De grootste carrièrebeurs in het najaar Utrecht
Schrijf je nu in!

De Branchegerelateerde Carrièredagen

De Branchegerelateerde Carrièredagen worden ieder jaar parallel aan De Nederlandse Carrièredagen georganiseerd.

MELD JE HIER GRATIS AAN

De Branchegerelateerde Carrièredagen zijn onderverdeeld in verschillende branchecongressen. Indien jij opgeleid bent (of wordt) en/of interesse hebt in een carrière in een van deze branches, dan ontmoet je wellicht jouw ideale werkgever op de beursvloer van De Nederlandse Carrièredagen! Daarnaast kun je jouw vakkennis verdiepen tijdens de vele workshops die plaats vinden.

Workshops en organisaties

Het workshopprogramma en de deelnemende organisaties vertegenwoordigen de onderstaande branches:

Branchecongressen

 • De IT Carrièredagen

  De IT Carrièredagen zijn gericht op studenten, starters en (young) professionals met een ICT achtergrond. Heb jij je studie Informatica (bijna) afgerond? Kom dan jouw mogelijkheden in de IT verkennen!

  Lees meer ›

 • De Techniek Carrièredagen

  Heb jij jouw technische studie (bijna) afgerond en ben je benieuwd naar jouw carrièreperspectieven? Kom naar De Techniek Carrièredagen 2018 en ontdek de mogelijkheden.

  Lees meer ›

 • De Zorg & Welzijn Carrièredagen is de ultieme gelegenheid voor studenten, starters en professionals in de zorg en welzijn sector om met vele zorginstellingen, welzijnsorganisaties, ziekenhuizen en intermediairs in contact te komen.

  Lees meer ›

 • De Carrièredagen Overheid is dé carrièrebeurs op overheidsgebied voor studenten, starters en professionals. Tijdens deze beurs kunnen bezoekers zich oriënteren op hun mogelijkheden bij de overheid.

  Lees meer ›

Waar & wanneer


-


-

Utrecht


FacebookTwitterLinkdeInYoutubeGoogle+

Mijn account

Je bent niet ingelogd.

Mediapartners
Jobnet