De grootste carrièrebeurs in het najaar

De Techniek Carrièredagen

De Techniek Carrièredagen

Heb jij jouw technische studie (bijna) afgerond en ben je benieuwd naar jouw carrièreperspectieven? Kom naar De Techniek Carrièredagen en ontdek de mogelijkheden.

Topwerkgevers

Vele technische en niet-technische werkgevers staan tijdens De Techniek Carrièredagen te springen om met jou in gesprek te gaan! Maak kennis met hun recruiters en ontdek welke werkgever het best bij jou past!

Workshopprogramma

Met een geldig entreebewijs kun je kosteloos deelnemen aan alle vakinhoudelijke en carrièregerichte workshops die tijdens De Nederlandse Carrièredagen gegeven worden.

SolarbootSolarboot

De Koninklijke Marine zet zich met vloot en mariniers wereldwijd in voor veiligheid op en vanuit zee. In Nederland en in het buitenland helpt de Marine bij crisisbeheersings-operaties, humanitaire hulpoperaties en bij rampen. Goed opgeleid (technisch) personeel is hierbij van levensbelang.

De marine is altijd op zoek naar jongeren met interesse in techniek. Het inrichten en afbouwen van de Solarboot is een van de uitdagende projecten die binnen de technische opleidingen van de marine ingezet worden. Theorie en praktijk zijn binnen de opleidingen nauw aan elkaar verbonden.

De Solarboot is te zien bij de stand van het ministerie van Defensie.

Waar & wanneer


-


-

Jaarbeurs Utrecht
Jaarbeursplein 6
Utrecht

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van aankomende carrièrebeurzen.

Inschrijven ›

Mijn account

Je bent niet ingelogd.

Mediapartners
Technisch WeekbladJobnetMemory MagazineHet Carrière Jaarboek