De grootste carrièrebeurs in het najaar 25 & 26 november 2016

De Nederlandse Carrièredagen

De Nederlandse Carrièredagen: Dé plaats in het najaar voor studenten, starters en (young) professionals uit heel Nederland om topwerkgevers te ontmoeten!

De Nederlandse Carrièredagen 2016 vinden plaats op 25 & 26 november 2016 in de Jaarbeurs Utrecht. Binnenkort vind je op deze website alle informatie over de deelnemende werkgevers en het programma.

Match & Meet

Met de nieuwe Match & Meet tool van Jobnet.nl en de carrièrebeurzen van Memory Events vind jij nu heel gemakkelijk jouw nieuwe baan. 
Schrijf je in voor De Nederlandse Carrièredagen, Carrièrebeurs Overheid of Vrouw & Carrière en vul jouw Match & Meet profiel in. Je gegevens worden dan gematcht met de zorgvuldig samengestelde profielen van de exposanten. Wanneer een werkgever dé baan heeft voor jou, ontvang jij een persoonlijke uitnodiging om hem te komen ontmoeten op de beursvloer.

MAAK EEN MATCH & MEET PROFIEL AAN

De Nederlandse Carrièredagen 2015

De carrièrebeurs vond plaats op vrijdag 27 en zaterdag 28 november 2015.

In 2015 was de beurs met ongeveer 9.500 bezoekers, ruim 100 topwerkgevers en meer dan 70 workshops het startpunt van veelbelovende carrières.

BEKIJK HET PERSBERICHT

Branchegerelateerde Carrièredagen

De Branchegerelateerde Carrièredagen 2015 werden parallel aan De Nederlandse Carrièredagen georganiseerd. 

Topwerkgevers

Deze carrièrebeurs was de ultieme kans om laagdrempelig kennis te maken met een groot aantal topwerkgevers. Onder andere onderstaande werkgevers waren aanwezig op De Nederlandse Carrièredagen 2015.

BEKIJK ALLE EXPOSANTEN VAN 2015

Workshops

Tijdens De Nederlandse Carrièredagen konden bezoekers gratis deelnemen aan een carrièregerichte workshops.

In de De Branchegerelateerde Carrièredagen, die parallel aan de Carrièredagen worden georganiseerd, waren tevens diverse vakinhoudelijke workshops te volgen.

BEKIJK ALLE WORKSHOPS VAN 2015

Gratis CV check in de Jobnetstand

Je hebt maar één kans om een eerste indruk te maken. Zorg dat je CV eruit springt! is? Tijdens De Nederlandse Carrièredagen 2015 kon je gratis jouw CV laten checken in de Jobnet stand door CVopmaken.nl!

Opening

Op vrijdag 27 november opende Alexander Pechtold (Politiek leider D66 en Fractievoorzitter in de Tweede Kamer) De Nederlandse Carrièredagen officieel.

Tijdens de opening van De Nederlandse Carrièredagen ging Pechtold in op de huidige belastingplannen van de regering: "De plannen van de Nederlandse regering leveren vooralsnog te weinig op voor de werkgelegenheid." Pechtold zou het beloofde belastingvoordeel liever steken in toeslagen om de positie van vrouwen op de arbeidsmarkt te versterken om zo werkgelegenheid te stimuleren.

BEKIJK HET PERSBERICHT

Optredens

Na een dag vol gesprekken voeren en workshops volgen, konden bezoekers beide dagen op het hoofdpodium genieten van spetterende optredens!

Vrijdag 27 november 2015

16.15 - 16.45 uur
Dries Roelvink

Dries Roelvink

16.45 - 17.00 uur
Dave Roelvink

Zaterdag 28 november 2015

16.30 - 17.00 uur
Emmaly Brown


 

Schrijf je gratis in!

Aanmelden voor De Nederlandse Carrièredagen en branchecongressen is gratis. Vul het formulier in en ontvang jouw e-ticket direct in je mail!

Regel dat e-ticket!
Waar & wanneer


-


-

Jaarbeurs Utrecht
Jaarbeursplein 3521
Utrecht

Ontvang gratis e-ticket

Registreer je kosteloos en ontvang je e-ticket direct per mail!

Gratis inschrijven
Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van aankomende carrièrebeurzen.

Inschrijven ›

Mijn account

Je bent niet ingelogd.

Mediapartners
JobnetTechnisch Weekblad