Asha Gaalman

portretfotografe - Asha Gaalman Fotografie

Asha Gaalman

Asha Gaalman is portretfotografe.

Na een turn around heeft Asha Gaalman een aantal jaren terug uiteindelijk gekozen voor de rode draad en passie in haar leven: de fotografie. Zij heeft in har carrière ervaring opgedaan in het zakenleven maar ook als beeldend kunstenaar (grafiek, etsen en schilderen). Zij kent daardoor "the best of both worlds".

Het is haar passie om vanuit haar begrip van zowel de zakenwereld als de wereld van de scheppende kust krachtige beelden te vervaardigen en de essentie van schoonheid van buiten en van binnen te tonen. Zij werkt vanuit wederzijds respect en vertrouwen en het is haar missie om haar opdrachtgevers centraal te stellen en een perfect resultaat te leveren zowel in compositie als in afwerking van het geleverde materiaal.

Asha Gaalman heeft zich onder andere gespecialiseerd in portretfotografie en brengt mensen in hun kracht in beeld. Dat doet zij zowel voor ondernemers als particulieren. Denk bijvoorbeeld aan een goede profielfoto voor LinkedIn, beelden voor uw website of uw jaarverslag.

Omdat mensen zich nogal eens ongemakkelijk voelen bij een fotosessie neemt zij voldoende tijd om de klant op zijn of haar gemak te stellen. Dat levert de betere beelden op waarbij de persoon echt tot zijn of haar recht komt.U hebt maar één kans op een eerste indruk; bij Asha Gaalman staat u er goed op!

Asha spreekt tijdens

Zie ook

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van aankomende carrièrebeurzen.

Inschrijven ›

Mijn account

Je bent niet ingelogd.