Data voor in de agenda

"Een goede voorbereiding is het halve werk", dit spreekwoord geldt ook zeker voor de voorbereiding op de beurs.

Hier vindt u dan ook een lijst met zaken die u kan helpen met het organiseren van de beursdeelname. Let op! Dit zijn de deadlines voor exposanten die gebruik maken van standaard standbouw of een All-in pakket. Exposanten die gebruik maken van "Eigen standbouw" ga hier voor naar de "Checklist - Eigenstandbouw". In de bevestiging vindt u welk pakket u heeft gekozen. 

 Wat

Deadlines

Meubilair en internet(optioneel)
Op 14 oktober ontvangt u van de beursorganisatie de inloggegevens van de webshop van onze standbouwer Brederode Expo. Indien u de bevestiging van deelname aan de beurs na 14 oktober heeft ontvangen krijgt u direct de inloggegevens gestuurd. 3 werkdagen na ontvangst van de inloggegevens kunt u bestelling(en) plaatsen in de webshop.

Webshop opent op 14 oktober. Na 11 november wordt er een late order charge toegepast van 10%

Wand bedrukking (optioneel)
Wilt u uw stand een persoonlijke touch geven maar geen ruimte opgeven? Dan biedt onze standbouwer de mogelijkheid om uw wanden te bedrukken. Via de webshop van Brederode kunt u de bestelling plaatsen. Meer info vindt u onder het kopen “Materialen…” op deze pagina.

Vanaf 14 oktober tot 7 november daarna late order charge van 25%

Deelname congresprogramma (optioneel)
Heeft u aangegeven dat u deel wilt nemen aan het congresporgramma dan neemt de congresmanager contact met u op. Zorg er voor dat het toegestuurde materiaal retour wordt gezonden voor 14 oktober zodat we dit mee kunnen nemen in onze communicatie.

Voor 14 oktober

Logo
Is memory nog niet in het bezit van uw bedrijfslogo stuur deze dan zo snel mogelijk op naar Productie@memory.nl zodat wij deze kunnen meenemen in onze communicatie.

17 oktober

Advertenties/ Adverorials Jobnetkrant (optioneel)
U dient dit voor…. via productie@memory.nl aan te leveren. Deze wordt beoordeeld door ons productieteam. Heeft u vragen betreft uw advertentie of advertorial neem dan contact op met uw accountmanager.

17 oktober

Stand personeel
Zorg er voor dat u personeel inplant om de stand gedurende de twee beursdagen te bemannen. U hoeft uw stand personeel niet van te voren aan te melden bij de beursorganisatie. 

 Geen deadline

(Aanpassing) Doelgroep vermelding
Check op de bevestiging welke doelgroepen er voor u staan genoteerd. Indien dit niet de doelgroepen zijn waar u naar opzoek bent geef dit door aan de beursmanager. Welke doelgroepen er zijn ziet u terug onder het kopje “Materialen en/of diensten”

 Voor 24 oktober

Beursscanner aanvragen (optioneel)
Wilt u de NAW, studie- en mailgegevens ontvangen van interessante kandidaten die bij u op de stand zijn langs geweest, bestel dan de beursscanner. Meer informatie vindt u onder het kopje “Materialen en/of diensten”

 Voor 4 november

Extra lunchbonnen
Heeft u niet genoeg aan het aantal lunchbonnen die er bij u in het pakket zitten (zie aantal in uw bevestiging en onder het kopje "Lunch(bonnen) consumptie..")? Geef dan aan de beursmanager door hoeveel u er per dag extra nodig heeft. Zie voor meer informatie "Lunch(bonnen) consumptie.."

 Voor 7 november

Extra parkeerkaarten
Om het parkeerterrein te betreden moet u in het bezit zijn van een parkeerkaart. Deze worden een week vooraf gaan aan de beurs naar het opgegeven adres (boekingsformulier) opgestuurd. Heeft u niet voldoende parkeerkaarten in uw pakket (zie “bonnen…”), bestel dezen dan bij de beursmanager.
Parkeerterreinen liggen op max. 4 minuten loopafstand van de beurs.

 Voor 7 november

Deelname Experienceplein (optioneel)
Heeft u aangegeven gebruik te willen maken van het Experienceplein dan neemt de beursmanager contact met u op. U dient voor 8 november te laten weten welk product u wilt demonstreren zodat wij kunnen kijken of dit product past binnen het Experienceplein. Meer informatie kun u aan vragen bij de beursmanager.

Voor 8 november

Op 8 november ontvangt u de persoonlijke social media banner. Deze kunt u gebruiken op uw social media kanalen om te laten zien dat u met een stand aanwezig bent op de beurs. De banners worden vestuurd vanuit productie@memory.nl.

8 november

AV (optioneel)
Wilt u audiovisuele middelen, zoals een tv, in uw stand dan kunt u dit reserveren via onze AV leverancier Showrent. Meer informatie vindt u onder het kopje “Materialen en/of diensten….”
Bestelformulier 

 Voor 15 november

Match & Meet
Voor de beurs stellen wij voor alle exposanten match & meet profielen beschikbaar. De inloggegevens ontvangt u 6 weken voorafgaand aan de beurs of 3 werkdagen na bevestiging van de beurs. Meer informatie betreft Match & Meet zie “Materialen en/of diensten….” Hoe eerder u uw profiel aanmaakt hoe meer Matches u kunt verwachten.

 Voor 21 november

Mijn account

Je bent niet ingelogd.