DiversityWorks

DiversityWorks is dé carrièrebeurs voor hoogopgeleid en ambitieus multicultureel talent in de branches juridisch, financieel, techniek, ICT en marketing & sales. Maar ook dé plek voor vrouwelijk toptalent om in gesprek te gaan met aanwezige werkgevers.

GRATIS ENTREETICKET »

Creëer je carrière kansen tijdens DiversityWorks. Sluit het gat tussen waar je nu bent en waar je terecht wilt komen.

Op vrijdag 17 en zaterdag 18 november 2017 krijg jij de kans om topwerkgevers in diverse branches te ontmoeten tijdens DiversityWorks in de Werkspoorkathedraal in Utrecht.

Aan het einde van DiversityWorks heb je:
- je cv laten checken
- connecties gemaakt met diverse topwerkgevers
- meer dan 70 diverse leerzame workshops DiversityWorks gevolgd
- handige tips gekregen van experts om je carrièremogelijkheden te vergroten

Grijp je kans en registreer je nu gratis voor DiversityWorks!

Deel deze pagina

Ontmoet topwerkgevers

Op de beursvloer van DiversityWorks presenteren vele topwerkgevers zich als diversiteitswerkgever in een stand. Hier kun je vrijblijvend in gesprek gaan met de recruiters van deze topwerkgevers en je zodoende laagdrempelig oriënteren op de arbeidsmarkt.

Onder andere zijn de onderstaande organisaties aanwezig met een stand:

Werken bij Young Global People

Match & Meet

Met de Match & Meet tool maak je de ultieme match tussen jouw profiel en de werkgever die tijdens de beurs aanwezig is. Zo word jij voor de beurs al gekoppeld aan de werkgevers die op zoek zijn naar jou en wordt het heel gemakkelijk om aan jouw nieuwe baan te komen. Klik op het filmpje om te zien hoe het werkt!

Let op: Met jouw Match & Meet entreeticket ontvang je een gratis consumptiebon bij entree van de beurs!

MAAK EEN MATCH & MEET PROFIEL AAN

Workshops

Het congresprogramma van DiversityWorks bestaat uit vakinhoudelijke en carrièregerichte workshops en ontmoetingen met multicultureel talent en ambitieuze vrouwen aan de top. Het congresprogramma gaat in op actuele thema’s die multicultureel talent en ambitieuze vrouwen bij zowel bedrijven als de overheid bezighouden.

BEKIJK ALLE WORKSHOPS

Vrouwelijk talent gezocht!

Steeds meer bedrijven stimuleren de doorstroom van vrouwelijk talent. Ze erkennen en waarderen talenten door de vrouwen te ondersteunen in hun carrière. Als onderdeel van DiversityWorks is Vrouw & Carrière ontwikkeld. Een plek op de DiversityWorks beursvloer waar vrouwen laagdrempelig in gesprek kunnen gaan met recruiters die staan te springen om hoogopgeleide vrouwen in de branches marketing, sales, rechten, finance, techniek en ICT.  

Opening

Maartje Frederiks

De elfde editie van De Nederlandse Carrièredagen wordt dit jaar geopend door Maartje Frederiks, sinds haar 26ste CEO van HelloFresh Benelux.
HelloFresh bezorgt in 10 landen maaltijdboxen aan meer dan 1,25 miljoen klanten en is onlangs door de Financial Times genomineerd voor snelst groeiende bedrijf in Europa.

Optredens

Na een dag vol gesprekken voeren en workshops volgen, kunnen bezoekers beide dagen op het hoofdpodium genieten van spetterende optredens!

Vrijdag 17 november 2017

16:30 uur - Hoofdpodium

Jody Bernal
Bekend van de zomerhit van 2017 La Colegiala

Jody Bernal

Zaterdag 18 november 2017

16:30 uur - Hoofdpodium

Tim Douwsma
Bekend van het TV programma So You Wanna Be A Popstar

Tim Douwsma

Gratis CV check in de Jobnetstand

Je hebt maar één kans om een eerste indruk te maken. Zorg dat je CV eruit springt! Tijdens DiversityWorks kan je gratis jouw CV laten checken door BouwjeCV.nl in de Jobnet stand.

Over BouwjeCV.nl

BouwjeCV.nl ontwerpt cv’s op maat en geeft advies op het gebied van tekst en design. Tip 1: Elke vacature verdient een eigen cv. In één oogopslag moet je de allerbeste indruk maken op je nieuwe werkgever. Met onze online C.V. Creator maak je zelf een mooi én beter CV, in beeld en tekst.
Je kunt kiezen uit bewezen werkende sjablonen en schrijftips op de plek waar jij ze nodig hebt. Heel 2017 kun je bovendien 3 sjablonen gratis uitproberen!

Lees meer: www.bouwjecv.nl

Exposant

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden om als exposant deel te nemen aan DiversityWorks 2017?

INFO VOOR EXPOSANTEN

Schrijf je gratis in!

Aanmelden voor De Nederlandse Carrièredagen en branchecongressen is gratis. Vul het formulier in en ontvang jouw e-ticket direct in je mail!

Schrijf je gratis in!
Waar & wanneer


-


-

Werkspoorkathedraal
Tractieweg 41
Utrecht

Gratis entreeticket

Registreer je kosteloos en ontvang je e-ticket direct per mail!

Gratis inschrijven
Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van aankomende carrièrebeurzen.

Inschrijven ›

Mijn account

Je bent niet ingelogd.

Mediapartners
JobnetTechnisch Weekblad
Het Carrière Jaarboek