THE INTERNATIONAL MASTER FAIR

The International Master Fair

Tijdens The International Master Fair kun je vrijblijvend kennis maken met verschillende (inter)nationale en universiteiten, hogescholen en opleidingsinstituten. Zij staan met een stand op een specifiek gedeelte van de beursvloer. Zo kun je op een laagdrempelige manier oriënteren en ontdekken welke studiemogelijkheden er bij jou passen.

Claim je gratis ticket


Voor meer informatie over het exposeren met een stand op The International Master Fair stuur je een mailtje naar sales@memory.nl.

 UNIVERSITEITEN & HOGESCHOLEN

Onder andere de onderstaande onderwijsinstellingen/instituten hebben een stand en/of workshop(spreker) op de International Master Days:

Vrije Universiteit Hogeschool TIO Hogeschool van Arnhem en Nijmegen
Codaisseur Make IT Work Novi Hogeschool

Nu al online matchen met honderden werkgevers

Kun je niet wachten tot 22 & 23 april 2022, dan kun je nu al online gematched worden met honderden topwerkgevers! Maak daarvoor nu je TalentMatch profiel aan op Jobnet.nl en vind jouw droombaan!


 MATCH & MEET

Wil jij al vóór The International Master Fair op 22 & 23 april in contact komen met topwerkgevers? En wil je op de beurs zelf precies weten met wie jij een match hebt? Maak jouw Match&Meet profiel aan en word gematcht met de 160 topwerkgevers en opleidingen die op de beurs aanwezig zijn. Benieuwd hoe het werkt? Bekijk onderstaand filmpje en maak jouw Match&Meet profiel aan.

 WERKGEVERS

Ontmoet meer dan 160 topwerkgevers op De Nationale Carrièrebeurs.

  BEURSOPENING & GASTVROUW

De CEO van Picnic, Michiel Muller, opent De Nationale Carrièrebeurs op vrijdag 22 april om 10.15 uur op het hoofdpodium van de Rai Amsterdam. Presentatrice, youtuber én podcast-maker Gwen van Poorten is de gastvrouw van De Nationale Carrièrebeurs en zij zal Michiel tijdens de opening interviewen. Lees hier verder voor meer informatie.

LinkedIn foto OPTREDENS

Na een drukke dag op The International Master Fair is het tijd voor een feestje! Zanger Mart Hoogkamer zal vrijdag 22 april om 16.45 uur het dak van de Amsterdamse Rai blazen met zijn populaire hitjes. Zaterdag 23 april wordt feestelijk afgesloten door rapper Ronnie Flex!

Workshopprogramma

Wil jij je skills en competenties verbeteren? Tijdens De Nationale Carrièrebeurs kun je gratis meer dan 80 carrièregerichte & vakinhoudelijke workshops, presentaties en masterclasses volgen.

Bekijk hier het workshop programma.

Gratis CV check en LinkedIn foto

Tijdens The International Master Fair 2022 kun je gratis jouw cv laten checken door Qompas. Ook kun jij gratis een professionele LinkedIn profielfoto laten maken.

Hieronder een aantal workshops die in 2022 waren geprogrammeerd:

Workshops Bekijk alle workshops ›

Waar & wanneer


-


-

RAI Amsterdam
Europaplein 24
Amsterdam


FacebookTwitterLinkdeIn

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van aankomende carrièrebeurzen.

Inschrijven ›

Mediapartners
Jobnet