Hoe activeer je je Female Factor voor succes?

Lifecoach - The Boost coach

Dounia Lkoundi

Lifecoach l The Boost coach

Na 20 jaar in het bedrijfsleven te hebben gewerkt, heeft Dounia er bewust voor gekozen om haar passie achterna te gaan: Eigen baas zijn en vrouwen weer in hun kracht zetten om hun droomdoelen te activeren.

Haar carrière is een bijzonder pad: van Microsoft Accountmanager naar tv presentatrice om vervolgens weer terug te gaan naar het bedrijfsleven, waarna zij nu als ondernemer bouwt aan een Fabulous Future voor vrouwen. Inmiddels heeft Dounia 4 internationale coaching certificaten behaald en werkt zij 4 jaar als coach voor de werkende vrouw.

In deze workshop gaat Dounia haar methode uitleggen om zelf aan je Fabulous Future te bouwen. Daarnaast zal de Female Factor aan bod komen om te laten zien wanneer je als vrouw helemaal in je kracht staat.

Haar missie is om de wereld wat vrouwelijker te maken door vrouwen in hun kracht te zetten. Dit proces faciliteert ze met Creatrix®.Vol passie en positiviteit laat Dounia jouw mogelijkheden zien. Leuk feitje: door het netwerken op de Carrierebeurs in 2001 heeft zij een vette baan gemanifesteerd bij Microsoft. Dus hier staan heeft een speciaal tintje...

Dounia spreekt tijdens

Zie ook

Waar & wanneer


-


-

RAI Amsterdam
Europaplein 24
Amsterdam

FacebookTwitterLinkdeInYoutubeGoogle+


Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van aankomende carrièrebeurzen.

Inschrijven ›

Mijn account

Je bent niet ingelogd.

Mediapartners
Jobnet