BRANCHES

Tijdens De Nederlandse Carrièredagen zijn o.a. onderstaande branches aanwezig.

Branchecongressen

 • De IT Carrièredagen

  Maak kennis met topwerkgevers, volg  IT workshops en ervaar de vetste IT trends. Ben jij een IT’er en op zoek naar de volgende stap in je carrière? Dan mag je De IT Carrièredagen niet missen!

  Lees meer ›

 • De Techniek Carrièredagen

  Heb jij jouw technische studie (bijna) afgerond en ben je benieuwd naar jouw carrièreperspectieven?Op De Techniek Carrièredagen heb je  de mogelijkheid kennis te maken met een groot aantal topwerkgevers. Kom naar De Techniek Carrièredagen 2019 en ontdek de mogelijkheden!

  Lees meer ›

 • De Carrièredagen Overheid is dé carrièrebeurs op overheidsgebied voor studenten, starters en professionals. Tijdens deze beurs kunnen bezoekers zich oriënteren op hun mogelijkheden bij de overheid. Ontmoet een groot aantal non-profitorganisaties zoals de Rijksoverheid en gemeentelijke overheden die op zoek zijn naar toptalent zoals jij!

  Lees meer ›

 • De Zorg & Welzijn Carrièredagen is de ultieme gelegenheid voor studenten, starters en professionals in de zorg en welzijn sector om met vele zorginstellingen, welzijnsorganisaties, ziekenhuizen en intermediairs in contact te komen. Maak kennis met topwerkgevers die op zoek zijn naar talent zoals jij!

  Lees meer ›

 • De Masterdagen

  Tijdens de International Master Days kun je vrijblijvend kennis maken met verschillende (inter)nationale en universiteiten, hogescholen en opleidingsinstituten. Zij staan met een stand op een specifiek gedeelte van de beursvloer. Zo kun je op een laagdrempelige manier oriënteren en ontdekken welke studiemogelijkheden er bij jou passen.

  Lees meer ›

Waar & wanneer


-


-

Werkspoorkathedraal
Tractieweg 41
Utrecht


FacebookTwitterLinkdeIn

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van aankomende carrièrebeurzen.

Inschrijven ›

Mijn account

Je bent niet ingelogd.

Mediapartners
Jobnet