DE NEDERLANDSE CARRIÈREDAGEN

Het eerstvolgende carrière-evenement dat wij organiseren is De Nationale Carrièrebeurs op 14 & 15 april 2023 in RAI Amsterdam

Voor meer informatie over het exposeren met een stand op het grootste carrière-evenement van Nederland waar on- & offline talent acquisition feilloos op elkaar aansluiten, stuur je een mailtje naar sales@memory.nl

Gratis inschrijven ›

Nu al online matchen met honderden werkgevers

Kun je niet wachten tot 14 & 15 april 2023, dan kun je nu al online gematched worden met honderden topwerkgevers! Maak daarvoor nu je TalentMatch profiel aan op Jobnet.nl en vind jouw droombaan!

Onder andere de volgende werkgevers hadden een stand op
De Nationale Carrièrebeurs 2022:

Werken bij Deloitte

Werken bij Unilever

Werken bij ASM International
Werken bij VolkerWessels Werken bij ING Werken bij FrieslandCampina
Werken bij Rituals Werken bij Aegon Werken bij Salesforce
Werken bij Defensie Werken bij Picnic Werken bij Arcadis
Werken bij Boskalis Werken bij Amazon Werken bij Accenture
Werken bij PepsiCo Werken bij Lidl Werken bij Capgemini

Benieuwd wat je kan verwachten?


 MATCH & MEET

Wil jij al vóór De Nationale Carrièrebeurs op 14 & 15 april in contact komen met topwerkgevers? En wil je op de beurs zelf precies weten met wie jij een match hebt? Maak jouw Match&Meet profiel aan en word gematcht met de 160 topwerkgevers en opleidingen die op de beurs aanwezig zijn. Benieuwd hoe het werkt? Bekijk onderstaand filmpje en maak jouw Match&Meet profiel aan.

 WERKGEVERS

Ontmoet meer dan 160 Topwerkgevers.

  BEURSOPENING & GASTVROUW

De CEO van Picnic, Michiel Muller, opent De Nationale Carrièrebeurs op vrijdag 22 april om 10.15 uur op het hoofdpodium van de Rai Amsterdam. Presentatrice, youtuber én podcast-maker Gwen van Poorten is de gastvrouw van De Nationale Carrièrebeurs en zij zal Michiel tijdens de opening interviewen. Lees hier verder voor meer informatie.


 WORKSHOPS & PRESENTATIES

Wil jij je skills en competenties versterken? Tijdens De Nationale Carrièrebeurs kun je gratis meedoen aan meer dan 70 carrièregerichte & vakinhoudelijke workshops, presentaties en masterclasses.

LinkedIn foto OPTREDENS

Na een drukke dag op De Nationale Carrièrebeurs is het tijd voor een feestje! Zanger Mart Hoogkamer zal vrijdag 22 april om 16.45 uur het dak van de Amsterdamse Rai blazen met zijn populaire hitjes. Zaterdag 23 april wordt feestelijk afgesloten door rapper Ronnie Flex!

Mart Hoogkamer


Gratis CV check en LinkedIn foto

Tijdens De Nationale Carrièrebeurs kun je gratis jouw cv laten checken door Qompas. Ook kun jij gratis een professionele LinkedIn profielfoto laten maken.

Waar & wanneer


-


-

RAI Amsterdam
Europaplein 24
Amsterdam

FacebookTwitterLinkdeIn

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van aankomende carrièrebeurzen.

Inschrijven ›

Mediapartners
Jobnet