De Nationale Carrièrebeurs Branches

Tijdens De Nationale Carrièrebeurs zijn o.a. onderstaande branches aanwezig.


Gratis inschrijven ›

Branchecongressen

 • De IT Carrièredagen

  De IT Carrièrebeurs is dé carrièrebeurs voor (bijna) afgestudeerde IT’ers én voor IT’ers met werkervaring.
  Op vrijdag 22 en zaterdag 23 april 2022 vindt deze alweer voor de 24ste keer plaats in de Amsterdam RAI.

  Claim je gratis ticket


  Voor meer informatie over het exposeren met een stand op het grootste IT carrière-evenement van Nederland – voor de optimale combinatie van on- & offline talent acquisition - stuur je een mailtje naar sales@memory.nl.


  Lees meer ›

 • De Techniek Carrièredagen

  De Techniek Carrièrebeurs is dé carrièrebeurs voor (bijna) afgestudeerd technisch talent én voor technisch talent met werkervaring.
  Op vrijdag 22 en zaterdag 23 april 2022 vindt deze alweer voor de 24ste keer plaats in de Amsterdam RAI.

  Claim je gratis ticket


  Voor meer informatie over het exposeren met een stand op het grootste techniek carrière-evenement van Nederland – voor de optimale combinatie van on- & offline talent acquisition - stuur je een mailtje naar sales@memory.nl.


  Lees meer ›

 • Op vrijdag 22 april en zaterdag 23 april 2022 vindt de 24ste Carrièrebeurs Overheid plaats in de Amsterdam RAI.

  De Carrièrebeurs Overheid is dé carrièrebeurs op overheidsgebied voor studenten, starters en professionals. Tijdens deze beurs kunnen bezoekers zich oriënteren op hun mogelijkheden bij de overheid. Ontmoet een groot aantal non-profitorganisaties zoals de Rijksoverheid en gemeentelijke overheden die op zoek zijn naar toptalent zoals jij!

  Claim je gratis ticket


  Voor meer informatie over het exposeren met een stand op het grootste overheids carrière-evenement van Nederland – voor de optimale combinatie van on- & offline talent acquisition - stuur je een mailtje naar sales@memory.nl.


  Lees meer ›

 • The International Master Fair

  Tijdens The International Master Fair kun je vrijblijvend kennis maken met verschillende (inter)nationale en universiteiten, hogescholen en opleidingsinstituten. Zij staan met een stand op een specifiek gedeelte van de beursvloer. Zo kun je op een laagdrempelige manier oriënteren en ontdekken welke studiemogelijkheden er bij jou passen.

  Claim je gratis ticket


  Voor meer informatie over het exposeren met een stand op The International Master Fair stuur je een mailtje naar sales@memory.nl.

  Lees meer ›

 • De Zorg & Welzijn Carrièrebeurs is de ultieme gelegenheid voor studenten, starters en professionals in de zorg en welzijn sector om met vele zorginstellingen, welzijnsorganisaties, ziekenhuizen en intermediairs in contact te komen. Maak kennis met topwerkgevers die op zoek zijn naar talent zoals jij!

  Claim je gratis ticket


  Voor meer informatie over het exposeren met een stand op het grootste carrière-evenement van Nederland waar on- & offline talent acquisition feilloos op elkaar aansluiten, stuur je een mailtje naar sales@memory.nl


  Lees meer ›

Waar & wanneer


-


-

RAI Amsterdam
Europaplein 24
Amsterdam


FacebookTwitterLinkdeIn

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van aankomende carrièrebeurzen.

Inschrijven ›

Mediapartners
Jobnet