Lunch(bonnen), consumptie(bonnen), parkeerkaarten en catering

                                            Aantal bonnen en kaarten                                           

Afhankelijk van het aantal afgenomen m2 ontvangt u een aantal bonnen en kaarten welke bij de stand prijs zijn inbegrepen.
Hierbij een overzicht:

Aantal m2

Parkeerkaarten

Lunchbonnen

Consumptiemunten

6 m2

4

4

16

9 m2

4

6

24

12 m2

5

8

32

18 m2

6

10

40

27 m2

8

14

56

36 m2

10

18

72

45 m2

12

22

88

72 m2

18

34

136

90 m2

22

42

168

De consumptiebonnen en lunchbonnen liggen voor u klaar bij de informatiebalie, vooraan in de beurshal.
- Tijdens de opbouwdag tussen 16.00 uur en 18.00 uur
- Tijdens beursdagen vanaf 08.00 uur

Wanner u extra lunchbonnen en/of parkeerkaarten nodig heeft dan in bovenstaand schema genoemd, bestel deze dan vóór 7 november via een mail aan de beursmanager . Geef aan hoeveel extra bonnen u per dag nodig heeft. U kunt deze lunchbonnen en parkeerkaarten niet meer bijhalen op de beursvloer. Er zijn bij de informatiebalie wel extra consumptiemunten te verkrijgen, deze hoeft u niet vooraf gaand te bestellen. Tegen inlevering van een visitekaartje wordt er een orde aangemaakt en krijgt u de extra consumptiemunten direct mee. De extra bonnen en kaarten worden achteraf gefactureerd. Let op: retournering van te veel bestelde bonnen is niet mogelijk. 

Kosten extra bonnen & kaarten (excl. btw)
Consumptiebon €2,70
Lunchbon €12,50

                                             Exposanten Loung & Lunch                                            

Exclusief voor onze exposanten hebben wij een ruimte gecreëerd waar er buiten de beursvloer ruimte is om even uit te rusten, koffie te drinken, telefoneren ect. De Exposanten lounge kan betreden worden op vertoon van het exposanten polsbandje. Deze worden meegeleverd in de enveloppe waar u ook de lunchvouchers en consumptiemunten in vindt. Heeft u niet voldoende polsbandjes, kunt u deze op vertoon van een visite kaartje worden gehaald bij de informatiebalie. De Exposanten lounge is geopend van 09:00 tot 16:30 uur. 

Naast de exposanten lounge vindt u ook toiletten. Deze zijn exclusief voor exposanten, en is er een rokersruimte. Locaties worden aangegeven op de plattegrond.

Voor exposanten hebben wij een lunch gereserveerd. Deze wordt gereserveerd in de Exposanten Lounge. Hier kunt u op beide beursdagen van 12.00 tot 14.30 uur lunchen op vertoon van een lunchbon. Een lunchbon is voor één persoon en is eenmaal te gebruiken. 

                                                              Catering                                                                   

De catering is exclusief in handen van de Werkspoorkathedraal. Het is niet toegestaan eigen dranken en voedsel uit te delen aan bezoekers, mits hier via de beursmanager uitdrukkelijk een schriftelijk toestemming voor is verleend door de Werkspoorkathedraal.

Mijn account

Je bent niet ingelogd.