DE CARRIÈREBEURS OVERHEID

De Carrièrebeurs Overheid is hét grootste carrière-evenement van Nederland én de Dutch Caribbean voor (bijna) afgestudeerde mbo, hbo en wo studenten en (young) professionals met (interesse in) een carrière in de overheid.

Claim je gratis ticket


Op vrijdag 14 en zaterdag 15 april 2023 vindt de 25ste jubileum editie als onderdeel van De Nationale Carrièrebeurs plaats in de Amsterdam RAI en is dan het grootste carrière evenement van de laatste 10 jaar. Tijdens De Nationale (Overheid) Carrièrebeurs maak je kennis met ruim 200 werkgevers en onderwijsinstellingen en kun je ook kosteloos één of meerdere van de ruim 70 carrière- en vakinhoudelijke workshops én werkgevers presentaties bijwonen in de Amsterdam RAI.


Voor meer informatie over het exposeren met een stand op 14 en 15 april 2023 op het grootste overheid carrière-evenement van Nederland met de innovatieve mix van on- & offline talent acquisition en employer branding, stuur je een mailtje naar sales@memory.nl.


Onder andere de volgende werkgevers hebben een stand op
De Carrièrebeurs Overheid 2023:

Werken bij Provincie Noord-Holland Werken bij Gemeente West-Betuwe Werken bij COA
Werken bij Smart Delta Drechtsteden Werken bij Belastingdienst Werken bij Defensie
Werken bij Rijksoverheid Werken bij Provincie Zuid-Holland Werken bij Provincie Utrecht
Werken bij UWV Werken bij Rijksinspectie Digitale Infrastructuur Werken bij Stichting Inlichtingenbureau
Werken bij Tweede Kamer Werken bij Provincie Noord-Brabant Werken in de Caribbean
Werken bij Provincie Flevoland Werken bij Provincie Gelderland Werken bij Openbaar Ministerie - Curaçao, Sint Maarten, Bonaire & Sint Eustatius


 MATCH & MEET

Wil jij al vóór De Carrièrebeurs Overheid op 14 & 15 april 2023 in contact komen met de ruim 200 topwerkgevers en onderwijsinstellingen? En wil je op de beurs zelf precies weten met wie jij een match hebt? Maak dan snel jouw Match&Meet profiel aan en word gematcht met alle topwerkgevers en opleidingen die op de beurs aanwezig zullen zijn. Benieuwd hoe het werkt? Bekijk onderstaand filmpje en maak jouw Match&Meet profiel aan.

  BEURSOPENING

In 2023 zal Dionne Stax onze host zijn tijdens De Carrièrebeurs Overheid.
Meer informatie over de beursopening van De Carrièrebeurs Overheid op vrijdag 14 april 2023 wordt later hier vermeld.
Dionne Stax

LinkedIn foto OPTREDENS

Na een drukke dag op De Carrièrebeurs Overheid is het tijd voor een feestje! Op vrijdag 14 april kunnen de voetjes van de vloer tijdens het live-optreden van Flemming! Dans en zing mee op de populaire hits als 'Amsterdam' en 'Automatisch'! Als kers op de taart wordt zaterdag 15 april afgesloten met zangeres Emma Heesters, bekend van onder meer de toptracks 'Rendez-vous' en 'Waar ga je heen'.

Emma Heesters


WORKSHOPS & PRESENTATIES

Wil jij je skills en competenties verbeteren? Tijdens De Carrièrebeurs Overheid kun je gratis heel veel carrièregerichte & vakinhoudelijke workshops, presentaties en masterclasses volgen.

Waar & wanneer


-


-

RAI Amsterdam
Europaplein 24
Amsterdam


FacebookTwitterLinkdeIn

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van aankomende carrièrebeurzen.

Inschrijven ›

Mediapartners
Jobnet - Matching Your TalentMatch and Meet