Dé carrièrebeurs voor hoogopgeleid en ambitieus multicultureel talent

DiversityWorks

DiversityWorks is dé carrièrebeurs voor hoogopgeleid en ambitieus multicultureel talent in de branches juridisch, financieel, techniek, ICT en marketing & sales. Maar ook dé plek voor vrouwelijk toptalent om in gesprek te gaan met aanwezige werkgevers.

Exposant
Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden om als exposant deel te nemen aan DiversityWorks 2017?

INFO VOOR EXPOSANTEN

Ontmoet topwerkgevers

Op de beursvloer van DiversityWorks presenteren vele topwerkgevers zich als diversiteitswerkgever in een stand. Hier kun je vrijblijvend in gesprek gaan met de recruiters van deze topwerkgevers en je zodoende laagdrempelig oriënteren op de arbeidsmarkt.

Vrouwelijk talent gezocht!

Steeds meer bedrijven stimuleren de doorstroom van vrouwelijk talent. Ze erkennen en waarderen talenten door de vrouwen te ondersteunen in hun carrière. Als onderdeel van DiversityWorks is Vrouw & Carrière ontwikkeld. Een plek op de DiversityWorks beursvloer waar vrouwen laagdrempelig in gesprek kunnen gaan met recruiters die staan te springen om hoogopgeleide vrouwen in de branches marketing, sales, rechten, finance, techniek en ICT.  

Workshops

Het congresprogramma van DiversityWorks bestaat uit vakinhoudelijke en carrièregerichte workshops en ontmoetingen met multicultureel talent en ambitieuze vrouwen aan de top. Het congresprogramma gaat in op actuele thema’s die multicultureel talent en ambitieuze vrouwen bij zowel bedrijven als de overheid bezighouden.

Match & Meet

Met de Match & Meet tool word jij voor de beurs al gekoppeld aan de werkgevers die op zoek zijn naar jou. Zo vind jij nu wel heel gemakkelijk jouw nieuwe baan!

Hoe werkt het?
Schrijf je in voor Diversity Works, Vrouw & Carrière, De Nederlandse Carrièredagen, Carrièrebeurs Overheid en vul jouw Match & Meet profiel in. Je gegevens worden dan gematcht met de profielen van de exposanten. Wanneer een werkgever dé baan heeft voor jou, ontvang jij een persoonlijke uitnodiging om hem te komen ontmoeten op de beursvloer.Vervolgens ontvang je een speciaal entreeticket waarmee je de match aan kan tonen op de beurs. Ga je dan maar vast voorbereiden, want dat eerste gesprek met jouw potentiële nieuwe werkgever is binnen!

MAAK EEN MATCH & MEET PROFIEL AAN

Waar & wanneer


-


-

Werkspoorkathedraal
Tractieweg 41
Utrecht

Gratis entreeticket

Registreer je kosteloos en ontvang je e-ticket direct per mail!

Gratis inschrijven
Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van aankomende carrièrebeurzen.

Inschrijven ›

Mijn account

Je bent niet ingelogd.

Mediapartners
JobnetTechnisch Weekblad
Het Carrière Jaarboek