Schrijf je nu in!

WERKGEVERS

Op De Nederlandse Carrièredagen heb je de mogelijkheid kennis te maken met meer dan 120 topwerkgevers. Zowel grote als minder grote organisaties, startups en gevestigde bedrijven die op zoek zijn naar talent zoals jij!

Zie hieronder een greep van de werkgevers die aanwezig zijn met een stand en/of (workshop)spreker.

Sorteren op alfabet

 • Xccelerated XCCELERATED

  Xccelerated connects highly-skilled data professionals with dynamic, leading organizations. We determine our team of fellows based on proven potential and connect individuals with our partners only when there’s a mutual fit.

 • Gemeente Apeldoorn Gemeente Apeldoorn

  Wij ontwikkelen ons op veelbelovende wijze. Met bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties wordt meer samenwerking gezocht. Wij zoeken regelmatig professionals om de gemeente klaar te maken voor de toekomst en dit ook zo te houden.

 • Rotterdam School of Management Rotterdam School of Management, Erasmus University

  Rotterdam School of Management, Erasmus University (RSM) is one of Europe’s top 10 business schools, helping students, academics and people in business become a force for positive change.

 • Pink Elephant Pink Elephant

  Wij zijn een IT dienstverlener waar professionals graag werken en organisaties graag mee samenwerken. Ruim 300 gepassioneerde IT professionals brengen onze opdrachtgevers naar een hoger niveau voorop te lopen in IT ontwikkeling.

 • Werken bij Chipsoft ChipSoft

  We werken hard om de meest innovatieve Zorg-ICT (HiX) te ontwikkelen om zorgprofessionals,  bestuurders en ondersteunend personeel optimaal te ondersteunen in het verlenen van zorg van de hoogste kwaliteit.

 • Werken bij Call 2 Call 2

  Wij zijn een IT-dienstverlener op het gebied van ICT support, beheer en Applicatie Services. De ICT'ers die bij ons werken zijn de succesfactor van de organisatie. Daarom investeren wij in onze mensen door trainingen en certificeringen aan te bieden.

 • Werken bij Betabit Betabit

  Al 15 jaar maken wij software gedreven organisaties competitiever door ze slimmer en meer agile te maken. Wij zijn het eerste softwareontwikkelbedrijf in Nederland met een volledige toewijding aan de Microsoft Azure Cloud.

 • Management Events

  Onze bijeenkomsten richten zich op besluitvormers die hun netwerk verder willen ontwikkelen, op de hoogte willen blijven van de laatste trends en meer willen weten over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van zakelijke oplossingen.

 • Alfen Alfen

  Werken bij Alfen betekent werken bij een bedrijf dat letterlijk en figuurlijk vol energie zit. Alfen heeft niet alleen interessante mogelijkheden binnen de techniek, maar ook op het gebied van logistiek, commercie of administratie.

 • Gemeente Utrechtse Heuvelrug Gemeente Utrechtse Heuvelrug

  Wij willen ons ontwikkelen tot een netwerkorganisatie. Ook spelen we in op de tendens van ‘meer samenleving, minder overheid’. Wij zijn ambitieus en vallen graag op een positieve manier op. We zijn een duurzame gemeente en verbinden daar consequenties aan.

 • Club Med Club Med

  Club Med innoveert voortdurend om altijd een nieuwe dimensie aan het begrip vakantiegeluk toe te voegen. Wij zijn de wereldwijde specialist van exclusieve, gezellige en multiculturele all inclusive vakanties.

 • Calco Calco

  Calco denkt, werkt en kijkt op innovatieve wijze naar uw IT-vraagstukken. Kwaliteit zit verankerd in ons DNA. Uw vraag en behoefte staan altijd centraal: we kijken samen naar de beste oplossing die voor u werkt. That’s the way we do IT.

 • Werken bij Gemeente Amsterdam Gemeente Amsterdam

  De dynamiek van Amsterdam vraagt ambtenaren nieuwe stijl, professionals met initiatief en ambitie, maar vooral talent voor de Amsterdammers en hun stad. Voor elk opleidingsniveau is er wel een functie weggelegd.

 • Make It Work Make IT Work

  Make IT Work maakt het voor hoogopgeleiden zonder specifieke IT-achtergrond mogelijk zich te laten omscholen naar een IT-functie op hbo-niveau en direct in een baan van start te gaan. Cursisten worden via een tool geselecteerd voor Make IT Work.

 • Werken bij Langhenkel Sociaal Domein & Ruimte Langhenkel Sociaal Domein

  Wij zorgen ervoor dat de juiste mensen op de juiste plek komen. Dit doen we door een aanbod op maat, dat aansluit op de realiteit van de dag. Wij zorgen ervoor dat het werk wordt gedaan en dat het goed wordt gedaan.

 • Werken bij Vixion Vixion

  Since its foundatio, Vixion identified an unprecedented and transformational societal shift, based on the rapid scientific and technological discoveries; fast changes in all spheres of our life, in a way that humanity has never witnessed before.

 • Werken bij Quoratio Quoratio

  Quoratio heeft alle ervaring in huis om een totaaloplossing te bieden voor administratieve uitdagingen. Wij bieden de ideale mix van advies, werving en outsourcing. Dat doen we door de beste mensen te zoeken, te vinden en op te leiden. 

 • Werken bij InWork InWork

  Onze corebusiness is het vinden en verbinden van IT en techniek Professionals. Wij werven Professionals en helpen ambities waar te maken. Dit doen wij door opleidingen, trainingen te bieden die aansluiten bij het gewenste groeipad. 

 • Werken bij Inzetbaar Inzetbaar

  Inzetbaar staat voor samenwerking, handen uit de mouwen en een persoonlijke aanpak. Onze professionals zijn gericht op het oplossen van problemen, resultaatgericht en baanbrekend, zonder de realiteit uit het oog te verliezen.

 • Werken bij DCMR Milieudienst Rijnmond DCMR Milieudienst Rijnmond

  Wij streven continu naar een juiste balans en moeten doortastend zijn. Dat is balanceren voor gevorderden. We zoeken ambitieuze medewerkers, die hun kennis willen inzetten en graag groeien in een professionele omgeving.

 • Capgemini Capgemini

  Capgemini is een van 's werelds grootste leveranciers van consulting-, technologie- outsourcing- en local professional services. Met ingrijpende en innovatieve transformaties helpen we onze klanten om hun resultaten fors te verbeteren.

 • TCPM TCPM Ingenieurs & Adviseurs

  Ben jij een startende of juist héél ervaren engineer of adviseur die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? De kans is groot dat je die bij TCPM vindt! Kijk rustig rond op onze website óf kijk direct of jouw droomfunctie bij onze vacatures staat.

 • Zorgpartners Midden-Holland Zorgpartners Midden-Holland

  Werken bij Zorgpartners betekent dat jij een spilfunctie vervult in de zorg- en dienstverlening aan onze cliënten. Of ze nu thuis wonen, revalideren of permanente zorg nodig hebben. Onze cliënt bepaalt zelf hoe hij of zij zijn leven wilt leiden.

 • Working Talent Working Talent

  Werkend talent, dat is waar onze organisatie voor staat. We hebben er ons vak van gemaakt talent te ontwikkelen als mens. Daarnaast geven wij de IT tools van de toekomst mee, zodat wij opdrachtgevers verrassen met hoog opgeleide IT professionals. 

 • Cimsolutions CIMSOLUTIONS

  Wij leveren al 25 jaar hoogwaardige ICT-diensten. Wij richten ons op het toepassen van state-of-the-art ICT concepten en technieken met als doel een optimale oplossing voor onze klanten. Niet voor niets is onze slogan Learn, create and make it work!

 • Gemeenten Woerden en Oudewater Gemeenten Woerden en Oudewater

  De gemeente Woerden levert diensten aan de gemeente Oudewater. Werken bij de gemeente Oudewater is daarom werken bij de gemeente Woerden. Voor goede dienstverlening maken we gebruik van de kracht van de samenleving.

 • Johan Cruyff Institute Johan Cruyff Institute

  Het Johan Cruyff Institute is een krachtige mix van docenten, medewerkers en partners die een passie delen om de volgende generatie leiders in sport business op te leiden in het belang van de sporters, sport partners, organisaties en de studenten zelf.

 • NCOD NCOD | Interwerk

  Wij ondersteunen de publieke sector met sterke professionals en vakgerichte opleidingen. We zijn gedreven om de wereld elke dag een stukje mooier te maken door te werken aan betere dienstverlening en een slimmere overheid.

 • Werken bij Provincie Utrecht Provincie Utrecht

  Met plezier je werk doen, dat kan bij ons. We zetten onze kennis in en werken samen met veel organisaties. De ontwikkeling van onze medewerkers is een belangrijk speerpunt waarbij professionaliteit en samenwerkingskracht centraal staan.

 • VNG Trainees

  Heb jij het lef om zelfstandig aan de knoppen te draaien die het verschil maken in beleid en uitvoering van duizenden ambtenaren en bestuurders in Nederland? Dan is de Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG) op zoek naar jou.

 • Werken bij Infomedics Infomedics

  Infomedics verzorgt de facturering voor zorgaanbieders in Nederland. Tandartsen, mondhygiënisten, fysiotherapeuten, podotherapeuten en andere (para)medici laten hun rekeningen door ons versturen en wij zorgen dat die betaald worden.

 • XDES XDES

  Wij zijn actief binnen de industriële sectoren. Na meer dan tien jaar succesvolle activiteiten op het gebied van personeelsbemiddeling noemen we ons niet voor niets: specialist in recruitment van technisch personeel.

 • unica Unica

  Unica is met een netwerk van bedrijven en meer dan 2.200 medewerkers een van de grootste technisch dienstverleners. De bedrijven opereren zelfstandig, maar werken tegelijkertijd nauw samen om integrale oplossingen te kunnen bieden.

 • DSW Zorgverzekeraar DSW Zorgverzekeraar

  DSW is een innovatieve organisatie. DSW ontwerpt, ontwikkelt en realiseert bijna alle applicaties zelf. Alles wordt in het werk gesteld om klanten goede service te verlenen en medewerkers maximaal in hun werkzaamheden te ondersteunen.

 • LindenIT Linden-IT

  Voor onze medewerkers zijn wij een werkgever die investeert in zijn personeel. Wij bieden niet alleen uitdagende projecten, maar ook doorgroeimogelijkheden. Wij zijn persoonlijk betrokken bij iedere medewerker en zijn/haar groei.

 • Werken bij Zelfstroom Zelfstroom

  Geen normale missie, maar een duurzame! Daarom maken we zonne-energie leuk, makkelijk en betaalbaar voor iedereen. We zien de toekomst zonnig in, maar er is wel werk aan de winkel. We hopen dat jij daar energie van krijgt!

 • Emerson Automation Solutions Emerson Automation Solutions

  Wij zijn een wereldwijd vooraanstaande onderneming. Als jij een technische achtergrond hebt en een passie voor het oplossen van de meest complexe uitdagingen, kom dan bij ons werken en begin je avontuur vandaag nog.

 • Salesforce Salesforce

  Bij Salesforce staan onze Ohana-waarden centraal: vertrouwen, groei, innovatie, gelijke behandeling, succes van klanten, transparantie, teruggeven, welzijn en plezier. Dit zijn de unieke waarden van Salesforce.

 • Werken bij Eurocontrol Eurocontrol

  EUROCONTROL is an intergovernmental organisation. We are committed to building, together with our partners, a Single European Sky that will deliver the air traffic management performance required for the twenty-first century.

 • Werken bij Kappé Schiphol Kappé Schiphol

  In Nederland hebben we winkels op de luchthaven Schiphol, groothandel en logistieke dienstverlening. Internationaal leveren we aan winkels op militaire bases over de hele wereld. Onze visie is: professionalism with a human face.

 • Afas Software AFAS Software

  Een beetje gek, een tikkeltje eigenwijs, maar vooral vol passie als het gaat om klanten en het inspireren van ondernemers. We ontwikkelen innovatieve softwareproducten voor zowel de zakelijke als de consumentenmarkt.

 • Bast Techniek Bast Techniek

  Bast Techniek is een jong en dynamisch bedrijf dat jonge ingenieurs helpt bij het vinden van een uitdagende technische baan. Wij bestaan uit een team van ervaren consultants in de detachering binnen de techniek.

 • NCIM Groep NCIM Groep

  Wil jij werken aan uitdagende, technische en complexe projecten? Wil jij jezelf blijven ontwikkelen? En heb jij een passie voor technologie? Als Software Ontwikkelaar bij NCIM Groep werk je mee aan diverse projecten bij uiteenlopende klanten.

 • Werken bij Technetium Technetium

  Technetium bemiddelt voor zowel tijdelijke projecten als ook voor uw structurele vacatures. De technische sectoren waarin Technetium actief is zijn onder andere: Machine- en Apparatenbouw, Scheepvaartindustrie en Technische Automatisering.

 • Werken bij Provincie Zuid-Holland Provincie Zuid-Holland

  De provincie Zuid-Holland weegt wensen en belangen, verbindt partijen en geeft ruimte. Op die manier wil het provinciaal bestuur van Zuid-Holland dat onze provincie aantrekkelijk blijft om in te wonen, werken en recreëren.

 • Procam Procam

  Het begeleiden van jonge IT’ers naar een bevlogen IT carrière is onze passie! Ben jij één van de jonge IT professionals met grote dromen?  Dan nemen wij jou graag mee in het avontuur dat leidt naar je droombaan – de Procam CareerCraft Academy.

 • Werken bij itelligence itelligence

  Wij zijn volop in de groei. Ons team heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Wij denken in kansen en moedigen pro-activiteit aan. Bij ons verdwijn je niet in de massa, maar ben je een essentieel onderdeel van het team.

 • Onepoint

  Onepoint’s kracht ligt in haar flexibiliteit als innovatieve middelgrote onderneming en het uitbouwen van haar capaciteit om oplossingen op maat voor te stellen aan haar klanten door haar sterke relaties met startende ondernemingen.

 • BluePrint Automation BluePrint Automation

  Wij produceren uiterst geavanceerde, innovatieve, computergestuurde verpakkingslijnen voor het verpakken van zakken snacks, diepvriesproducten etc. in dozen, kratten en dergelijke.

 • First Consulting First Consulting

  Bij ons is iedereen consultant. Je bent vrij om te bewegen tussen proces, technology en implementatie. Je hebt de vrijheid om te switchen tussen klanten en sectoren. Op die manier kun je doorgroeien in het domein dat jou het beste past.

 • YaWorks YaWorks

  YaWorks specialisten denken als ondernemers en weten uit de stroom van innovatie relevante ontwikkelingen voor hun klanten te destilleren. YaWorks is een IT-dienstverlener met unieke kennis op de gebieden van IT-infrastructuur en security.

 • JoHo JoHo

  JoHo wil mensen en organisaties in staat stellen bij te dragen aan een tolerante en duurzame wereld. Via online platforms en fysieke support centers krijg jij steun bij jouw persoonlijke ontwikkeling en wordt internationale ontwikkeling gestimuleerd

 • YoungCapital YoungCapital IT Professionals

  Eindeloze energie. Een frisse kijk op de wereld. En vernieuwende ideeën over werken. Dat is YoungCapital. Benieuwd naar de sfeer bij ons op kantoor, onze borrels en feesten, en hoe wij met onze mensen omgaan?

 • Werken bij Career Control Career Control

  Wij helpen organisaties hun doelstellingen te bereiken, door het leveren van het juiste talent en te ondersteunen in bedrijfsprocessen. We zijn actief binnen finance, banking, consultancy, HRM en klantcontact als intermediair in personeelsbemiddeling.

 • King Thuiszorg King Thuiszorg

  Wij bieden veiligheid – het soort veiligheid dat alleen getrainde en liefdevolle zorgverleners kunnen bieden om vallen te helpen voorkomen, medicijnen te beheren, gezond voedsel te bereiden en lichaamsbeweging te stimuleren.

 • Gemeente Nieuwegein Gemeente Nieuwegein

  In het nieuwe en moderne Stadshuis werken zo'n 450 medewerkers volgens het flexwerkconcept. Groot genoeg voor uiteenlopende dynamische projecten, klein genoeg om oog te hebben voor de menselijke maat.

 • Werken bij CBR CBR

  Wij staan midden in de samenleving: 95 procent van de Nederlanders komt op enig moment in zijn leven bij ons langs als klant: de één voor zijn rijbewijs, de ander voor een certificaat waarmee hij zijn beroep kan uitoefenen.

 • Werken bij RoviSys RoviSys

  We provide building automation services and solutions for industrial, commercial and mission-critical applications in existing facilities and new construction. We consistently deliver quality and provide customers with the flexibility they need.

 • Werken bij Jeugdbescherming Regio Amsterdam Jeugdbescherming Regio Amsterdam

  Kinderen hebben recht op een goede opvoeding, zodat zij veilig kunnen opgroeien tot gezonde en evenwichtige volwassenen die volwaardig meedoen in de maatschappij. Wij brengen kinderen blijvend op de veiligheidsnorm.

Waar & wanneer


-


-

Werkspoorkathedraal
Tractieweg 41
Utrecht

FacebookTwitterLinkdeInYoutubeGoogle+


Mijn account

Je bent niet ingelogd.

Mediapartners
Jobnet