DE NEDERLANDSE CARRIÈREDAGEN

Het eerstvolgende carrière-evenement dat wij organiseren is De Nationale Carrièrebeurs op 14 & 15 april 2023 in RAI Amsterdam

De Nationale Carrièrebeurs is hét grootste carrière-evenement van Nederland én de Dutch Caribbean voor (bijna) afgestudeerde mbo, hbo en wo studenten en (young) professionals.

Claim je gratis ticket


Op vrijdag 14 en zaterdag 15 april 2023 vindt de 25ste jubileum editie plaats in de Amsterdam RAI en is dan het grootste carrière-evenement van de laatste 10 jaar! Tijdens De Nationale Carrièrebeurs maak je kennis met ruim 200 werkgevers en onderwijsinstellingen en kun je ook kosteloos één of meerdere van de ruim 70 carrière- en vakinhoudelijke workshops én werkgevers presentaties bijwonen in de Amsterdam RAI.


Voor meer informatie over het exposeren met een stand op 14 en 15 april 2023 op het grootste carrière-evenement van Nederland inclusief de innovatieve mix van on- & offline talent acquisition en employer branding, stuur je een mailtje naar sales@memory.nl.


Onder andere de volgende werkgevers hebben een stand op
De Nationale Carrièrebeurs 2023:

Werken bij Rabobank Werken bij Randstad Werken bij Unilever
Werken bij FrieslandCampina Werken bij Euronext Werken bij Adyen
Werken bij EY Werken bij Accenture Werken bij Rijksoverheid
Werken bij Oracle Werken bij PwC Werken bij Ordina
Werken bij Spie Werken bij Bam Werken bij Heijmans
Werken in de Caribbean Werken bij Capgemini Werken bij Rituals

Benieuwd wat je kan verwachten?


 MATCH & MEET

Wil jij al vóór De Nationale Carrièrebeurs op 14 & 15 april 2023 in contact komen met topwerkgevers? En wil je op de beurs zelf precies weten met wie jij een match hebt? Maak jouw Match&Meet profiel aan en word gematcht met alle topwerkgevers en opleidingen die op de beurs aanwezig zullen zijn. Benieuwd hoe het werkt? Bekijk onderstaand filmpje en maak jouw Match&Meet profiel aan.

  BEURSOPENING

In 2023 zal Dionne Stax onze host zijn tijdens De Nationale Carrièrebeurs.
Meer informatie over de beursopening van De Nationale Carrièrebeurs op vrijdag 14 april 2023 wordt later hier vermeld.
Dionne Stax

 WORKSHOPS & PRESENTATIES

Wil jij je skills en competenties verbeteren? Tijdens De Nationale Carrièrebeurs kun je gratis heel veel carrièregerichte & vakinhoudelijke workshops, presentaties en masterclasses volgen.

Het workshopprogramma van De Nationale carrièrebeurs 2023 wordt later hier vermeld.

LinkedIn foto OPTREDENS

Na een drukke carrière-dag op De Nationale Carrièrebeurs is het tijd voor een feestje! Op vrijdag 14 april blaast - speciaal ingevlogen vanuit de Caribbean - topartiest Ataniro het dak van de RAI Amsterdam! Als klap op de vuurpijl kunnen de voetjes van vloer tijdens het live-optreden van Flemming! Dans en zing mee op de populaire hits als 'Amsterdam' en 'Automatisch'. Emma Heesters zal de 25ste editie van De Nationale Carrièrebeurs op spectaculaire wijze afsluiten met een knallend optreden.

Waar & wanneer


-


-

RAI Amsterdam
Europaplein 24
Amsterdam

FacebookTwitterLinkdeIn

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van aankomende carrièrebeurzen.

Inschrijven ›

Mediapartners
JobnetSLAM!KNAEK