Anne Lutgerink

Communicatieadviseur - Nuffic

Anne Lutgerink is communicatieadviseur bij de Nuffic.

Al op de middelbare school begon bij haar de interesse in het opdoen van een internationale studie-ervaring. De vele expatleerlingen wakkerden de belangstelling aan voor alles wat internationaal, nieuw en anders was.

Carrière

Tijdens haar studie European Studies in Maastricht ging ze in 2005 op uitwisseling naar Zweden, waar ze samenwoonde met huisgenoten van bijna 30 verschillende nationaliteiten. Na het afronden van haar Master Communicatiewetenschappen aan de Universiteit van Tilburg eind 2008, begon ze haar carrière bij de Nuffic. Daar werd ze verantwoordelijk voor het opzetten van de online campagnes voor Study in Holland, waarmee de Nuffic studeren in Nederland promoot onder buitenlandse studenten.

WilWeg

In 2011 kwam daar ook WilWeg bij voor de Nederlandse studenten die een studie, stage of tussenjaar willen doen in het buitenland. Door haar eigen ervaringen weet ze hoe nuttig en belangrijk het is om (een deel van) je studie in het buitenland door te brengen. En door haar werk bij de Nuffic weet ze je ook precies te vertellen hoe je dat regelt. Kom daarom naar de workshop van WilWeg.

Anne spreekt tijdens

Zie ook

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van aankomende carrièrebeurzen.

Inschrijven ›

Mijn account

Je bent niet ingelogd.