Ontdek je passie

Carrièreworkshop

In de workshop “Ontdek je passie” ga je aan de hand van een aantal leuke oefeningen het begin maken met het ontdekken van JOUW passie.

Hoe maak jij je leven tot een succes?
Het vinden van een baan is en blijft lastig. De eerste tip die je dan vaak krijgt is "zoek een baan die bij je past". Dat klinkt logisch, maar veel mensen zoeken banen die helemaal niet bij hen passen. Dit omdat ze vaak niet weten wat ze willen. Je gaat je dan dingen afvragen: is dit alles? Waar ligt mijn passie? Wat vind ik belangrijk? Wat kan ik en bovenal: wat wil ik?

ONTDEK JE PASSIE
Veel mensen kampen met dezelfde gevoelens als jij. Het ‘is dit alles’ gevoel kan zorgen voor een leeg of ontevreden gevoel. Je kunt er niet echt de vinger op leggen wat het is máár je weet wel dat je het anders wilt. Herkenbaar? Dan is het nu tijd om in actie te komen!

De inspiratieworkshop bestaat uit een aantal leuke oefeningen die het begin vormen voor de ontdekking van JOUW passie! De workshop zet je aan het denken over je huidige leven en over een leven wat je uiteindelijk wil. Een leven waarin je elke dag gelukkig en vol energie opstaat. Een leven waarin je alleen nog maar tijd besteedt aan wat jij echt belangrijk vindt. Je maakt met vertrouwen keuzes voor de toekomst en weet wat je volgende stap is. Daarnaast krijg je handige(re) tips om stappen te zetten in bijvoorbeeld het vinden van een nieuwe baan of misschien wel het starten van je eigen bedrijf!

Ga voor dagen vol met geluk en energie en zet die eerste stap door je aan te melden voor de inspiratie workshop van Big Five for Life. De keuze is aan jou. Maak jij van je leven een succes?

Door

Big Five for Life International vertegenwoordigt John Strelecky in Nederland, België en Spanje. Met als basis de Big Five for Life methode is ons doel zoveel mogelijk mensen en organisaties het verschil te laten maken, volgens hun eigen definitie van succes.

Dit doen we samen met ons netwerk van zelfstandige, professionele, gepassioneerde trainers en coaches.

Big Five for Life ›

Spreker Bekijk alle sprekers ›

Waar & wanneer


- Zaal 1

RAI Amsterdam
Europaplein 24
Amsterdam

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van aankomende carrièrebeurzen.

Inschrijven ›

Mijn account

Je bent niet ingelogd.

Mediapartners
Jobnet