Dé carrièrebeurs voor hoogopgeleid en ambitieus multicultureel talent
Schrijf je nu in!

DiversityWorks

DiversityWorks is dé carrièrebeurs voor hoogopgeleid en ambitieus multicultureel talent in de branches juridisch, financieel, techniek, ICT en marketing & sales. Maar ook dé plek voor vrouwelijk toptalent om in gesprek te gaan met aanwezige werkgevers.

Exposant

DiversityWorks 2018. Hieronder vind je meer informatie over de afgelopen beurs. Wil je er de volgende editie van DiversityWorks bij zijn? Volg ons dan op InstagramTwitter en Facebook en blijf op de hoogte! 

Opening

Maartje Frederiks

De elfde editie van DiversityWorks werd dit jaar geopend door Maartje Frederiks, sinds haar 26ste CEO van HelloFresh Benelux.
HelloFresh bezorgt in 10 landen maaltijdboxen aan meer dan 1,25 miljoen klanten en is onlangs door de Financial Times genomineerd voor snelst groeiende bedrijf in Europa.

Ontmoet topwerkgevers

Op de beursvloer van DiversityWorks presenteren vele topwerkgevers zich als diversiteitswerkgever in een stand. Hier kun je vrijblijvend in gesprek gaan met de recruiters van deze topwerkgevers en je zodoende laagdrempelig oriënteren op de arbeidsmarkt.

De topwerkgevers die tijdens de DiversityWorks 2018 met een stand en/of workshop exposeren op de beursvloer worden in 2018 bekend gemaakt.

Onder andere waren deze onderstaande organisaties in 2017 aanwezig met een stand:

Werken bij Young Global People

Match & Meet

Met de Match & Meet tool maak je de ultieme match tussen jouw profiel en de werkgever die tijdens de beurs aanwezig is. Zo word jij voor de beurs al gekoppeld aan de werkgevers die op zoek zijn naar jou en wordt het heel gemakkelijk om aan jouw nieuwe baan te komen. Klik op het filmpje om te zien hoe het werkt!

Let op: Met jouw Match & Meet entreeticket ontvang je een gratis consumptiebon bij entree van de beurs!

JOUW MATCH & MEET PROFIEL

Workshops

Het congresprogramma van DiversityWorks bestaat uit vakinhoudelijke en carrièregerichte workshops en ontmoetingen met multicultureel talent en ambitieuze vrouwen aan de top. Het congresprogramma gaat in op actuele thema’s die multicultureel talent en ambitieuze vrouwen bij zowel bedrijven als de overheid bezighouden. De workshops voor DiversityWorks 2018 worden in 2018 bekendgemaakt.

Vrouwelijk talent gezocht!

Steeds meer bedrijven stimuleren de doorstroom van vrouwelijk talent. Ze erkennen en waarderen talenten door de vrouwen te ondersteunen in hun carrière. Als onderdeel van DiversityWorks is Vrouw & Carrière ontwikkeld. Een plek op de DiversityWorks beursvloer waar vrouwen laagdrempelig in gesprek kunnen gaan met recruiters die staan te springen om hoogopgeleide vrouwen in de branches marketing, sales, rechten, finance, techniek en ICT.  

Optredens

Na een dag vol gesprekken voeren en workshops volgen, konden bezoekers beide dagen op het hoofdpodium genieten van spetterende optredens!

Vrijdag 17 november 2017

16:30 uur - Hoofdpodium

Jody Bernal
Bekend van de zomerhit van 2017 La Colegiala

Jody Bernal

Zaterdag 18 november 2017

16:30 uur - Hoofdpodium

Tim Douwsma
Bekend van het TV programma So You Wanna Be A Popstar

Tim Douwsma

Gratis CV check in de Jobnetstand

Je hebt maar één kans om een eerste indruk te maken. Zorg dat je CV eruit springt! Tijdens DiversityWorks kon je gratis jouw CV laten checken door BouwjeCV.nl in de Jobnet stand.

Over BouwjeCV.nl

BouwjeCV.nl ontwerpt cv’s op maat en geeft advies op het gebied van tekst en design. Tip 1: Elke vacature verdient een eigen cv. In één oogopslag moet je de allerbeste indruk maken op je nieuwe werkgever. Met onze online C.V. Creator maak je zelf een mooi én beter CV, in beeld en tekst.
Je kunt kiezen uit bewezen werkende sjablonen en schrijftips op de plek waar jij ze nodig hebt. Heel 2017 kun je bovendien 3 sjablonen gratis uitproberen!

Lees meer: www.bouwjecv.nl

Waar & wanneer


-


-

Utrecht

TwitterLinkdeInYoutubeGoogle+


Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van aankomende carrièrebeurzen.

Inschrijven ›

Mijn account

Je bent niet ingelogd.

Mediapartners
Jobnet