De grootste carrièrebeurs in het najaar 17 & 18 november 2017

De IT Carrièredagen

De IT Carrièredagen

De IT Carrièredagen zijn gericht op studenten, starters en (young) professionals met een ICT achtergrond. Heb jij je studie Informatica (bijna) afgerond? Kom dan jouw mogelijkheden in de IT verkennen!

Topwerkgevers

Tijdens De IT Carrièredagen heb je de mogelijkheid om vrijblijvend in gesprek te gaan met de recruiters van topwerkgevers in de IT. Onder andere onderstaande werkgevers exposeren met een stand op de beursvloer van De Nederlandse Carrièredagen en/of verzorgen workshops.

Workshopprogramma

Met een geldig entreebewijs kun je kosteloos deelnemen aan alle vakinhoudelijke en carrièregerichte workshops die tijdens De Nederlandse Carrièredagen gegeven worden. Dat betekent dat je ook gratis en zonder te reserveren de workshops van De IT Carrièredagen kan volgen.

Volg bijvoorbeeld een Masterclass Java van Geertjan Wielenga (Product Manager NetBeans bij Oracle) of ontdek de Silicon Valley van de lage landen.

IT-Experience

Tijdens de IT Carrièredagen kom jij op het IT-Experience plein wel hele gave dingen tegen. Kijk door de Hololens van Ordina of speel een potje Fifa tegen kampioen Koen Weijland. Maak kennis met een robot van Interactive Robotics, maak een vlucht in de flight simulator van NCIM, speel VR Games op een HTC Vive met Capgemini of bekijk de slimme huiskamer van Sogeti.

O.a. aanwezig op het IT-Experience plein:

Waar & wanneer


-


-

Mijn account

Je bent niet ingelogd.

Mediapartners
JobnetTechnisch Weekblad