Verzekeringen, standbewaking, achtergebleven goederen

                                           Achtergebleven goederen                                             

Wij attenderen u er vriendelijk op dat goederen/materialen en standbouwmateriaal, welke na de beursperiode nog in het gebouw of op de terreinen van de Werkspoorkathedraal aanwezig zijn, door de Werkspoorkathedraal worden weggegooid. Tijdens de beursdagen kunt u terecht bij de informatiebalie. 

                                         Standbewaking & verzekering                                   

Gedurende de beurs en buiten de beurstijden is er bewaking op de locatie aanwezig. Echter de beursdeelnemer draagt risico voor standmateriaal, standinrichting en verpakkingsmateriaal die zij of zijns standbouwer in de Werkspoorkathedraal heeft geplaatst. Beursdeelnemers moeten zelf zorgen voor verzekering van hun stand, standbouw, standinrichting en verpakkingsmateriaal voor de duur van de beurs en de duur van opbouw en demontage periode. Het inschrijfformulier van uw beursdeelname voor het huren van vierkante meters in één van de ruimtes van de Werkspoorkathedraal ontslaat de beursdeelnemer niet van zijn plicht zich deugdelijk te verzekeren. De Werkspoorkathedraal en Memory Events kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor welke schade of andere malversatie dan ook.

Wilt u uw spullen uit het zicht, achter gesloten deuren opbergen en maakt u gebruik van een standaard stand? Dan kunt u via de website van Brederode tegen betaling een berghok bestellen.

Mijn account

Je bent niet ingelogd.