Hoe word ik een jonge topambtenaar?

Deze workshop geeft inzicht over hoe jij kan groeien binnen de overheidsbranche.

Door een juiste mix van persoonlijk leiderschap, innovatiedrang en creativiteit kun je snel groeien binnen de overheidsbranche. Hoor de persoonlijke verhalen van verschillende jonge topambtenaren en laat je verassen door hun ervaringen bij de overheid. Stel vragen, werk aan je netwerk en doe inspiratie op voor jouw carrière!

Gespreksleider

Sprekers Bekijk alle sprekers ›

 • Mirthe Heikens

  Mirthe (24) werkt als junior adviseur duurzaamheid bij de omgevingsdienst Midden-Holland. Hoewel ze nog maar een paar maanden haar huidige functie uitoefent, heeft ze zich door haar kennis, enthousiasme en innovatiekracht al onmisbaar gemaakt.

  Mirthe spreekt tijdens:

  Lees meer ›

 • Annet Horstman

  Annet Horstman (31) werkt als adviseur lobby en internationaal bij de regio Twente. Ze zorgt ervoor dat Twentse opgaven een plek krijgen op de nationale en Europese agenda. Ze wordt gekenmerkt door haar samenwerkende en ondernemende insteek.

  Annet spreekt tijdens:

  Lees meer ›

 • Dorien van Kalmthout

  Dorien (29) werkt als organisatie adviseur bij de gemeente Oss. Dit doet ze vanuit BRAM, een netwerk van ondernemende ambtenaren. Daarnaast organiseert ze als bestuurslid van FUTUR de Jonge Ambtenaar van het Jaar verkiezing 2019.

  Dorien spreekt tijdens:

  Lees meer ›

 • Stan Stokvis

  Stan (23) werkt als beleidsmedewerker sociaal domein bij de gemeente Zeewolde. Door zijn collega’s valt hij op omdat hij op een andere en vernieuwende manier werkt. Hierdoor heeft hij erg uitlopende werkzaamheden.

  Stan spreekt tijdens:

  Lees meer ›

Waar & wanneer

Datum en tijd nog niet bekend.Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van aankomende carrièrebeurzen.

Inschrijven ›

Mijn account

Je bent niet ingelogd.

Mediapartners
Jobnet - Matching Your TalentMatch and Meet