Dé carrièrebeurs voor hoogopgeleid en ambitieus multicultureel talent
Schrijf je nu in!

Route

DiversityWorks vindt plaats in Werkspoorkathedraal Utrecht. Werkspoorkathedraal is goed bereikbaar per openbaar vervoer en met de auto. Bekijk ook deze website.

Deel deze pagina

Trein

Met het OV bereik je de Werkspoorkathedraal het snelst wanneer je de Sprinter van NS neemt en uitstapt bij station Utrecht Zuilen. Vanaf Utrecht Centraal rijdt de Sprinter in 3 minuten naar Utrecht Zuilen. Dit station is op loopafstand van Tractieweg 41.
Een andere optie is om de bus te nemen vanaf Utrecht Centraal. Lijn 5 richting Cartesiusweg vertrekt vanaf perron C3 aan de Jaarbeurszijde van Utrecht Centraal. Deze bus rijdt in ongeveer 20 minuten naar de uitstaphalte Gietijzerstraat. Vanaf deze halte loop je in ongeveer 5 minuten richting
Tractieweg 41.

Kijk op 9292.nl voor de beste aansluiting.

Klik op het kaartje voor de looproute.

Looproute naar DiversityWorks

Auto

Indien je met de auto naar de Werkspoorkathedraal komt, zal je  navigatiesysteem je naar de zijde van Tractieweg 41 sturen. Wanneer je voor de ingang staat, vind je aan de linkerzijde de parkeerplaats van de Werkspoorkathedraal. Hier kun je je auto parkeren. Vanaf dit punt ga je links de hoek om en loop je rechtdoor.

Parkeren is gratis.

Kaart

Waar & wanneer


-


-

Werkspoorkathedraal
Tractieweg 41
Utrecht

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van aankomende carrièrebeurzen.

Inschrijven ›

Mijn account

Je bent niet ingelogd.

Mediapartners
JobnetTechnisch Weekblad
Het Carrière Jaarboek