Jorinde van de Oever

NLP Trainer - Kaber Groep B.V

Waarom doen mensen wat ze doen? Een vraag die mij geruime tijd bezig hield voordat ik met de Kaber Groep in contact kwam. Is het een vraag waar je een antwoord op kunt krijgen? Ik zeg ja!

NLP(D) heeft mij een antwoord gegeven. Soms zijn de beweegredenen om iets te doen erg duidelijk, andere keren is het een latente wens of vergt het veel graafwerk om achter het antwoord te komen.

Ik besloot er mijn beroep van te maken. Inmiddels help ik mensen in hun persoonlijke groei, dat geeft mij enorm veel energie. Mijn omgeving, maar ook mijn opdrachtgevers typeren mij als een rustig persoon, helder in mijn communicatie, altijd een luisterend oor en een echte doorzetter. Daar kan ik mij goed in vinden.

Het zijn kwaliteiten die ik graag inzet voor het volgen van mijn passie: het coachen en trainen van mensen. Met mijn motto “van latent naar talent” inspireer en help ik mensen bij hun zoektocht naar persoonlijke ontwikkeling.

Certificaat; Trainer behaald bij de Kaber Groep Diploma; Therapeutisch NLP coach behaald bij Kaber Groep Certificaat; NLP Master Practitioner behaald bij Kaber Groep Certificaat; NLP Practitioner behaald bij Kaber Groep Diploma; Tandartsassistente niveau 4 behaald bij het ROC Tilburg Certificaat; Preventie-assistente behaald bij Centrum Onderwijs voor Parodontologie Tilburg

Jorinde spreekt tijdens

Waar & wanneer

FacebookTwitterLinkdeInYoutubeGoogle+


Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van aankomende carrièrebeurzen.

Inschrijven ›

Mijn account

Je bent niet ingelogd.

Mediapartners
JobnetComputable
ICT werktKnaek. Dé studentenkortingsapp