Parkeren (laden & lossen), OV, toegang beursvloer exposant

                                                         Parkeren                                                                  

Indien u in het bezit bent van een parkeerkaart kunt u gedurende de beursdagen op het parkeerterrein van de Werkspoorkathedraal parkeren. Indien u extra parkeerkaarten nodig heeft geef dit voor 7 november door aan de beursmanager. De parkeerkaarten worden samen met de entreebewijzen per post naar u opgestuurd. Parkeren in de buurt van de Werkspoorkathedraal is gratis. Voor meer informatie zie ook hoofdstuk 'Lunch, consumptie, parkeren & catering'. Parkeerplekken liggen op maximaal 4 minuten lopen van de locatie. Tijdens de opbouwdag kunt u gebruik maken van het parkeerterrein direct naast de beursvloer om uw auto uit te laden in de buurt van de inbrengdeuren. 

                                                   Openbaar vervoer                                                          

De Werkspoorkathedraal ligt op 10 minuten lopen van station Utrecht Zuilen. Afhankelijk van welke kant u komt, kunt u de Sprinter pakken richting Utrecht Centraal en uitstappen bij Utrecht Zuilen of u neemt vanuit Utrecht Centraal de Sprinter richting Breukelen of Uitgeest en stapt u uit bij Utrecht Zuilen. Vanaf het station is het slechts 10 minuten lopen naar de Werkspoorkathedraal (Tractieweg 41 te Utrecht). Wanneer u bent uitgestapt volgt u de borden naar het Werkspoorkathedraal. Ook staan er vanaf 08.30 uur medewerkers van De Nederlandse Carrièredagen op de route die u de juiste weg zullen wijzen.

Vanuit Utrecht Centraal vertrekken er ook bussen naar de locatie. De bushalte zit op een kleine 5 minuten lopen vanaf de locatie. Voor de meest actuele route kijk op www.9292ov.nl 

Laden en lossen 'Standaard standbouw' en 'All-in pakket'
Zorg ervoor dat uw grote/zware objecten en materialen op donderdag tussen 16.00 uur en 22.00 uur binnen zijn. Op de beursdagen zelf blijven de grote inbrengdeuren gesloten in verband met verwarming en kou. Deze worden gedurende beursdagen onder geen beding geopend.

NB: Er mogen geen vrachtwagens of losgekoppelde trailers op het parkeerterrein achtergelaten worden. Deze worden verwijderd en de kosten worden doorberekend. Rondom de locatie zijn er parkeermogelijkheden. Locaties waar geparkeerd kan worden tijdens de beursdagen zijn:

  • Bedrijventerrein Lage Weide
  • Bedrijventerrein Kanaleneiland-Zuid

Laden en lossen 'Eigen Standbouw'
Laden en lossen kan bij de inbrengdeur, hier wordt u naar toe begeleid. Bestelbussen kunnen geparkeerd worden op het parkeerterrein. Vrachtwagens kunnen na laden en/of lossen zelf een parkeerplek zoeken in de nabijheid van de Werkspoorkathedraal, dit is gratis. Het is niet toegestaan om vrachtwagens op het parkeerterrein te parkeren. Gedurende de beursdagen blijven de inbrengdeuren tot de afbouw gesloten in verband met verwarming en kou. Klik hier voor plattegrond van de Werkspoorkathedraal complex en toegangswegen

NB: Er mogen geen vrachtwagens of losgekoppelde trailers op het parkeerterrein achtergelaten worden. Deze worden verwijderd en de kosten worden doorberekend. Rondom de locatie zijn er parkeermogelijkheden. Locaties waar geparkeerd kan worden tijdens de beursdagen zijn:

  • Bedrijventerrein Lage Weide
  • Bedrijventerrein Kanaleneiland-Zuid

                                      Toegang beursvloer & Exposanten Lounge                   

Beursvloer

De standbemanning heeft voor het betreden van de beursvloer geen entreebewijs/badge nodig, ook niet wanneer deze personen gedurende de beursdag binnen willen komen. Standbemanning kan bij de hoofdingang gewoon doorlopen na vermelding van de bedrijfsnaam. In de week voor de beurs worden entreebewijzen toegestuurd, deze zijn in principe bedoeld voor relaties.

Exposanten Lounge 

We hebben dit jaar speciaal voor de exposanten naast de beursvloer een ruimte beschikbaar gesteld waar rustig getelefoneerd kan worden of waar u en uw collega's zich rustig kunnen terugtrekken. Om de ruimte te betreden moet u beschikken over een polsbandje. Deze ontvangt u bij de informatiebalie vooraan bij de ingang. Het bandje dient u om uw pols te bevestigen en is voor beide dagen. Nieuwe of extra bandjes zijn te verkrijgen bij de informatiebalie.

Mijn account

Je bent niet ingelogd.