DE CARRIÈREBEURS OVERHEID

Op vrijdag 22 april en zaterdag 23 april 2022 vindt de 24ste Carrièrebeurs Overheid plaats in de Amsterdam RAI.

De Carrièrebeurs Overheid is dé carrièrebeurs op overheidsgebied voor studenten, starters en professionals. Tijdens deze beurs kunnen bezoekers zich oriënteren op hun mogelijkheden bij de overheid. Ontmoet een groot aantal non-profitorganisaties zoals de Rijksoverheid en gemeentelijke overheden die op zoek zijn naar toptalent zoals jij!

Claim je gratis ticket


Voor meer informatie over het exposeren met een stand op het grootste overheids carrière-evenement van Nederland – voor de optimale combinatie van on- & offline talent acquisition - stuur je een mailtje naar sales@memory.nl.


 OVERHEIDSWERKGEVERS


Onder andere de volgende werkgevers hebben een stand op
De Carrièrebeurs Overheid 2022:

Werken bij Ministerie van Defensie

Werken bij UWV

Werken bij de belastingdienst

Werken bij Omgevingsdienst Haaglanden

Werken bij Gemeente Haarlemmermeer

Werken bij Werkorganisatie de BUCH

Werken bij Gemeente Den Haag

Werken bij DCMR Milieudienst

Werken bij Smart Delta Drechtsteden

Werken bij Politie

Binnenlands Bestuur

Werken bij Omgevingsdiensten Zuid-Holland

Nu al online matchen met honderden werkgevers

Kun je niet wachten tot 22 & 23 april 2022, dan kun je nu al online gematched worden met honderden topwerkgevers! Maak daarvoor nu je TalentMatch profiel aan op Jobnet.nl en vind jouw droombaan!


 MATCH & MEET

Wil jij al vóór De Nationale Carrièrebeurs op 22 & 23 april in contact komen met topwerkgevers? En wil je op de beurs zelf precies weten met wie jij een match hebt? Maak jouw Match&Meet profiel aan en word gematcht met de 160 topwerkgevers en opleidingen die op de beurs aanwezig zijn. Benieuwd hoe het werkt? Bekijk onderstaand filmpje en maak jouw Match&Meet profiel aan.

 WERKGEVERS

Ontmoet meer dan 160 ook overheid topwerkgevers op
De Nationale Carrièrebeurs.

  BEURSOPENING & GASTVROUW

De CEO van Picnic, Michiel Muller, opent De Nationale Carrièrebeurs op vrijdag 22 april om 10.15 uur op het hoofdpodium van de Rai Amsterdam. Presentatrice, youtuber én podcast-maker Gwen van Poorten is de gastvrouw van De Nationale Carrièrebeurs en zij zal Michiel tijdens de opening interviewen. Lees hier verder voor meer informatie.

LinkedIn foto OPTREDENS

Na een drukke dag op De Nationale Carrièrebeurs is het tijd voor een feestje! Zanger Mart Hoogkamer zal vrijdag 22 april om 16.45 uur het dak van de Amsterdamse Rai blazen met zijn populaire hitjes. Zaterdag 23 april wordt feestelijk afgesloten door rapper Ronnie Flex!

Workshopprogramma

Wil jij je skills en competenties verbeteren? Tijdens De Carrièrebeurs Overheid kun je gratis meer dan 80 carrièregerichte & vakinhoudelijke workshops, presentaties en masterclasses volgen.

Bekijk hier het workshop programma.

Gratis CV check en LinkedIn foto

Tijdens De Carrièrebeurs Overheid 2022 kun je gratis jouw cv laten checken door Qompas. Ook kun jij gratis een professionele LinkedIn profielfoto laten maken.

Hieronder een aantal workshops die in 2020 waren geprogrammeerd:

Workshops Bekijk alle workshops ›

Waar & wanneer


-


-

RAI Amsterdam
Europaplein 24
Amsterdam


FacebookTwitterLinkdeIn

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van aankomende carrièrebeurzen.

Inschrijven ›

Mediapartners
Jobnet - Matching Your TalentMatch and Meet