Machiel Gosschalk

Manager Board & Governance - EY

Machiel Gosschalk

Manager Board & Governance l EY

Machiel leidt nu al de Next Generation praktijk van EY en is verantwoordelijk voor het Next Gen programma.  Hierin begeleid hij opvolgers van familiebedrijven in het traject van overname, opleiding en het behoud van de familieharmonie.
Hij adviseert Familiebedrijven op veel terreinen onder andere in de relatie tussen Familie en Bedrijf door bijvoorbeeld Familiestatuten. Kortom Family governance. Naast Familiebedrijven heeft Machiel veel ervaring met corporate governance bij beursgenoteerde bedrijven.
Machiel is van origine bedrijfskundige en erg ondernemend. Hij heeft door hard werken alsnog zijn doelen bereikt. Na het HBO heeft hij zijn Master gehaald naast het werk, was op zijn 21ste manager bij Questback en leidde 2 succesvolle eigen ondernemingen. Ondertussen bleef hij ervaring op doen en doorstuderen en zodoende heeft Machiel ruim 6 jaar accountants-en advieservaring en is Manager bij EY.
Daarnaast is Machiel getrouwd en vader van één zoon. In zijn vrije tijd is hij sportief en houdt hij van reizen, vrienden, bordspellen en gezelligheid. Zijn visie is dat een goede balans zorgt voor optimale prestaties. 

Machiel spreekt tijdens

Zie ook

Waar & wanneer


-


-

RAI Amsterdam
Europaplein 24
Amsterdam

FacebookTwitterLinkdeInYoutubeGoogle+


Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van aankomende carrièrebeurzen.

Inschrijven ›

Mediapartners
Jobnet