FAQ

Hoeveel standbemanning wordt er per dag geadviseerd?
Wanneer u een stand heeft van 9m2 adviseren wij om hier met 3 man de stand te bemannen. Aan het aantal lunchbonnen is ook te zien waar wij van uit gaan hoeveel personen de stand per 2 dagen wordt bemand. Mocht u besluiten om met meer standbemanning te komen adviseren wij om extra lunchbonnen te bestellen. U kunt extra bonnen bestellen door een mail te sturen aan de beursmanager

Waar kan ik het programma terug vinden van De Nederlandse Carrièredagen?
Het meest actuele programma kunt u terug vinden op www.carrierebeurs.nl

Waar kan ik mij parkeerkaarten, consumptiebonnen & lunchbonnen ophalen? Parkeerkaarten worden een week van te voren samen met de entreebewijzen naar het adres dat op het inschrijfformulier staat vermeld opgestuurd. De consumptiebonnen en lunchbonnen kunt u tijdens de opbouw dag vanaf 16:00 uur uw kaarten en bonnen afhalen. Tijdens de beursdagen kan dit vanaf 08:00 uur.

Welke hotels liggen er in de buurt van de Werkspoorkathedraal?
Volgende hotels liggen op maximaal 10 minuten rijden van de Werkspoorkathedraal:

Na de beursdag willen wij graag met de standbemanning een hapje eten waar is dit mogelijk?
In de buurt van de Werkspoorkathedraal zijn veel horeca gelegenheden waar men een hapje kan eten. Hier slecht een kleine greep uit het aanbod:

Is het nodig om een lijst met standbemanning op te sturen voorafgaand aan de beurs?
Het is niet nodig om een lijst op te sturen wie de stand gaat bemannen. Standbemanning heeft geen entreebewijs/badge nodig, ook niet wanneer standbemaning gedurende de dag binnen komt. In de week
voor de beurs worden entreebewijzen toegestuurd, maar deze zijn in principe bedoeld voor relaties.

Ik ben wat verloren/kwijtgeraakt in de Werkspoorkathedraal, waar kan ik terecht?
Tijdens de beursdagen zelf kunt u bij de informatiebalie terecht. Na de beurs kunt u een mail sturen naar de beursmanager en zij zal kijken of uw verloren item is gevonden.

Mag je dranken en/of eten serveren in je stand?
Het is helaas niet toegestaan (zonder schriftelijke toestemming) om eigen dranken of etenswaren uit te delen in de stand. Alleen eten en drinken dat ten behoeven van eigen standbemaning is toegestaan. Een pepermuntje of een snoepje op de stand zien we door de vingers. 

Vanaf hoe laat kan ik in mijn stand?
Tijdens de opbouw dag op 21 november is iedereen vanaf 16:00 uur welkom om de stand aan te kleden of te bekijken. Tussen 12:00 en 16:00 uur is de beursvloer alleen toegankelijk voor erkende standbouwers dit is verband veiligheidsredenen. Vrijdag tussen 08:00 en 09:00 uur is het nog mogelijk om materialen naar uw stand te brengen. Houdt hier wel rekening mee dat de inbrengdeuren op vrijdagochtend niet geopend zijn en alles via de hoofdingang moet. Zware en grote spullen adviseren wij op donderdag naar uw stand te brengen.

Hoe laat gaat de beursvloer open?
Op zowel de vrijdag als de zaterdag kunnen exposanten vanaf 08:00 naar binnen. De beursvloer gaat om 09:30 uur op beide dagen open.

Moet ik elektra aanvragen?
Indien u heeft gekozen voor standaard standbouw of het All-in pakket zit elektra in het pakket. U krijgt één dubbele wandcontactdoos met 1 kW. Indien u gebruikt maakt van eigen stand bouw kunt u elektra aanvragen via de webshop van de RAI.

Waar bevind zich de lounge area voor exposanten?

Speciaal voor de exposanten hebben een lounge area gecreëerd. Gedurende de beursdagen kunnen exposanten zich hier terug trekken. De lounge area is in de "Wasruimte" van de Werkspoorkathedraal. Exposanten kunnen de lounge alleen betreden op vertoon van een exposanten bandje. Hier is gedurende dag koffie en thee beschikbaar tegen inlevering van een consumptiemunt en wordt hier de lunch geserveerd.

Mijn account

Je bent niet ingelogd.