DE ZORG & WELZIJN CARRIÈREBEURS

De Zorg & Welzijn Carrièrebeurs is de ultieme gelegenheid voor studenten, starters en professionals in de zorg en welzijn sector om met vele zorginstellingen, welzijnsorganisaties, ziekenhuizen en intermediairs in contact te komen. Maak kennis met topwerkgevers die op zoek zijn naar talent zoals jij!

Claim je gratis ticket


Voor meer informatie over het exposeren met een stand op het grootste carrière-evenement van Nederland waar on- & offline talent acquisition feilloos op elkaar aansluiten, stuur je een mailtje naar sales@memory.nl


 ZORG&WELZIJN WERKGEVERS

Onder andere de volgende werkgevers hebben een stand op De Zorg & Welzijn Carrièrebeurs 2022:

Werken bij Partou Werken bij Careflex Zorggroep Werken bij CompaNanny
Werken bij Ihub Werken bij Arts en Zorg Werken bij Altra
Gezond.nl Werken bij de Kleine Wereld Werken bij GZA

Nu al online matchen met honderden werkgevers

Kun je niet wachten tot 22 & 23 april 2022, dan kun je nu al online gematched worden met honderden topwerkgevers! Maak daarvoor nu je TalentMatch profiel aan op Jobnet.nl en vind jouw droombaan!


 MATCH & MEET

Wil jij al vóór De Zorg & Welzijn Carrièrebeurs op 22 & 23 april in contact komen met topwerkgevers? En wil je op de beurs zelf precies weten met wie jij een match hebt? Maak jouw Match&Meet profiel aan en word gematcht met de 160 topwerkgevers en opleidingen die op de beurs aanwezig zijn. Benieuwd hoe het werkt? Bekijk onderstaand filmpje en maak jouw Match&Meet profiel aan.

 WERKGEVERS

Ontmoet meer dan 150 ook Zorg & Welzijn topwerkgevers op
De Nationale Carrièrebeurs.

  BEURSOPENING & GASTVROUW

De CEO van Picnic, Michiel Muller, opent De Nationale Carrièrebeurs op vrijdag 22 april om 10.15 uur op het hoofdpodium van de Rai Amsterdam. Presentatrice, youtuber én podcast-maker Gwen van Poorten is de gastvrouw van De Nationale Carrièrebeurs en zij zal Michiel tijdens de opening interviewen. Lees hier verder voor meer informatie.

LinkedIn foto OPTREDENS

Na een drukke dag op De Zorg & Welzijn Carrièrebeurs is het tijd voor een feestje! Zanger Mart Hoogkamer zal vrijdag 22 april om 16.45 uur het dak van de Amsterdamse Rai blazen met zijn populaire hitjes. Zaterdag 23 april wordt feestelijk afgesloten door rapper Ronnie Flex!

Workshopprogramma

Wil jij je skills en competenties verbeteren? Tijdens De Zorg & Welzijn Carrièrebeurs kun je gratis meer dan 80 carrièregerichte & vakinhoudelijke workshops, presentaties en masterclasses volgen.

Bekijk hier het workshop programma.

Gratis CV check en LinkedIn foto

Tijdens De Zorg en Welzijn Carrièrebeurs 2022 kun je gratis jouw cv laten checken door Qompas. Ook kun jij gratis een professionele LinkedIn profielfoto laten maken.

Hieronder een aantal workshops die in 2020 waren geprogrammeerd:

Workshops Bekijk alle workshops ›

Waar & wanneer


-


-

RAI Amsterdam
Europaplein 24
Amsterdam


FacebookTwitterLinkdeIn

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van aankomende carrièrebeurzen.

Inschrijven ›

Mediapartners
Jobnet Matching Your TalentMatch and Meet