Asim Jahan

Managing Consultant Cyber Security, Privacy (Jahan Information Security) | Trainer (BainsleyCovington) | Voorziter MYTH - MYTH - BainsleyCovington - Jahan Information Security

Asim Jahan

Als trainer bij BainsleyCovington (net opgericht in 2017) helpt Asim jonge en ambitieuze professionals en als Managing Consultant Cyber Security en Privacy adviseert en helpt Asim bedrijven en organisaties om de informatiebeveiliging en de privacy te verbeteren.

Als Managing Consultant Cyber Security en Privacy adviseert en helpt Asim bedrijven en organisaties om de informatiebeveiliging en de privacy te duiden en zo in te richten dat ze optimaal beveiligd zijn terwijl ze geen cent teveel uitgeven. Met MYTH, een exclusieve netwerkclub voor jong talent en voor professionals, brengt hij samen met anderen jong talent en ervaren professionals bij elkaar om samen netwerken voor de toekomst aan te boren.

Asim is getrouwd en heeft een zoon (5) en dochter (2) en brengt veel tijd met ze door. In zijn vrije tijd gaat hij graag fietsen, wandelen, en leert hij sinds kort gitaar te spelen.

Asim spreekt tijdens

Zie ook

Mijn account

Je bent niet ingelogd.