Audrey Soekhradj

Loopbaanadviseur, coach, ondernemer, spreker, schrijver

Audrey Soekhradj, de auteur van ‘Vrouw, empower jezelf!’ is bezig aan een serie van interactieve boeken waarin ze inspirerende vrouwen interviewt. Eerder verschenen titels, zijn: ‘Topvrouwen’ en ‘Functioneringsgesprek, In 7 stappen je carrière beïnvloeden!’, waarin 7 valkuilen worden besproken.

Haar talent als loopbaanadviseur en schrijver gebruikt ze onder andere om competentie versterkende tools te ontwikkelen. Ze gelooft dat als jij jouw focus legt op waar je goed in bent, je veel krachtiger overkomt in je werk maar ook als mens. Behalve in Europa inspireert zij ook vrouwen met haar boeken in Canada, Amerika, Brazilië, India, Australië, Japan, Mexico en Groot Brittannië. Kijk op www.inspirerendevrouwen.nl en download jouw gratis module.

Audrey heeft 15 jaar bij ING gewerkt waarin zij heeft bijgedragen aan het opzetten van een Loopbaanadviescentrum waarin ze medewerkers van ING, zowel individueel als in groepen, gecoacht en getraind heeft bij hun zoektocht naar een passende functie waarin aandacht was voor: wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik. Binnen ING heeft ze aan diverse afdelingen leiding gegeven en gereorganiseerd. Tegenwoordig heeft zij haar eigen praktijk waarin ze vrouwen begeleidt.

Audrey spreekt tijdens

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van aankomende carrièrebeurzen.

Inschrijven ›

Mijn account

Je bent niet ingelogd.