Hoe word ik een jonge topambtenaar?

Adviseur sociaal domein en openbaar bestuur || Voorzitter FUTUR landelijk|| Dagvoorzitter/ presentator/ jurylid || PvdA - FUTUR

Tim werkt als beleidsregisseur Sociaal domein bij de gemeente Amersfoort en bedenkt graag, samen met maatschappelijke partners, innovatieve en duurzame oplossingen voor complexe maatschappelijke problemen.

‘Een dynamische, klantvriendelijke en op de inwoner gerichte publieke sector, die samen met haar partners (inwoners, ondernemers, organisaties) innoveert om meerwaarde te creëren!’ Dat is de visie van Tim Smit (29) op de publieke sector.

Hij heeft sociologie en een uitgebreide minor bestuurskunde gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen en is adviseur sociaal domein en openbaar bestuur (eerst bij BMC, nu bij de gemeente Amersfoort). Zijn betrokkenheid bij de samenleving blijkt ook uit zijn politieke nevenactiviteiten op nationaal en lokaal niveau. Verder is hij dagvoorzitter.
Als voorzitter van FUTUR, hét landelijke netwerk van én voor jonge ambtenaren, gaat hij met jonge ambtenaren en de zaal in gesprek over de vraag: ‘Hoe word ik een jonge topambtenaar?’. Tim is ‘trots op al die maatschappelijk betrokken ambtenaren (jong in leeftijd en/of denken) in ons land!’ en hecht waarde aan het uitwisselen van kennis, ervaringen en ideeën over het werken in de publieke sector.

Tim spreekt tijdens

Zie ook

Waar & wanneer

FacebookTwitterLinkdeInYoutubeGoogle+


Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van aankomende carrièrebeurzen.

Inschrijven ›

Mijn account

Je bent niet ingelogd.

Mediapartners
JobnetComputable
ICT werktKnaek. Dé studentenkortingsapp