DE ZORG & WELZIJN CARRIÈREBEURS

De Zorg en Welzijn Carrièrebeurs is dé carrièrebeurs voor (bijna) afgestudeerde Zorg en Welzijn kandidaten met werkervaring.

Op vrijdag 14 april en zaterdag 15 april 2023 is de volgende Zorg en Welzijn Carrièrebeurs.
Deze wordt gehouden in RAI Amsterdam.
Hierbij kun jij:
- kennis maken met een groot aantal topwerkgevers uit de Zorg en Welzijn-branche 
- gratis vakinhoudelijke workshops volgen


Voor meer informatie over het exposeren met een stand op 14 en 15 april 2023 op het grootste zorg & welzijn carrière-evenement van Nederland waar on- & offline talent acquisition feilloos op elkaar aansluiten, stuur je een mailtje naar sales@memory.nl


 ZORG&WELZIJN WERKGEVERS

Onder andere de volgende werkgevers hadden een stand op De Zorg & Welzijn Carrièrebeurs 2022:

Werken bij Partou Werken bij Careflex Zorggroep Werken bij CompaNanny
Werken bij Ihub Werken bij Arts en Zorg Werken bij Altra
Gezond.nl Werken bij de Kleine Wereld Werken bij GZA

Nu al online matchen met honderden werkgevers

Kun je niet wachten tot 14 & 15 april 2023, dan kun je nu al online gematcht worden met honderden topwerkgevers! Maak daarvoor nu je TalentMatch profiel aan op Jobnet.nl en vind jouw droombaan!


 MATCH & MEET

Wil jij al vóór De Zorg en Welzijn Carrièrebeurs op 14 & 15 april in contact komen met topwerkgevers? En wil je op de beurs zelf precies weten met wie jij een match hebt? Maak jouw Match&Meet profiel aan en word gematcht met alle topwerkgevers en opleidingen die op de beurs aanwezig zullen zijn. Benieuwd hoe het werkt? Bekijk onderstaand filmpje en maak jouw Match&Meet profiel aan.

 WERKGEVERS

Meer informatie over welke Topwerkgevers met een stand op De Zorg en Welzijn Carrièrebeurs 2023 staan wordt later hier vermeld.

  BEURSOPENING & GASTVROUW

In 2023 zal Dionne Stax onze host zijn tijdens De Zorg & Welzijn Carrièrebeurs.
Meer informatie over de beursopening van De Zorg & Welzijn Carrièrebeurs op vrijdag 14 april 2023 wordt later hier vermeld.

LinkedIn foto OPTREDENS

Na een drukke dag op De Zorg en Welzijn Carrièrebeurs is het tijd voor een feestje! Benieuwd welke artiesten op vrijdag 14 en zaterdag 15 april optreden? Meer informatie over de optredens wordt later hier vermeld.

Workshopprogramma

Wil jij je skills en competenties verbeteren? Tijdens De Zorg en Welzijn Carrièrebeurs kun je gratis heel veel carrièregerichte & vakinhoudelijke workshops, presentaties en masterclasses volgen. Het workshopprogramma van De Zorg en Welzijn carrièrebeurs 2023 wordt later hier vermeld.

Waar & wanneer


-


-

RAI Amsterdam
Europaplein 24
Amsterdam


FacebookTwitterLinkdeIn

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van aankomende carrièrebeurzen.

Inschrijven ›

Mediapartners
Jobnet Matching Your TalentMatch and Meet