Margit Laurs

Manager Data Analytics - Tax - PwC

Margit Laurs

Tijdens haar bachelor Business Administration aan de Erasmus Universiteit volgde Margit met veel interesse het vak Informatie Management. 

Vanuit de behoefte aan een verdiepingsslag schreef ze zich in voor de master Business Information Management. De afsluitende studiereis waarbij verschillende startups in Silicon Valley werden bezocht, bood aanleiding tot het volgen van een tweede master: Entrepreneurship and New Business Venturing. Tijdens de laatste fase van deze master, welke ze cum laude afrondde, werkte ze als Information Manager bij de startup Symbid.

Na haar afstuderen startte Margit bij de jonge data-gedreven e-commerce speler Coolblue, waar ze in korte tijd veel leerde en doorgroeide naar de functie van Lead Business Analist Marketing. Na 3,5 jaar werd ze benaderd door PwC, waar ze sinds januari 2018 met veel plezier werkt als Manager Data Analytics - Tax. In deze rol overbrugt zij het gat tussen business, data en techniek en helpt ze collega’s en klanten door de vertaalslag te maken van data naar concrete inzichten. Naast haar passie voor data heeft Margit een passie voor sport. Ze heeft al meerdere marathons op haar naam staan en liep vorig jaar mee met de RoPaRun, een estafetteloop van meer dan 500km van Hamburg naar Rotterdam, waarbij ze in teamverband ruim €12,500 ophaalde voor een goed doel. Haar moment van rust vindt ze tijdens het beoefenen van yoga. Dit helpt haar het hoofd koel te houden in drukke tijden

Margit spreekt tijdens

Waar & wanneer

FacebookTwitterLinkdeInYoutubeGoogle+


Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van aankomende carrièrebeurzen.

Inschrijven ›

Mijn account

Je bent niet ingelogd.

Mediapartners
JobnetComputable
ICT werktKnaek. Dé studentenkortingsapp