Anneke Panella-Drijver

Boekvertaler en eigenaresse Aretusa - Aretusa

Anneke Panella-Drijver, eigenaar en trainer bij Aretusa ~ Passie voor Taal ~ begeleidt en traint als deel van haar dagelijkse praktijk,  professionals tijdens hun internationale sollicitatieprocedures. 

In een wereld die steeds internationaler wordt is de kans groot dat je als sollicitant in een procedure terecht komt die in het Engels wordt gevoerd, met bijhorend Engels CV en waarbij in sommige gevallen een of meerdere gesprekken via Skype gevoerd zullen worden.

Aretusa

Als bureau ondersteunt Aretusa je bij al deze aspecten. Een goed geschreven brief en CV voorkomen ‘ruis’ wanneer ze gelezen worden door een native speaker. Ook tijdens een gesprek is het belangrijk vertrouwd te zijn met het Engels van de Engelsen. Sollicitatiegesprekken via Skype brengen daarnaast extra dynamiek met zich mee door het grotendeels ontbreken van directe  interactie.

Anneke Panella-Drijver

Aan de hand van voorbeelden uit haar praktijk en haar eigen internationale ervaring biedt Anneke een helder inzicht in alle aspecten en do’s en don’ts van sollicitaties in het Engels.

Anneke Panella-Drijver heeft een groot deel van haar leven in het buitenland gestudeerd en gewerkt, onder andere in Engeland, Italië en Frankrijk. Ook na terugkomst in Nederland heeft zij voor diverse internationale organisaties gewerkt onder andere als HR functionaris.

Haar studie heeft zij gevolgd aan het ITV, de Hogeschool voor Tolken & Vertalers in Utrecht. In 2004 is zij gestart met Aretusa ~ Passie voor Taal ~, eerst als vertaalservice en tegenwoordig verzorgt zij met een klein team taal- en sollicitatietrainingen voor bedrijven, professionals en particulieren.

Anneke spreekt tijdens

Zie ook

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van aankomende carrièrebeurzen.

Inschrijven ›

Mijn account

Je bent niet ingelogd.