Materialen en of diensten met betrekking tot de beurs

Factiliteiten, materialen en diensten met betrekking tot u stand en deelname kunt u bestellen bij verschillende leveranciers. Hier vindt u een overzicht bij welke leverancier u wat kunt bestellen.

Let goed op de deadlines ten aan zien van bestellingen, tijdig bestellen kan extra hoge kosten besparen.

                                   Elektra eigen standbouw (Brederode)                             

Indien u heeft gekozen voor eigen standbouw dient u elektra aan te vragen via de webshop van Brederode. U ontvangt de inloggegevens van de webshop van Brederode via de beursorganisatie. Plaats u bestelling voor 15 november, hierna worden er extra kosten in rekening gebracht. 

                                  Elektra standaard standbouw (Memory)                         

Standaard standbouw hoeft zelf geen elektra te bestellen. De organisatie voorziet u van elektra. Indien u toch elektra bestelt betaalt u dubbele kosten. Wij voorzien uw standaard stand van 1 dubbele wandcontactdoos met 1 kw. Ook is uw stand voorzien van verlichting 3 spots per 9m2. De kosten voor elektra (€10,- per m2 voor de gehele duur van de beurs) dit gaat mee met de eerste factuur. Deze kosten gelden niet voor het All-in pakket.

Mocht u meer wandcontactdozen en/of kW nodig hebben, neem dan contact op met de beursmanager

Het is om technische reden soms noodzakelijk meerdere stands op één schakelkast aan te sluiten, die bijvoorbeeld in uw stand staat of in een naburige stand. Het is niet toegestaan de stroom zelf te bedienen. De stroom wordt 1,5 uur voor opening en een half uur na sluiting van de beurs in- en uitgeschakeld.

                                                Meubilair (Brederode)                                                  

De standaard stand wordt leeg opgeleverd, zie omschrijving 'soorten standbouw, opbouw, afbouw'. Meubilair kunt u huren bij onze standbouwer Brederode Expo die de standaard stands bouwt. U ontvangt op 14 oktober van de beursorganisatie de inloggegevens van de webshop. Indien u na 14 oktober hebt ingeschreven voor deelname aan de beurs sturen wij u de inloggegevens mee met de bevestiging. U kunt dan 3 werkdagen na ontvangst van de inloggegevens terecht in de webshop. Vanaf 14 oktober kunt u ook meubilair bestellen en tevens de kleur tapijttegels (standaard antraciet) doorgeven.

Mocht u voor die tijd een vraag hebben over meubilair, neem dan contact op met:
Brederode Expo B.V.
Telefoon: +31 30 2483082
Mail: schefers.marielle@brederode.nl

                                    Internet (Brederode & Memory events)                          

Er kan tegen betaling gebruik gemaakt worden van het wifi netwerk van de Werkspoorkathedraal. Dit kan aangevraagd worden via de webshop van Brederode. Inloggegevens van de webshop ontvangt u van Brederode op 14 oktober.

Indien u vragen heeft betreft internet kunt u contact opnemen met de beursmanager.

       Bedrukking wandpandel standaard standbouw (Brederode)           

Om uw standaard stand de uitstraling van uw organisatie mee te geven kunt u de systeemwanden laten bedrukken door de standbouwer met uw huisstijl. Neem hiervoor direct contact op met de onze standbouwer Brederode, wij bemiddelen niet.

  • Kosten €82,50 (excl. BTW) per wandpaneel (96x238cm) wanneer u voor 7 november het artwork aanlevert. Daarna wordt een spoedtoeslag van 25% in rekening gebracht.

Bestellingen kunnen geplaatst worden via de webshop. Inloggegevens van de webshop ontvangt u 14 oktober. Mocht u voor die tijd een vraag hebben over bedrukken dan uw wandpanelen, neem dan contact op met:
Brederode Expo B.V.
Telefoon: +31 30 2483082
Mail: schefers.marielle@brederode.nl

       Audio Visuele Apparatuur (schermen, laptop, etc.) (Showrent)          

Wilt u uw stand voorzien van AV middelen? Bestellingen ten aanzien van het huren van AV apparatuur kunt u plaatsen bij Showrent. Wij adviseren bij hen apparatuur te huren daar Showrent ook leverancier is van alle techniek in de congreszalen en op het podium. Zij zijn tijdens opbouw en op beide beursdagen aanwezig en kunnen snel even langskomen bij uw stand wanneer er technische ondersteuning nodig is. Link: bestelformulier Showrent

Voorbeelden van AV middelen waarmee u uw stand mee kan inrichten zijn:

  • LED Schermen
  • Videowall
  • Laptops
  • I-Pads

                        Trussen & Rigging (Memory events & Mansveld)                       

Rigging mogelijkheden zijn zeer beperkt en de kosten zijn erg hoog. Wij raden u aan om met staanden trussen te werken of andere manier om de hoogte in te gaan. Mocht u gebruik willen maken van rigging of trussen dient u hiervoor schriftelijk toestemming voor te krijgen van de beursorganisatie.

                                  Doelgroepaanduiding (Memory Events)                               

Op het inschrijfformulier voor deelname aan de beurs heeft u kunnen aangeven in welke doelgroepen (studierichtingen) geïnteresseerd te zijn.  Op de beurs zullen wij uw standaard stand voorzien van een bord waarop deze doelgroepen worden aangegeven met gekleurde bollen. Zo kunnen de bezoekers snel zien waar jullie naar op zoek zijn. Alle bezoekers krijgen bij binnenkomst een tasje met de kleur van hun studierichting. Zo kunt u makkelijk herkennen welke doelgroep voor u interessant zijn.

                                           Match & Meet (Memory Events)                                  

Match & Meet is een product van Jobnet.nl en de Memory Events carrièrebeurzen waarbij online en offline Talent Acquisition vlekkeloos in elkaar overlopen. Tijdens De Nederlandse Carrièredagen 2019 kunnen exposanten gratis beperkt gebruik maken van deze service.

Match
Na uw aanmelding voor één van de carrièrebeurzen ontvangt u 6 weken voor de beursdagen toegang tot de matchingstool. In uw account kunt u in het profiel de gewenste DNA van kandidaten aangeven. De matchende kandidaten worden automatisch uitgenodigd voor een bezoek aan uw stand. Vervolgens ziet u in uw Match & Meet Talentpool de passende kandidaten.

Talentpool

Van uw matches kunt u het uitgebreide profiel, het CV en de social media koppelingen bekijken. U kunt vanuit uw account desgewenst persoonlijk contact opnemen via e-mail. Ook is uw complete Match & Meet Talentpool met één druk op de knop te benaderen.

De Match & Meet Talentpool blijft na de carrièrebeurs ter beschikking voor uw eigen (online) recruitmentactiviteiten.

& Meet

Vooraf ziet u in het Match & Meet account wie u op welke beursdag kunt verwachten. Maar de Match & Meet kandidaten zijn ook op de carrièrebeurs gemakkelijk te herkennen door een opvallend keycord. Door middel van het responsive ticket met de logo’s van de matchende organisatie op hun smartphone, kan een kandidaat de match met uw organisatie aantonen.

Voor De Nederlandse Carrièredagen op 22 en 23 november geldt dat elke exposant gratis gebruik kan maken van Match & Meet. 

 Neem voor meer informatie contact op met uw accountmanager (verkoop@memory.nl, 020-6382146).

Bent u in het bezit van een Match & Meet account en heeft u vragen kunt u via de chat op Match & Meet uw vraag stellen.

                                          Scanner huren (Memory Events)                                   

Alle bezoekers op de beurs dragen een badge met hierop een barcode. Als exposant kunt u een scanner huren waarmee u eenvoudig de barcode van de badge kunt scannen en opslaan op de laptop. U bent dan meteen in het bezit van de volgende gegevens.

  • Naw-gegevens
  • Geslacht
  • Opleiding
  • E-mailadres
  • (verwachte) afstudeerdatum

Naast deze standaard velden, kunt u tot maximaal 7 vrije velden toevoegen aan de database. Bijvoorbeeld de naam van de consultant, een afspraak of andere kenmerken. Alle interessante kandidaten worden goed geadministreerd, zo kunt u op een ander tijdstip eenvoudig aan de slag met het kandidatenbestand.
Het scannerpakket kost €495,- bestaande uit: scannerhuur, huur van een laptop inclusief benodigde software, database opschoning achteraf (voor zover nodig). De scanner wordt aan het begin van de beursdag tussen 08.00 en 09.30 uur bij uw stand afgeleverd en wordt u voorzien van benodigde informatie. Aan het eind van de middag word de scanner weer opgehaald. Na dag twee kunt u het totaal bestand opslaan op een USB stick en meenemen. De bestanden worden drie dagen na de beurs ook per mail toegestuurd. U kunt het scannerpakket bestellen via een mail naar uw accountmanager of aan de beursmanager.

                                             Extra bonnen (memory)                                                    

Indien u verwacht dat u niet voldoende bonnen heeft kun u extra bonnen bestellen via de beursmanager. Voor meer informatie zie ook 'Lunch(bonnen), consumptie(bonnen), parkeerkaarten'.

                                                    Afval (exposant)                                                              

U bent zelf verantwoordelijk voor de afvoer van afval uit de stand (restanten promotiematerialen etc). Het is niet toegestaan dit afval in de vuilnisbakken op de beursvloer achter te laten. Afval dat achterblijft wordt door de organisatie afgevoerd en de kosten hiervoor worden met een meerprijs aan u doorberekend. Afvalcontainers kunnen gehuurd worden. Neem hier voor contact op met beursorganisator.

Mijn account

Je bent niet ingelogd.