De grootste carrièrebeurs in het najaar 17 & 18 november 2017

De IT Carrièredagen

De IT Carrièredagen

De IT Carrièredagen zijn gericht op studenten, starters en (young) professionals met een ICT achtergrond. Heb jij je studie Informatica (bijna) afgerond? Kom dan jouw mogelijkheden in de IT verkennen!

Topwerkgevers

Tijdens De IT Carrièredagen heb je de mogelijkheid om vrijblijvend in gesprek te gaan met de recruiters van topwerkgevers in de IT. Onder andere onderstaande werkgevers exposeerden met een stand op de beursvloer van de Nederlandse Carrièredagen 2016 en/of verzorgden workshops. Welke werkgevers aanwezig zullen zijn op de beurs van 2017 wordt binnenkort bekend gemaakt.

Workshopprogramma

Met een geldig entreebewijs kun je kosteloos deelnemen aan alle vakinhoudelijke en carrièregerichte workshops die tijdens De Nederlandse Carrièredagen gegeven worden. Dat betekent dat je ook gratis en zonder te reserveren de workshops van De IT Carrièredagen kan volgen.

IT-Experience

Tijdens de IT Carrièredagen kom jij op het IT-Experience plein wel hele gave dingen tegen. Tijdens de editie van 2016 kon jij door de Hololens van Ordina kijken of een potje Fifa spelen tegen kampioen Koen Weijland. Het programma van de IT-Experience van 2017 wordt binnenkort bekend gemaakt

Waar & wanneer


-


-

Mijn account

Je bent niet ingelogd.

Mediapartners
JobnetTechnisch Weekblad