Schrijf je nu in!

International Master Days

De Masterdagen

Kom jouw opleidingsmogelijkheden verkennen tijdens de International Master Days. International Master Days is dé carrièrebeurs voor bezoekers met een bachelor- of masterachtergrond, met én zonder werkervaring, die zich willen oriënteren op een (vervolg)opleiding of bijscholing.

Universiteiten en hogescholen

De universiteiten en hogescholen die tijdens de International Master Days 2018 met een stand en/of workshop exposeren op de beursvloer worden in 2018 bekend gemaakt.

Onder andere waren de onderstaande universiteiten en hogescholen in 2017 aanwezig met een stand en/of (workshop)spreker:

Rotterdam School of Management

Tilburg University

FH Joanneum

GO4 Master

Tijdens de International Master Days kun je vrijblijvend kennis maken met verschillende nationale en internationale universiteiten, hogescholen en opleidingsinstituten. Zij staan met een stand op een specifiek gedeelte van de beursvloer. Zo kun jij je op een laagdrempelige manier oriënteren en ontdekken welke studiemogelijkheden er bij jou passen.

Workshopprogramma

Tijdens het workshopprogramma kun je meer te weten komen over de verschillende mogelijkheden, opleidingen, de diverse universiteiten, hogescholen en opleidingsinstituten. De workshops worden in nauwe samenwerking met experts en professionals samengesteld.

Waar & wanneer


-


-

Utrecht

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van aankomende carrièrebeurzen.

Inschrijven ›

Mijn account

Je bent niet ingelogd.

Mediapartners
Jobnet