De grootste carrièrebeurs in het najaar 17 & 18 november 2017

De Branchegerelateerde Carrièredagen

De Branchegerelateerde Carrièredagen 2017 worden parallel aan De Nederlandse Carrièredagen georganiseerd op 17 en 18 november 2017.

De Branchegerelateerde Carrièredagen zijn onderverdeeld in diverse branchecongressen. Indien jij opgeleid bent (of wordt) en/of interesse hebt in een carrière in een van deze branches, dan ontmoet je wellicht jouw ideale werkgever op de beursvloer van De Nederlandse Carrièredagen! Daarnaast kun je jouw vakkennis verdiepen tijdens de vele workshops die plaats vinden.

Workshops en organisaties

Het workshopprogramma en de deelnemende organisaties vertegenwoordigen de onderstaande branches:

Branchecongressen

 • De Masterdagen

  Kom jouw opleidingsmogelijkheden verkennen tijdens de International Master Days. International Master Days is dé carrièrebeurs voor bezoekers met een bachelor- of masterachtergrond, met én zonder werkervaring, die zich willen oriënteren op een (vervolg)opleiding of bijscholing.

  Lees meer ›

 • De PhD Carrièredagen

  Ben jij benieuwd naar jouw mogelijkheden als (toekomstig) PhD? Ga in gesprek met recruiters van topwerkgevers en volg gratis carrièregerichte workshops tijdens De PhD Carrièredagen op 17 en 18 november 2017.

  Lees meer ›

 • De Techniek Carrièredagen

  Heb jij jouw technische studie (bijna) afgerond en ben je benieuwd naar jouw carrièreperspectieven? Kom naar De Techniek Carrièredagen 2017 en ontdek de mogelijkheden.

  Lees meer ›

 • De IT Carrièredagen

  De IT Carrièredagen zijn gericht op studenten, starters en (young) professionals met een ICT achtergrond. Heb jij je studie Informatica (bijna) afgerond? Kom dan jouw mogelijkheden in de IT verkennen!

  Lees meer ›

 • De Chemie & Life Sciences Carrièredagen

  Ben jij een student, starter of (young) professional met een achtergrond in chemie of scheikunde, kom dan jouw carrièremogelijkheden in de chemie & life sciences-branche verkennen tijdens De Chemie & Life Sciences Carrièredagen 2017!

  Lees meer ›

 • De Maritieme, Offshore & Dredging Carrièredagen

  De Maritieme, Offshore & Dredging Carrièredagen zijn gericht op studenten, starters en (young) professionals met een maritieme achtergrond die hun carrièremogelijkheden in de maritieme, offshore en dredgingbranche willen verkennen.

  Lees meer ›

 • De Bank & Verzekerings Carrièredagen

  De Bank & Verzekerings Carrièredagen zijn gericht op studenten, starters en (young) professionals met een financiële achtergrond die hun carrièremogelijkheden in de bank- en verzekeringsbranche willen verkennen.

  Lees meer ›

 • De Energie Carrièredagen

  Ben jij student, starter of (young) professional met een technische of natuurkundige achtergrond? Lijkt het je leuk om in de energiebranche te werken? Kom dan naar De Energie Carrièredagen op 17 en 18 november 2017.

  Lees meer ›

 • De Accountancy Carrièredagen

  Ben jij student, starter of (young) professional met een accountancy of finance achtergrond en wil je jouw carrièremogelijkheden in de accountancy verkennen?

  Lees meer ›

 • Ben  jij student of starter en op zoek naar een knallende start van je carrière? Loop dan zeker even door de Traineestraat en vind het traineeship dat bij jou past.

  Lees meer ›

Schrijf je gratis in!

Aanmelden voor De Nederlandse Carrièredagen en branchecongressen is gratis. Vul het formulier in en ontvang jouw e-ticket direct in je mail!

Regel dat e-ticket!
Waar & wanneer


-


-

Werkspoorkathedraal
Tractieweg 41
Utrecht

Ontvang gratis e-ticket

Registreer je kosteloos en ontvang je e-ticket direct per mail!

Gratis inschrijven
Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van aankomende carrièrebeurzen.

Inschrijven ›

Mijn account

Je bent niet ingelogd.

Mediapartners
JobnetTechnisch Weekblad