22-10 | Nieuwe Exposanten Bekend!

Er zijn weer nieuwe deelnemende organisaties bekend die op zoek zijn naar o.a. IT, techniek en zorg & welzijn talenten!

GRATIS INSCHRIJVEN

AFAS SOFTWARE
AFAS Software is een Nederlands familiebedrijf. Dat zichzelf beschrijft als een beetje gek, een tikkeltje eigenwijs, maar vooral vol passie als het gaat om klanten en het inspireren van ondernemers. Het idee achter de software is dat alle processen volledig geautomatiseerd zijn in één standaardoplossing. 

JOBBOOTCAMP
Kan je wel wat hulp gebruiken bij het maken van je cv? Dan moet je langs de stand van JobBootcamp komen. Zij verzorgendiverse sollicitatietrainingen en bieden persoonlijke coaching op maat. Het team van JobBootcamp bestaat uit ervaren experts met bewezen trainingsskills.

ALFEN
Wil je werken bij een bedrijf dat letterlijk en figuurlijk vol energie zit en dat zich al meer dan 80 jaar met grote passie inzet voor de ontwikkeling en innovatiekracht van de energiewereld. Alfen heeft niet alleen interessante mogelijkheden binnen de techniek, maar ook op andere gebieden!

DR. HORACIO E. ODUBET HOSPITAAL
Ben jij zorg & welzijn talent en wil je werken op het zonnige Aruba? Kom dan naar de stand van Dr. Horacio E. Oduber Hospitaal! De organisatie hecht veel waarde aan haar personeel, zodat zij een prettige werkomgeving hebben en kunnen doorleren. Aan de slag in Oranjestad!

GEMEENTE NIEUWEGEIN
Werken bij gemeente Nieuwegein betekend een nieuw en modern Stadshuis met zo'n 450 medewerkers volgens het flexwerkconcept. Groot genoeg voor uiteenlopende dynamische projecten, klein genoeg om oog te hebben voor de menselijke maat.

GEMEENTE UTRECHTSE HEUVELRUG
Wil jij Gemeente Utrechtse Heuvelrug helpen, om te ontwikkelen tot een netwerkorganisatie? En meespelen op de tendens van ‘meer samenleving, minder overheid’? Kom dan langs bij de stand van deze duurzame gemeente!

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van aankomende carrièrebeurzen.

Inschrijven ›

Mijn account

Je bent niet ingelogd.

Mediapartners
Jobnet