Keuzes kunnen kansen zijn!

In de workshop ga je uitvinden hoe jij de juiste keuzes kunt maken, die goed zijn voor jou en hoe je omgaat met de druk ervan.

Diploma op zak of tijd voor iets nieuws? De wereld ligt aan je voeten, althans dat zegt iedereen. Wat wil ik eigenlijk? Waar wil ik gaan werken? Of wil ik er een jaar tussen uit?.....'

Maar hoe doe ik dat als er zoveel zaken in mijn leven spelen? Werkstress, studiekeuzes, druk die je jezelf oplegt…

Keuzes maken is moeilijk en zorgt voor veel stress. Vooral omdat vriendinnen en studiegenoten het allemaal wel lijken te weten, kijk maar op Instagram.

Deze workshop helpt je uit te vinden hoe jij de juiste keuzes kunt maken, die goed zijn voor jou en hoe je omgaat met de druk ervan.

Geen saaie presentatie, maar een interactieve sessie. “May your choices reflect your hopes not your fears” Nelson Mandela

 

Door

Tijdens mijn coaching en trainingen laat ik jou je antwoorden vinden, laat ik je verbazen, je opgelucht voelen, je uitdagen, we zullen lachen en soms boos of verdrietig zijn. Ik zal alles uit de kast trekken om je antwoorden naar boven te halen in een veilige omgeving.

Lees meer over Will2be ›

Spreker Bekijk alle sprekers ›

  • Willemijn Buijn

    Willemijn is het gezicht achter Will2Be, coach, trainer en ervaringsdeskundige op het gebied van werkdruk, stress en burn-out. Ze weet als geen ander hoe ze jou kan helpen om valkuilen te vermijden en stevig in je schoenen te staan.

    Willemijn spreekt tijdens:

    Lees meer ›

Waar & wanneer

Datum en tijd nog niet bekend.Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van aankomende carrièrebeurzen.

Inschrijven ›

Mijn account

Je bent niet ingelogd.

Mediapartners
JobnetComputable
ICT werktKnaek. Dé studentenkortingsapp