speciaal overgevlogen vanuit Curaçao dé Dutch Caribbean zanger Kilate Tesla. Hij zal de heupjes los gooien en de RAI Amsterdam op z'n kop zetten!  

  Lees verder › Opslaan

 • Za: - Zaal 2

  Wil jij meer inzicht krijgen in jouw communicatiestijl en die van anderen? Wil jij leren en oefenen hoe om te gaan met iemand waarmee de communicatie lastig verloopt? Vind je het moeilijk om om te gaan met bijvoorbeeld een dominante manager of collega? Je bent niet de enige! 

  In deze mini masterclass Communiceren met Impact gaan we aan de slag met de verschillende communicatiestijlen. De 1e indruk, het erkennen van jouw eigen communicatiestijl en het herkennen van de communicatiestijl van jouw gesprekspartner. Dit doen wij aan de hand van de gedragsstijlen van DISC.   Communicatie is de sleutel tot succes!

  Lees verder › Opslaan

 • Vr: - Zaal 7

  Get to know the Employer Rituals. Dive into our culture and offices, explore opportunities and see what a day at our office looks like.

  Lees verder › Opslaan

 • Vr: - Zaal 7 | Za: - Zaal 5

  In deze workshop stap je in een tijdreis van het energiesysteem. Het systeem dat ervoor zorgt dat het licht brandt, de economie draait en je huis lekker warm is.

  Tijdens de workshop maak je kennis met de mooie kanten van de energietransitie en de uitdagingen die dat met zich meebrengt. Ook krijg je inzicht hoe innovaties zoals energyhubs een bijdrage leveren aan deze transitie. Tevens kijken we samen in de glazen bol van de toekomst. Een toekomst waar jij zelf onderdeel van uit kan maken. Deze transitie is namelijk onmogelijk zonder jou!

  Lees verder › Opslaan

 • Za: - Zaal 2

  De sleutel naar kracht en zelfvertrouwen voor de sollicitatie procedure die het beste bij jou past.

  Ik wil je graag laten kennismaken met de vernieuwde trend op het gebied van solliciteren 2024 en geef je de vernieuwde inzichten op dit gebied. Tijdens de seminar gaan we dieper op deze materie in denk hierbij aan het solliciteren, hoe zorg je dat de werkgever geïnteresseerd in je raakt en nieuwsgierig wordt.

  Lees verder › Opslaan

 • Vr: - Zaal 7

  Van rechter tot bode en van administratief medewerker tot jurist en IT’er.

  Bij de Rechtspraak zet iedereen zich in voor rechtvaardigheid. Voor eerlijke kansen. Voor gelijke rechten. Dat maakt werken
  bij de Rechtspraak uniek en impactvol, uitdagend en afwisselend. Want of je nu een juridische achtergrond hebt of niet, bij de Rechtspraak werken we samen aan een rechtvaardige samenleving. In deze presentatie krijg je meer inzicht in welke kansen er voor jou liggen bij de Rechtspraak en wat jij kunt bijdragen aan een rechtvaardig Nederland.

  Lees verder › Opslaan

 • Vr: - Zaal 6

  Heb jij een passie voor de reiswereld en ben je nieuwsgierig naar de kansen die de reisbranche te bieden?

  Wie anders kan je beter inwijden in het reilen en zeilen in de branche dan oud-studenten die al een tijdje in de reiswereld werken! Tijdens deze inspirerende sessie zullen jonge professionals van diverse organisaties, met verschillende functies, samen met jou in gesprek gaan.

  Lees verder › Opslaan

 • Vr: - Zaal 3

  Wil jij graag een kijkje nemen in de wereld van Tesla?

  Tijdens deze unieke workshop leer je meer over Tesla’s missie en producten en krijg je een kijkje in onze Gigafactory in Berlijn. Ben jij een echte Tesla-kenner? Laat het zien in de quiz en maak kans op een speciale prijs.

  Lees verder › Opslaan

 • Vr: - Zaal 6 | Za: - Zaal 6

  Om de klimaatdoelstellingen te behalen moet het verduurzamen van Nederlandse woningen in een stroomversnelling komen tot 1.000 woningen per dag.

  Tsavo verduurzaamt samen met klanten, bewoners en co-makers in een hoog tempo en tegen lage kosten veel woningen. Nu 1.000 woningen per kwartaal, binnenkort 1.000 woningen per maand. Hoe kan data dit helpen verder te versnellen? En hoe werd één miljoen bespaard door data-analyse?

  Lees verder › Opslaan

 • Vr: - Zaal 6

  Iedereen heeft de mond vol van het belang van diversiteit en inclusie. Toch zien we vaak dat het bij mooie woorden blijft en dat de praktijk weerbarstiger is. We delen graag de ervaringen die we bij Windkracht 5 hebben opgedaan!

  Lees verder › Opslaan

 • Vr: - Zaal 2

  Ontdek samen met Johnny Jagroep en Hanneke Reutelingsperger, Talent Acquisition Specialisten bij Randstad Groep Nederland met een specialiteit in Equality, Diversity & Inclusion (ED&I), hoe je diversiteit en inclusie kunt omarmen tijdens je carrièrepad.

  In deze workshop delen Johnny en Hanneke praktische tips en best practices voor het verkennen van diverse carrièremogelijkheden en het navigeren door inclusieve wervingspraktijken. Leer hoe je jezelf kunt presenteren als een waardevolle kandidaat en ontdek hoe organisaties divers talent waarderen en verwelkomen.

  Door middel van interactieve activiteiten en open discussies krijg je inzicht in het belang van diversiteit en inclusie in de huidige arbeidsmarkt en hoe dit kan bijdragen aan jouw succes en groei als toekomstige professional.

  Of je nu net begint aan je carrière of al verder gevorderd bent, deze workshop biedt waardevolle inzichten en tips om jouw carrière op te bouwen in een inclusieve omgeving waar divers talent wordt gewaardeerd en gestimuleerd. Mis het niet!

  Lees verder › Opslaan

 • Vr: - Zaal 5

  Wist jij dat de techniek branche bij uitstek een branche is om jezelf volop te laten groeien én om carrière in te maken? Twijfel je of de techniek wel iets voor jou is vanwege je ervaring of omdat je een vrouw bent?

  Marjorie Woudenberg, oprichter van het platform Vrouwen in de Techniek neemt je mee in de wereld van de techniek en geeft je volop tips & tricks om je te helpen de beste baan te vinden in te technische branche:

  - Hoe maak je voor jezelf de beste selectie in potentiele nieuwe werkgevers?
  - Welke vragen kun je stellen aan bedrijven om er achter te komen hoe het bedrijf omgaat met diversiteit & inclusie?
  - Is werken in de techniek als vrouw lastig? Marjorie ontkracht de vooroordelen en deelt tal van kansen met je.

  Schuif aan en ontdek meer over de hoe Vrouwen in de Techniek jou helpt in het maken van de beste keuze én laat Marjorie je helpen jezelf op waarde te schatten tijdens jouw persoonlijk carrière proces.

  Lees verder › Opslaan

 • Vr: - Zaal 7

  Microsoft, OutSystems, consultancy, implementatie methodologie: het zijn allemaal  prachtige woorden, maar wat betekent het nou in de praktijk?

  In deze presentatie hoor je hoe we daar bij HSO vorm aan geven, en wat het nu in de praktijk betekent om Microsoft IT consultant te zijn. We vertellen je een eerlijk verhaal over onszelf, ons leuke en uitdagende werk en welke kansen we te bieden hebben. Of je nu als net-afgestudeerde start of al een tijdje rondloopt in de IT; of je nu een hardcore developer bent, warm loopt voor low-code of liever met de business gesprekken voert: in alle gevallen hebben we een interessant verhaal te delen!

  Lees verder › Opslaan

 • Za: - Zaal 5

  We maken kennis met jouw vaardigheden en competenties, niet alleen voor de luchtvaart, maar voor jouw hele loopbaan.

  Ontdek hoe je jouw skills de vrije lucht in laat gaan. Onze aanpak is persoonlijk, interactief en vooral relevant voor jouw toekomst als piloot. Doe mee met onze interactieve workshop. Verken carrièremogelijkheden, bespreek samenwerkingskansen en duik in praktijkcasussen. Of je nu al een passie hebt voor de luchtvaart of je oriënteert op een carrière als piloot, deze workshop biedt waardevolle inzichten en ondersteuning.

  Lees verder › Opslaan

 • Vr: - Zaal 9

  Als jonge professional wil je graag een vliegende start maken binnen je carrière. Een van de platforms die hiervoor kan zorgen, is LinkedIn.

  Wil je bijvoorbeeld aan de slag als professional in dienst, of geef je er de voorkeur aan de touwtjes zelf in handen te hebben en zelfstandig ondernemer te worden? Dan is LinkedIn het platform om jouw carrière een extra boost te geven.

  Door je online netwerk via LinkedIn uit te breiden, gaan er nieuwe deuren voor je open. Deze deuren kunnen je meer vrijheid geven en ervoor zorgen dat je je continu kunt blijven ontwikkelen.

  Na deze lezing ga je naar buiten met concrete actiepunten. Je weet jezelf te onderscheiden op het platform en zorgt ervoor dat je je kunt profileren als een echte professional.

  Lees verder › Opslaan

 • Za: - Zaal 7

  Zorgwerk is een platform dat je helpt bij het vinden van de fijnste diensten en opdrachten bij organisaties in de zorg en kinderopvang. Met de handige app van Zorgwerk bepaal jij zelf waar, wanneer en hoe vaak je werkt. Meer dan 70.000 flexibele professionals hebben zich al ingeschreven. Wil jij ook baas zijn over je eigen rooster en een fijne werk-privé balans hebben? Volg dan onze bedrijfspresentatie en kijk wat Zorgwerk voor jou kan betekenen.

  Lees verder › Opslaan

 • Za: - Zaal 9

  De mallemolen van het leven (werk) eist steeds meer van ons. Het leven, de maatschappij lijkt alsmaar hectischer te worden en we dreigen onszelf steeds meer kwijt te raken. Hoe goed zorg je nou voor jezelf?

  In deze workshop gaan we hierop in. Wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik. Zodat je keuzes hierop kan afstemmen en daardoor beter voor jezelf kan zorgen, je interne batterij opladen en de energieke vitale medewerker worden. Want vanuit de verbinding met jezelf (opnieuw) te maken. Voel je je energieker en vitaler en kun je vanuit verbinding met anderen samenwerken. 

  Lees verder › Opslaan

 • Vr: - Zaal 3

  Netcongestie, elektrificatie, verduurzamingseisen: onderwerpen omtrent het energievraagstuk die je vast al eens voorbij hebt horen komen.

  Het zijn hot topics voor veel bedrijven. Deze uitdagingen vormen een steeds groter wordende bedreiging voor de bedrijfscontinuïteit. Het energievraagstuk staat dan ook bij steeds meer bedrijven hoog op de agenda.

  Om de energietransitie te helpen versnellen, is een integrale oplossing nodig voor de energievraagstukken van vandaag en morgen. Bij Greenchoice zetten we met ‘Geïntegreerde Energie Oplossingen’ deze volgende stap in de energietransitie. Innovatieve combinaties van zon, wind, energieopslag, laadinfrastructuur, energiehandel. Het is allemaal mogelijk. Zet jij deze volgende stap met ons mee? In deze workshop nemen Johan ter Borg, director E+, en Coen de Ruiter, Algemeen Directeur,  je mee in de mogelijkheden die Greenchoice ‘Geïntegreerde Energie Oplossingen’ te bieden heeft.

  Lees verder › Opslaan

 • Vr: - Zaal 7

  Our CEO, Dr. Felix Holiday, will shed a light on working in a Caribbean based Hospital, the St. Maarten Medical Center, which caters to a diverse and multicultural society as well as thousands of tourists.

  Dr. Holiday will cover various topics such as his experiences as a doctor at SMMC, the career and job opportunities at SMMC, the transition from SMMC to SMGH (St. Maarten General Hospital) and more…

  Lees verder › Opslaan

 • Za: - Zaal 9

  Being “a professional ‘who is from elsewhere,’ or who is seen as such” automatically means that you are dealing with an extra layer of workplace challenges on top of those that everyone else is facing.  

  Working as an expat, an international, a professional with a migration background, or a Global South professional working in a Western Context can feel incredibly overwhelming and stressful. You might find yourself missing out on important opportunities or unable to achieve your goals despite your hard work and qualifications.

  In this workshop you will get 7 practical and mental strategies from a professional that you can use to help yourself take charge of your intercultural workplace happiness, growth, and wellbeing.

  Gain a better understanding and appreciation of the uniqueness of your context, learn from real life examples of others who have been in your shoes, and define your own lifelong strategy that fits your personal situation.

  Lees verder › Opslaan

 • Za: - Zaal 7

  Het Europees Parlement biedt een inclusieve, diverse, meertalige werkomgeving op verschillende locaties. Versterk ons team en ondersteun onze parlementariërs bij het verwezenlijken van Europese democratie in een dynamische omgeving.

  Lees verder › Opslaan

 • Vr: - Zaal 9

  Ontdek in deze interactieve workshop hoe jouw unieke persoonlijkheid en voorkeuren zich verbinden met het ideale werk. Gebaseerd op jouw resultaten uit de BUTTONS drijfverenanalyse, verkennen we samen hoe jouw individuele eigenschappen aansluiten bij verschillende werkomgevingen, waardoor je toegang krijgt tot werk dat niet alleen bij je past, maar je ook motiveert en enthousiasmeert.

  Voor deelname aan deze sessie is het raadzaam dat je onze korte drijfverenanalyse hebt gedaan. Deze kun je doen vanaf 21 maart 2024 op www.my-buttons.com/nl/NCB24 en start jouw reis naar een carrière die echt bij jou past.

  Grijp deze unieke kans om een loopbaan te ontdekken die niet alleen voldoet aan jouw wensen, maar ook naadloos aansluit bij wie jij bent.

  Lees verder › Opslaan

 • Vr: - Zaal 5

  Waarom is het goed voor een kandidaat?

  Via het ontwikkelpad kunnen kandidaten (delen van) opleidingen volgen in de
  praktijk. Dat past goed bij kandidaten die beter leren op de werkvloer. Het
  aanleren van werkzaamheden wordt met de kleine stapjes van het Ontwikkelpad
  heel behapbaar gemaakt. Bovendien leren anderstaligen de Nederlandse taal op
  de werkvloer. Daardoor kunnen zij meteen aan de slag in de kinderopvang. Zo
  leert de kandidaat nieuwe vaardigheden terwijl hij of zij ook meteen al salaris
  verdient.

  Lees verder › Opslaan

 • Vr: - Zaal 8

  Als je denkt aan werken bij Holland Casino dan denk je vaak aan een baan als croupier of horecamedewerker. Maar wist je dat onze 3.500 medewerkers meer dan 260 verschillende functies bekleden?

  Wat al deze medewerkers verbindt is hun liefde voor het vak en passie voor
  gastvrijheid. Samen zetten zij zich elke dag in om gasten verantwoord te laten genieten van veilig kansspel, heerlijk eten en drinken, verrassend entertainment en de allermooiste sfeer en service. Beleef het zelf, want tijdens onze bedrijfspresentatie ben jij voor even onze gast en laten we al deze facetten tot leven komen. Ontdek bovendien de diversiteit, variatie en doorgroeimogelijkheden van werken bij hét toonaangevende casinobedrijf van Nederland. En we zouden Holland Casino niet zijn, als er niet iets te winnen valt. Win een loopbaancoachtraject t.w.v. € 2.000,- en ontdek welke carrière echt bij jou past!

  Lees verder › Opslaan

 • Za: - Zaal 7

  Dive into SZV's journey towards revolutionizing social and health insurance in Sint Maarten!

  Discover how we're reshaping the future of care access through dynamic organizational culture shifts, a steadfast commitment to employee well-being, and cutting-edge technology. Learn about our innovative approaches to digital transformation, enhancing public services, and fostering seamless chain collaboration. This presentation is your gateway to understanding how SZV is making social and health insurance more accessible and affordable. Learn how you can be part of a people-centric organization with attractive employment opportunities at the forefront of sustainable development and impactful change in the vibrant Dutch Caribbean!

  Lees verder › Opslaan

 • Za: - Zaal 2

  Deze workshop is een game-changer voor ambitieuze vrouwen die hun persoonlijk leiderschap willen versterken.

  Het is niet zomaar een workshop; we gaan diep in op wat het betekent om als vrouw je eigen pad te kiezen en te volgen.
  We tackelen de uitdagingen en onthullen hoe je kracht kunt putten uit je vrouw-zijn. Het gaat om het herkennen en ombuigen van emoties en onbewuste patronen die je tegenhouden.

  Deze workshop gaat je een nieuwe kijk geven. Eentje waarmee je duidelijker ziet hoe je met zelfvertrouwen en vreugde je carrière en persoonlijk leven kunt boosten. Het is tijd om je innerlijke kracht als vrouw te activeren. Ben jij klaar om je 'Female Factor' te ontdekken en te omarmen? Ik zie je daar!

  Lees verder › Opslaan

 • Vr: - Zaal 5

  Verken de kansen voor een baan bij de rijksoverheid met een individuele ondersteuningsbehoefte als gevolg van een neurodivers brein, een lichamelijke of zintuigelijke beperking of een niet optimale mentale gezondheid.

  In de workshop vertellen we over onze uitgebreide wervings- en selectiemethode, die verder gaat dan simpelweg het bij elkaar brengen van vraag en aanbod. Bij deze methodiek verkent de recruiter wat jij nodig hebt om goed te functioneren en het creëren van de juiste omstandigheden. Duik in de Banenafspraak, ontdek de voordelen van doelgroepregistratie. Het is een effectief hulpmiddel om je loopbaan bij het Rijk te starten. De workshop biedt inzicht in het pad naar een baan bij de rijksoverheid.

  Verrijk je kennis, ontdek kansen, en help mee aan een inclusieve toekomst bij de rijksoverheid. Hiermee help je niet alleen het Rijk, maar de hele samenleving!

  Lees verder › Opslaan

 • Za: - Zaal 8

  Kennismaking met toehoorders die interesse hebben in Curaçao.

  De presentator, Evelyn Kruithof-Bor, deelt haar ervaring ten aanzien van carrière mogelijkheden op Curacao en de uitdagingen daarbij. Grijp de waardevolle gelegenheden aan en laat deze 'stepping stones' zijn voor je professionele groei.

  Welke kansen het grootse pensioenfonds van Curaçao heeft om het land te leiden naar een duurzame samenleving.

  Lees verder › Opslaan

 • Za: - Zaal 8

  In deze presentatie zal worden ingegaan op de vele kansen en posities op het eiland Sint Eustatius.

  Lees verder › Opslaan

 • Vr: - Zaal 4

  Uw elektrische auto opladen binnen 4 minuten? Het is mogelijk! Wij, als studententeam InMotion, zien dat het huidige ‘fastcharging’ nog steeds te langzaam is. Daarom hebben we onze innovatieve technologie genaamd 'Electric Refueling’ geïntroduceerd waarmee je na enkele minuten weer op weg bent met een volle accu. Door 's werelds snelst ladende raceauto te ontwikkelen, hopen wij studenten, organisaties en de samenleving te inspireren om de volgende stap te zetten in elektrisch rijden!

  Lees verder › Opslaan

 • Vr: - Zaal 7

  Aqualectra's journey to becoming a reliable, affordable and sustainable utility company.

  Lees verder › Opslaan

 • Vr: - Zaal 2

  Drijfveren: ze helpen je bij het vinden van de juiste baan en organisatie voor jou. Als je jouw drijfveren kent, weet je waarom je doet wat je doet. Ze geven betekenis en richting aan je leven.

  Wij bij vanDoen geven jou graag aan het begin of tijdens een switch van je loopbaan essentiële tools mee waar je direct iets mee kunt. Drijfveren vormen het fundament van wie we zijn, ze sturen onze keuzes en beïnvloeden ons dagelijks leven. Samen zullen we verkennen hoe het leren kennen van jouw persoonlijke drijfveren niet alleen inzicht geeft in je eigen gedrag, maar ook een krachtig hulpmiddel kan zijn om je doelen helder te stellen en te bereiken.

  Door middel van interactieve oefeningen en inspirerende gesprekken creëren we bewustwording en inzicht in jouw eigen ‘ik’, waardoor jij na deze workshop een eigen top 5 kan maken van jouw belangrijkste drijfveren. Dat helpt je met zelfvertrouwen keuzes maken in je werk- en persoonlijke leven.

  Weet jezelf te onderscheiden en zoek ons op, tot de 22e!

  Lees verder › Opslaan

 • Za: - Zaal 1

  Niets gaat boven levensgeluk. Maar wat maakt je nu oprecht gelukkig? De nieuwe auto, partner, vakantie, keuken of baan? Jouw mindset wellicht? Hoe werkt geluk eigenlijk?

  Met een flinke dosis happiness leef jij jouw droom veel gemakkelijker, enthousiasmeer je anderen, trek je anderen aan, geef je overtuigend leiding, kan je helder nadenken en maak je de juiste (carrière)keuzes. Wanneer vrouwen gelukkig zijn, floreren ze op de werkvloer en thuis. Welke balans zoek jij?

  In deze inspiratiesessie deelt auteur, spreker en ondernemer Lucinda Douglas graag met je hoe jij ook happiness kan en mag ervaren, in alle facetten van jouw leven. Want gelukkige mensen maken meer impact en zijn (dus) succesvoller. Daar streven we toch allen naar? Als cadeau en inspiratie ontvang je het boek LEFWIJF 2.

  Lees verder › Opslaan

 • Za: - Hoofdpodium

  De tweede beursdag wordt afgesloten door niemand minder dan Dries Roelvink. Met hits zoals: "Ik kom eraan" en "Maria Magdalena", zal Dries er een groot feest van maken! Mis het spetterende optreden van Dries Roelvink niet op De Nationale Carrièrebeurs. 

  Lees verder › Opslaan

 • Vr: - Hoofdpodium

  Na het optreden van Kilate Tesla zal Marco Schuitmaker de eerste beursdag officieel afsluiten. Met zijn grote hit "Engelbewaarder" zal Marco er een groot feestje van maken!

  Lees verder › Opslaan

 • Vr: - Zaal 3 | Za: - Zaal 1

  Ben jij op zoek naar een baan, maar weet je nog niet precies wat je wilt, waar je het zoeken moet of vind je het lastig om te vertellen waar jij goed in bent? Maak kennis met de MATCH-methode.

  Lees verder › Opslaan

 • Za: - Zaal 4

  De scriptie-experts van ScriptieMaster hebben inmiddels meer dan 10.000 studenten van nagenoeg alle opleidingen in Nederland met succes begeleid bij hun afstuderen.

  Door deze ervaring kent ScriptieMaster de grootste valkuilen en de beste tips en tricks. Heb je moeite met plannen? Kom je er niet uit met je hoofdvraag? Heb je moeite met spelling/grammatica? Loop je vast bij het analyseren van jouw resultaten? Maak je geen zorgen, je bent absoluut niet de enige. Sterker nog, alle studenten lopen ergens in de scriptie vast, dit hoort bij het proces! 

  Door samen te kijken naar de meest voorkomende problemen en dit op te lossen, is ook jouw scriptieproject een gegarandeerd succes. Efficiënt en effectief naar jouw diploma! Welkom bij de clinic: Maak je scriptie een succes!.

  Lees verder › Opslaan

 • Vr: - Zaal 6

  In deze workshop leer je hoe je als behandelaar van letselschadezaken een significante impact kunt maken op het leven van slachtoffers.

  We bespreken:

  • De rol van de behandelaar in het herstelproces.
  • Knelpunten in de letselschadebranche vanuit het perspectief van slachtoffers.
  • Tips en tools om de belangen van slachtoffers optimaal te behartigen.

  Doelgroep: Juridische studenten die geïnteresseerd zijn om echt een impact te maken op het leven van mensen.

  Resultaat: Na afloop van de workshop ben je in staat om:

  • De impact van letselschade op slachtoffers te begrijpen.
  • Te begrijpen wat het werk als letselschadebehandelaar inhoudt.

  Maak het verschil in het leven van letselschadeslachtoffers! Schrijf je nu in.

  Lees verder › Opslaan

 • Vr: - Zaal 6

  MME Hospitality bestaat sinds 2011 en is opgericht omdat wij ruimte zagen voor verbetering binnen de hospitality/evenementen branche, zowel op kantoor als op de werkvloer. Vanuit deze ervaring ontstond de ambitie om een bureau te starten dat kwalitatieve medewerkers inzet en waarbij de focus ligt op de werkmentaliteit: medewerkers die het werk zien en altijd een stap extra zetten.

  Het doel van MME is het terugbrengen van kwalitatieve service in Nederland op het gebied van hospitality. Elke dag weer streven wij naar het waarborgen en garanderen van de hoogste kwaliteit van onze services.

  Lees verder › Opslaan

 • Vr: - Zaal 3

  Embark on a journey into the world of Disruptive Technology with EY-Parthenon.

  Uncover the power of AI and Large Language Models (LLM), exploring how solutions such as ChatGPT have impacted the way we work. Join us to understand how EY-Parthenon helps its clients with AI-related questions and how to identify potential winners in the market. Moreover, we will give you a glimpse into our strategy practice and how we combine commercial and technology capabilities.

  Lees verder › Opslaan

 • Vr: - Zaal 4 | Za: - Zaal 3

  In deze workshop nemen we de deelnemers mee in de ADNOC-case.

  In deze case legt Lex uit, hoe uit data inzichten gegenereerd kunnen worden. Met deze inzichten kunnen containerschepen in de haven van Abu Dhabi aan de walstroom gekoppeld worden in plaats van dat de scheepsmotoren blijven lopen, hier wordt ruim 4.000 ton CO2 per jaar aan uitstoot mee bespaard, vergelijkbaar met de uitstoot van ruim 2.000 auto’s. Centraal staat hoe de klantbehoeften vertaald worden naar daadwerkelijke inzichten, iets dat essentieel is voor data gestuurde besluitvorming. Dit gebeurt door onder meer een praktische toepassing van Power BI te demonstreren, zo laten we zien hoe je op een snel en efficiënte manier (interactieve) visualisaties kan creëren.

  Lees verder › Opslaan

 • Vr: - Hoofdpodium

  De 26e editie van De Nationale Carrièrebeurs wordt op vrijdag 22 maart geopend door Dionne Stax met als eregast Onno Eichelsheim, de Commandant der Strijdkrachten van de Nederlandse krijgsmacht.

  Lees verder › Opslaan

 • Za: - Zaal 3

  Hoe het OM werkt in het Caribische deel van het Koninkrijk

  Lees verder › Opslaan

 • Vr: - Zaal 8 | Za: - Zaal 8

  We nemen je mee in de wereld van de Hogeschool van Amsterdam, een plek waar je je kunt bij-, op- en omscholen.

  Beroepen veranderen of verdwijnen en de meeste mensen werken niet (meer) in een beroep waar ze oorspronkelijk voor zijn opgeleid. Soms heb je  even weer wat scholing en begeleiding nodig om verder te komen in je werk. Ook het onderwijs verandert mee. De Hogeschool van Amsterdam biedt naast de bekende diplomagerichte opleidingen ook werkgerichte, kortlopende cursussen en omscholingstrajecten waar deelnemers een (betaalde) carrièreswitch kunnen maken. Benieuwd naar wat de HvA te bieden heeft? Kom naar de presentatie en bezoek onze stand!

  Lees verder › Opslaan

 • Vr: - Zaal 8 | Za: - Zaal 8

  Benieuwd of een omscholing naar de IT iets voor jou is? Sluit dan aan bij de bedrijfspresentatie van Make IT Work!

  Make IT Work is een omscholingsprogramma met baangarantie van de Hogeschool van Amsterdam. Binnen dit programma kun je je in 5 maanden laten omscholen in drie richtingen: Software Engineering, Business & Data Analytics en Cybersecurity. Hierna ga je betaald aan de slag bij een van de aangesloten werkgevers. In deze bedrijfspresentatie nemen we je mee wat er komt kijken bij een omscholing en sluiten er een werkgever en een alumnus van het programma aan je alles over hun ervaringen te vertellen.

  Lees verder › Opslaan

 • Za: - Zaal 5

  Hoe borgen we in Nederland dat slimme apparaten zoals mijn smart watch cyberveilig en storingsvrij werken? Is er nog wel gas en stroom beschikbaar als er bij mij in de straat wordt gegraven? En hoe weet ik of ik via deze website veilig online aankopen kan doen?

  Dit zijn vragen waar de Rijksinspectie Digitale Infrastructuur (RDI) zich onder andere mee bezighoudt. Van hoog in de lucht tot diep in de grond houdt de RDI Nederland veilig verbonden. In een half uur tijd nemen medewerkers Jeannette Stoepker en Jolien Oosterhof jou mee in hun brede werkveld, dat loopt van AI en cyber security tot ruimtevaart en 5G.  Ook vertellen ze meer over de werksfeer, ontwikkelmogelijkheden en interessante vacatures bij de RDI.

  Kom langs, en ontdek of je mee wilt helpen om Nederland veilig verbonden te houden!

  Lees verder › Opslaan

 • Vr: - Zaal 3

  In today's interconnected world, having an authentic personal brand is essential for standing out and making meaningful connections.

  Join us as we delve into the concept of personal branding and its relevance in today's dynamic landscape. Through interactive exercises we'll delve into identifying your unique experiences, qualities, and motivations, empowering you to define and design your authentic personal brand. By the end, you'll craft a genuine personal pitch, ready to showcase your value proposition with confidence. Let's embark on this journey of self-discovery and professional empowerment together!

  Lees verder › Opslaan

 • Vr: - Zaal 1 | Za: - Zaal 6

  Je wilt zelf aan het roer staan van jouw persoonlijke ontwikkeling. Met jouw kennis zit het wel goed! 

  Je merkt dat de overgang van studie naar werk groot is. Hoe kun je je mening stevig onderbouwd neerzetten, zonder als betweter over te komen? Hoe ga je effectief met je tijd en energie om? Hoe kun je verder groeien en in welke richting dan? Herken jij je in bovenstaande vragen, dan ben je niet alleen. In deze mini masterclass maak je kennis met de “de 7 eigenschappen van Effectief Leiderschap” van Covey om jou op weg te helpen om jouw eigen koers uit te zetten.

  Lees verder › Opslaan

 • Za: - Zaal 8

  Public speaking, in other words speaking in front of a public.

  It may sounds simple, but it takes time and practice. However, I’m convinced it is a skill you can train. During the career fair we’re going to train it together! So, if you want to be challenged in a skill you can use a lifetime, make sure to stop by. See you there!

  Lees verder › Opslaan

 • Za: - Zaal 8

  De rechtspraak op de eilanden is anders georganiseerd dan in Nederland. Er is maar één rechterlijk college voor Aruba, Curaçao, Sint Maarten en Bonaire, Sint Eustatius en Saba. Dat is het Gemeenschappelijk Hof van Justitie.

  Het Gemeenschappelijk Hof van Justitie wordt gevormd door een president en de overige leden (rechters) en plaatsvervangende leden. De leden van het Gemeenschappelijk Hof van Justitie behandelen, zowel in eerste aanleg als in hoger beroep, civiele zaken, strafzaken en bestuursrechtelijke zaken (waaronder belastingzaken). Het Hof zetelt op Curaçao en reist naar alle eilanden om daar civiele en strafzaken in hoger beroep te behandelen. Ook de colleges hoger beroep bestuursrecht (inclusief belasting) behandelen zaken op alle eilanden. Bij het Gemeenschappelijk Hof van Justitie werken rechters, juridisch ondersteunen en administratief personeel. Ook heeft het Hof een eigen bedrijfsvoering, waar o.a. professionals werken op de afdelingen Financiën, IT, HR en Facilitair. Daarnaast zijn er interne adviseurs, een communicatiemedewerker en een controller werkzaam bij bedrijfsvoering.  

  Lees verder › Opslaan

 • Vr: - Zaal 5

  Rijkstrainees vertellen jou hun eigen ervaring met het Rijks traineeprogramma.

  Hoe vonden zij de sollicitatieprocedure? Wat vinden ze van het werk wat ze nu doen? Ga mee in de wereld van een rijkstrainee en de mogelijkheden die op hun pad komen

  Lees verder › Opslaan

 • Za: - Zaal 6

  Rijkstrainees vertellen jou hun eigen ervaring met het Rijks traineeprogramma.

  Hoe vonden zij de sollicitatieprocedure? Wat vinden ze van het werk wat ze nu doen? Ga mee in de wereld van een rijkstrainee en de mogelijkheden die op hun pad komen

  Lees verder › Opslaan

 • Vr: - Zaal 7

  Introductie naar de RVO, waarom bestaan wij? Wat doen wij en voor wie?

  Onze visie/strategie voorwaarts (Kompas) en de huidige uitdagingen om ons heen. Naar wie zijn wij op zoek, wat voor soort werk is er beschikbaar. Afsluiten met open uitnodiging tot registreren bij ons voor een vrijblijvend oriënterend gesprek.

  Lees verder › Opslaan

 • Za: - Zaal 8

  Experience the best of sunny Portugal!

  Dreaming of sun, multicultural vibes, and vibrant nightlife? Eugenia Talent Recruitment offers all this and more in Portugal. Our client’s relocation package covers flights and accommodation, making your move seamless. Join us for positions in Customer Service, Sales, Marketing, and Content Review. With offices in Portugal and Spain, we specialize in connecting professionals with rewarding opportunities abroad. Ready to start your adventure? Don't miss our presentation at the career fair, where we'll dive into the details of living and working in sunny Lisbon. See you there!

  Lees verder › Opslaan

 • Vr: - Zaal 2

  Tess v is een van de snelst groeiende fashion retailers van Nederland. Dameskleding is de belangrijkste categorie voor het merk maar ook voor sieraden, accessoires en schoenen om je outfit mee af te stylen kun je bij tess v terecht! Met drie fysieke winkels en een webshop is het merk nog lang niet klaar met haar ambitieuze plannen. De groei wordt onder andere mogelijk gemaakt door de inzet van een 360 graden marketingplan, overal zichtbaar zijn, zowel online als offline, en precies weten wat er in de markt speelt. Doordat het team van tess v midden in haar doelgroep staat weten zij precies waar de klant zich begeeft en waar zij behoefte aan heeft. Hier spelen ze dan ook maximaal op in!

  Tijdens deze workshop geven we jou een kijkje achter de schermen van tess v, de missie/visie en er wat de afgelopen jaren is gedaan op het gebied van marketing wat ertoe heeft geleid dat het merk enorm is gegroeid de afgelopen jaren.

  Lees verder › Opslaan

 • Vr: - Zaal 9 | Za: - Zaal 1

  Studeer je af aan een HBO of universiteit, of ben je net begonnen met werken, dan is de kans groot dat je te maken krijgt met een assessment.

  Misschien wel meteen bij je eerste baan, als je bijvoorbeeld solliciteert voor een traineeship. Of anders later in je carrière. In deze interactieve workshop maak je kennis met veel voorkomende assessmentonderdelen, krijg je praktische tips voor je voorbereiding en kun je ervaren hoe het is om een capaciteitentest te maken. Onderschat een assessment niet: een goede voorbereiding is de sleutel tot succes! 

  Lees verder › Opslaan

 • Za: - Zaal 5

  In deze workshop delen we inzichten over werken en leven in Suriname. We belichten de uitdagende aspecten van het werk, zoals de zakelijke omgeving en de groeiende kansen in diverse sectoren. Daarnaast focussen we op de kwaliteit van het leven in Suriname, waar de rijke cultuur, prachtige natuur en aangename levensstijl samenkomen. We benadrukken ook de warme gastvrijheid van Surinamers, wat bijdraagt aan een positieve en ondersteunende werkomgeving waarin iedereen zich welkom voelt. Bereid je voor op een verrijkende ervaring die zowel je professionele als persoonlijke perspectieven zal verbreden.

  Lees verder › Opslaan

 • Za: - Zaal 10

  We bevinden ons in een tijdperk waarin technologie sneller evolueert dan ooit tevoren, en het zijn de visionaire ondernemers die deze veranderingen aanvoeren, de wereld vormgeven, en ons richting een betere toekomst leiden. 

  Tijdens deze talkshow hebben we het genoegen om drie van zulke baanbrekende
  ondernemers te verwelkomen. Elke gast heeft een unieke bijdrage geleverd aan de technologische wereld, door innovatieve oplossingen te bieden voor enkele van de meest prangende problemen van onze tijd.

  Lees verder › Opslaan

 • Za: - Zaal 10

  In een inspirerend rondetafelgesprek praten drie jonge ondernemers met elkaar over het ondernemerschap, hun ambities, successen en leermomenten. Niet bij een bedrijf in loondienst gaan werken, maar eigen baas zijn. Daar heb je niet alleen een goed bedrijfsidee en een ondernemersgeest voor nodig, maar ook een flinke dosis lef. Drie jonge ondernemers gingen het avontuur aan en betraden daarmee hun eigen Road to Success. Ontdek hun verhaal, wat is hun Road to Success?

  Lees verder › Opslaan

 • Vr: - Zaal 10

  In een inspirerend rondetafelgesprek praten drie jonge ondernemers met elkaar over het ondernemerschap, hun ambities, successen en leermomenten. Niet bij een bedrijf in loondienst gaan werken, maar eigen baas zijn. Daar heb je niet alleen een goed bedrijfsidee en een ondernemersgeest voor nodig, maar ook een flinke dosis lef. Drie jonge ondernemers gingen het avontuur aan en betraden daarmee hun eigen Road to Success. Ontdek hun verhaal, wat is hun Road to Success?

  Lees verder › Opslaan

 • Vr: - Zaal 10

  Bij de talkshow: WAT SPEELT ER ECHT? Ontdek de spannende kant van werken bij de gemeente!" neemt Dionne Stax het publiek mee in een boeiende reis naar de diverse mogelijkheden om te werken voor de Gemeente. Te gast bij ons zijn: Gemeente Amsterdam, Gemeente de Bilt en Gemeente West Betuwe. 

  Lees verder › Opslaan

 • Za: - Zaal 10

  Tijdens deze talkshow gaan we het hebben over de wereld van gastvrijheid. We gaan het hebben over de magie achter klantenservice, de
  uitdagingen in hun sectoren en de passie die nodig is om in deze branche uit te blinken. De organisaties die deelnemen tijdens deze talkshow zijn: Corendon, Toverland en Lionsdive Beach Resort. 

  Lees verder › Opslaan

 • Vr: - Zaal 10

  Bij de talkshow: “In gesprek met: de vertegenwoordigers van Bonaire, Curaçao en Sint-Maarten” tijdens de eerste beursdag van De Nationale Carrièrebeurs. We hebben het genoegen om dieper in te duiken in de
  dynamische wereld van de arbeidsmarkt in de Dutch Caribbean en komen we er achter wat de verschillen zijn met de arbeidsmarkt in Nederland.

  Lees verder › Opslaan

 • Za: - Zaal 6

  U krijgt een beknopt overzicht van onze 3 hotels en de services die wij aanbieden. Verder krijgt u een beeld van hoe het is te werken en te wonen in Suriname, alsook een beeld van Suriname wat ons uniek maakt als Caribisch land.

  Lees verder › Opslaan

 • Za: - Zaal 2

  Zet de stap van passieve carrièreLIJDER naar proactieve carrièreLEIDER in onze workshop 'Van Carrièrelijder naar Carrièreleider!'.

  Ontdek hoe je jouw carrièrepad zelf vormgeeft, los van de kansen die je werkgever biedt. Leer strategieën om eigen kansen te creëren, obstakels te overwinnen en je te positioneren als een vernieuwer in je vakgebied. Deze sessie biedt praktische tools en inzichten om proactief je loopbaan te sturen, jezelf te onderscheiden en succes op je eigen voorwaarden te bereiken. Neem het heft in eigen handen en word de leider van jouw carrière!

  Lees verder › Opslaan

 • Vr: - Zaal 1

  "Een carrièreswitch maken. Dat doe je niet zo makkelijk. Je ziet snel beren op de weg en het is ook wel heel spannend. Dan maar blijven zitten in het vakgebied waar je eigenlijk niet blij van wordt... Of toch niet? Nee! Natuurlijk niet.

  Omdat we wel begrijpen dat het een spannende stap is, nemen we jou mee in de workshop over het maken van een carrièreswitch. Waar moet je allemaal aan denken? Welke handvatten kunnen jou helpen? En waar letten recruiters allemaal op?

  Laat je verrassen en inspireren door de verhalen van mensen die de sprong al hebben gewaagd! Het is namelijk hartstikke zonde om je dromen niet na te jagen. En die beren? Die krijgen we samen wel van die weg af.

  Lees verder › Opslaan

 • Za: - Zaal 3

  Interactieve workshop voor het transformeren van een idee naar een winstgevende onderneming

  Lees verder › Opslaan

 • Za: - Zaal 2

  Ben jij op zoek naar een baan waar je energie van krijgt en die past bij je talenten, maar weet je niet goed wat je wilt en waar je moet beginnen?

  Sandra Klijn geeft je tijdens deze workshop de handvatten om te achterhalen wat je wilt, en welk eerste stappen je kunt nemen om controle te krijgen over je loopbaan.

  Tijdens deze lezing deelt Sandra een aantal handige tips. Je ontdekt tijdens deze lezing:

  ✔ Hoe je je verlangen scherp krijgt

  ✔ Inzicht in je barrières

  ✔ Wat je nodig hebt om de eerste stap te zetten

  Sandra blijft altijd even napraten met de gasten na afloopt. Je krijgt dan de gelegenheid om een vraag te stellen en om het boek ‘Wat wil je écht?’  te kopen en te laten signeren.

  Lees verder › Opslaan

 • Za: - Zaal 7

  Op De Nationale Carrièrebeurs nodigen we je uit om deel te nemen aan een sessie van het Inlichtingenbureau, waarin we inzicht geven in onze diensten en beleidsterreinen.

  Ontdek hoe wij als één informatieknooppunt voor alle gemeenten fungeren, gegevensuitwisseling vereenvoudigen tussen gemeenten en overheidsinstanties en bijdragen aan het bepalen van recht op sociale voorzieningen. Leer meer over onze rol in het efficiënter maken van gemeentelijke processen en het waarborgen van de privacy van burgers. Sluit je bij onze sessie voor een dieper begrip van ons werk en de mogelijkheden voor jouw carrière!

  Lees verder › Opslaan

 • Za: - Zaal 5

  Heb je altijd al willen werken in het onderwijs op het zonnigste stukje Nederland en je werkdag willen afsluiten aan het strand?

  Nilva Wout (primair onderwijs) en Rico van der Schee en Dennis Volmer (Voortgezet onderwijs en MBO) nemen je mee in de verschillen met het onderwijs in Europees Nederland, lichten toe hoe je je skills en vaardigheden uitbreidt met internationale ervaring en delen daarbij hun eigen ervaringen.  In deze workshop hoor je van ervaringsdeskundigen hoe waardevol, leerzaam en interessant het kan zijn om werken in het onderwijs te combineren met interculturele ervaringen. Ook komen de ambitieuze toekomstplannen van het onderwijs op Bonaire komen goed aan bod.

  Lees verder › Opslaan

 • Vr: - Zaal 2

  Jezelf transformeren tot een echte operatieassistent, leren intuberen of een röntgenfoto maken?

  Kom naar onze workshop en leer alles over het werken als operatieassistent, anesthesiemedewerker of radiodiagnostisch laborant! Deze in-service opleidingen zijn de kans om je te laten omscholen tot echte zorgprofessional werkzaam op de leukste, spannendste en mooiste plekken in het ziekenhuis.

  Lees verder › Opslaan

 • Za: - Zaal 3

  Met het ambitiespel als leidraad gaan Margaret van Diermen en Ilse Schoneveld het gesprek aan met bezoekers van deze workshop. Ben jij waar je wilt zijn?

  Als je niet bent waar je wilt zijn, hoe kom je daar dan wel? Wat belemmert je? Durf jij de confrontatie met jezelf en met een gesprekspartner aan om te kijken waar je nu echt warm voor loopt. Voorwaarde is dat je je openstelt voor het gesprek met als doelstelling positiever in het leven te staan en drempels en uitdagingen te overwinnen. De workshop belooft een inspirerend uur te worden waarbij jullie elkaar kunnen ontmoeten en van elkaar kunnen leren. Aan de hand van het Ambitiespel richten we ons op de thema’s persoonlijke groei, werk en carrière en andere drijfveren. Deze twee ervaringsdeskundige gaan met jou kijken naar hoe jij dichterbij je wensen en je dromen komt.

  Lees verder › Opslaan

 • Vr: - Zaal 1 | Za: - Zaal 3

  Ben je starter op de arbeidsmarkt en heb je géén idee wat je wil worden 'als je later groot bent'? Logisch als je door de bomen het bos niet meer ziet – hoogstwaarschijnlijk komt dat omdat je alle keuzes die je kunt maken niet overziet.

  Tijdens deze workshop wordt je gedachteproces gestructureerd aan de hand van vijf verschillende thema’s. Door interactieve opdrachten leer je de vijf thema’s kennen, zodat je ze direct op de beursvloer kunt toepassen! Het resultaat: In één uur naar meer structuur in je zoektocht naar meer werkgeluk, dankzij Talent Accelerator.

  Lees verder › Opslaan

 • Vr: - Zaal 9

  Ontdek hoe je als jonge, ambitieuze professional in het openbaar bestuur sociale media strategisch benut. Leer het evenwicht tussen privé en werk online beheren en bescherm je digitale voetafdruk.

  Met praktische tips en strategieën verbeter je direct je sociale media-professionaliteit. Ideaal voor aankomende professionals die hun online aanwezigheid willen versterken zonder hun werkgever in een lastig parket te brengen. Geen vooropleiding vereist, alleen jouw enthousiasme!

  Voor wie is deze interactieve workshop bedoeld? Of je nu een newbie of een ervaren gebruiker bent van platforms zoals Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter, WhatsApp en YouTube, deze workshop is voor jou!

  Lees verder › Opslaan

 • Za: - Zaal 9

  Je kunt bij zoveel verschillende bedrijven je baan uitvoeren, hoe weet je dan dat je de voor jou juiste werkgever kiest?

  Een veelgemaakte fout is dat er alleen nagedacht wordt over waar je baaninhoud aan moet voldoen en niet over bij welke werkgever je het beste tot je recht komt en je het meeste thuis gaat voelen. En dat laat nou net dat essentieel zijn voor de slagingskans van je baan. In mijn masterclass reik ik je op een praktische en laagdrempelige manier de handvatten aan die je nodig hebt om voor jezelf te kunnen bepalen welke werkgever het beste bij jou past. Zodat je er écht en ook voor de lange termijn op je plek gaat zitten. Daar zijn we toch allemaal naar op zoek?!

  Lees verder › Opslaan

 • Vr: - Zaal 4

  Hoi, Jitske hier! Ik zie een wereld voor me waarin iedereen als mens zijn of haar eigen regie kan pakken in het leven; in welke situatie dan ook.

  Op de beurs kom ik de volgende workshop verzorgen:  ’Praktische tips om je werkende leven op een relaxte manier in te richten.’   Op een nuchtere en gezellige manier, in een uur praktische tips en tools van mij voor jou. Zodat je je dagelijkse mini uitdagingen rondom je werkende leven wat relaxter kunt laten verlopen 

  Lees verder › Opslaan

 • Vr: - Zaal 4 | Za: - Zaal 7

  In deze workshop zal het speelveld van Business & IT binnen de Rabobank worden toegelicht middels een aantal hot-topics zoals bijvoorbeeld de actuele hypotheekrentestanden die van toepassing zijn bij de aankoop van een nieuwe woning.

  Meer specifiek; Hoe ziet de dag van een BA, Engineer en Architect eruit, kijkende naar de door het management gestelde doelen en de core values van waaruit de Rabobank opereert.

  Lees verder › Opslaan

Waar & wanneer


-


-

RAI Amsterdam
Europaplein 24
Amsterdam

Meer weten over De Nationale Carrièrebeurs 2023? 

Volg ons op Social Media:

FacebookLinkedInYoutube

Mediapartners
Logo JobnetTurffLogo KnaekMonsterboard
Mediahuis RadioDe Nieuwe Lichting Groep