(Online) landeljike marketing campagne De Nederlandse Carrièredagen

Zoals elk jaar streven wij ernaar zoveel mogelijk bezoekers met het juiste profiel naar de beurs te halen. Dat is met het huidige arbeidsklimaat een grote uitdaging. Daarom voeren wij, naast de zorg voor een aantrekkelijk beursprogramma, een intensieve, landelijke promotiecampagne met een focus op online marketing.

E-mailmarketing
Een intensieve emailmarketing-campagne naar onze eigen database en externe databases vormt een belangrijk onderdeel van onze promotie. Elke doelgroep ontvangt meerdere persoonlijke berichten gestuurd met relevante inhoud over bijvoorbeeld exposanten en workshops. Daarbij is de beurs in verschillende nieuwsbrieven van onze partners opgenomen.

Social Media Campagne
Voor deze beurs wordt social media nog intensiever ingezet om met onze doelgroepen te communiceren. Naast een social mediakalender op onze eigen kanalen (Facebook, LinkedIn, Instagram en Twitter), zetten we een effectieve social media advertising campagne in op Facebook, Instagram, Snapchat en Twitter.

Adwords
Naast social media loopt er ook een uitgebreide Google Adwords Daarmee worden onze advertenties op de meest relevante zoekwoorden getoond. Naast displayadvertising vormt ook remarketing onderdeel van deze Google Adwords-campagne

Programmatic Mobile Display Advertising
Een ingewikkelde term voor een display advertising campagne op smartphones gericht op studenten rondom opleidingsinstituten. Wanneer een student in de buurt van de universiteit op zijn/haar telefoon naar bijvoorbeeld weeronline gaat, komen ze een uiting van ons tegen.

Outdoor
In de maanden voor de beurs zijn in heel Nederland onze uitingen te zien. Zo wordt er een uitgebreide campagne ingezet op duizenden abri’s in de meeste grote steden. Daarnaast worden er verschillende van onze uitingen geplaatst op ruim 900 NS-stations, adverteren we in (hoge)scholen en universiteiten en wordt de beurs op grote billboards langs snelwegen gepromoot.

Print
Naast diverse advertenties in vakbladen en landelijke dagbladen, brengen we rondom onze beurzen de Jobnetkrant uit. Een aantrekkelijk vormgegeven full colour krant van 24 pagina’s met o.a. interessante vakinhoudelijke artikelen, interviews, de beursplattegrond en het workshop-programma.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van aankomende carrièrebeurzen.

Inschrijven ›

Mijn account

Je bent niet ingelogd.