Anneke Krakers

Directeur en eigenaar - WelzijnNederland

Anneke Krakers

Anneke Krakers is directeur en eigenaar WelzijnNederland. Als expert in welzijnsmarketing helpt Anneke Krakers welzijnsorganisaties en welzijnswerkers met een scherpe focus op hun klanten en meer zichtbaarheid. Zodat ze de waardering krijgen die ze verdienen.

Achtergrond

Anneke Krakers studeerde VO Organisatie, beleid en management aan het Windesheim. Daarna heeft Krakers als Consultant gewerkt bijde Belastingdienst. Sinds 2000 is zij directeur van Welzijn Buren, waar zij 11 jaar heeft gewerkt.

Onder de indruk van de snelle ontwikkelingen binnen het welzijnswerk sinds de invoering van de Wmo, is zij in 2007 gestart met WelzijnNederland.

Over Anneke

Anneke Krakers heeft passie voor het welzijnswerk. Professional in sociaal werk is Krakers ervan overtuigd dat profit en social profit zijn als broertjes en zusjes. Haar focus ligt bij welzijnsmarketing: zij brengt kennis van profit naar social profit. Welzijnsorganisaties in Nederland zijn haar klanten. Krakers inspireert met beide benen op de grond: wat gaan we doen?

Haar kennis biedt zij aan in workshops, trainingen, lezingen, coaching, het WNmarketing Doorbraakprogramma, de WNmarketing Club en spreekbeurten.

Anneke spreekt tijdens

Zie ook

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van aankomende carrièrebeurzen.

Inschrijven ›

Mijn account

Je bent niet ingelogd.