Arno Ruijtenbeek

General Manager Projects and Technical Consultancy - Tata Steel

Sinds 2013 is Arno Ruijtenbeek als General Manager Projects and Technical Consultancy verantwoordelijk voor de realisatie van nieuwbouwprojecten en het continu verbeteren van de productie-installaties van Tata Steel IJmuiden.

 Met een  een open, pro-actieve houding geeft Arno leiding aan ruim 200 gekwalificeerde en gedreven professionals van dit interne ingenieurs- en projectenbureau. In korte tijd voltooit hij met zijn medewerkers complexe, technische projecten van hoge kwaliteit. Als medewerker van Arno werk je aan zichtbare projecten die concrete resultaten opleveren. Je krijgt de kans je visie te delen, je ideeën uit te werken en te groeien in je vak. Om aan de top van de Europese staalindustrie te blijven opereren, is een ambitieus investeringsprogramma vastgesteld tot 2020 dat in de workshop toegelicht wordt:

 

  • Nieuwe Converters in de Oxystaalfabriek, inhoud 350 ton vloeibaar staal
  • Verhogen walskracht eindwals Warmbandwalserij, van 3400 naar 4500 ton
  • Ombouwen proeffabriek Hisarna, reductie CO2 uitstoot met 20%, tot een continu productie-installatie
  • Nieuwe Continu Gietmachine Oxystaalfabriek, capaciteit 2,7 Mton/jaar
  • Nieuwe gashouder voor kooksovengas, gasinhoud circa 50.000 m3.

 

Arno Ruijtenbeek heeft meer dan 30 jaar ervaring in multidisciplinaire projecten. Hij is werkzaam geweest bij Tebodin, AVR-chemie en Scheldebouw. Daar heeft hij diverse functies bekleed en leiding gegeven aan het realiseren van projecten in de olie- en gasindustrie, infra en civiele bouw alsmede speciale projecten in het topsegment van de internationale architectuur.  Met die ervaring is hij terecht de General Manager Projects & Technical Consultancy: een gedreven leider die de verantwoordelijkheid draagt voor de inzet van technisch expertise, onafhankelijk en toekomstgericht.

Zie ook

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van aankomende carrièrebeurzen.

Inschrijven ›

Mijn account

Je bent niet ingelogd.