Barbara Hellendoorn-Mineur

Directeur - Clinic Clowns

“Samen op zoek naar mogelijkheden om meer kinderen die het moeilijk hebben pretlichtjes in de ogen te bezorgen”

Barbara is sinds april 2013 directeur bij CliniClowns en wil zich vooral richten op het zoeken naar meer verbinding, zowel binnen als buiten de organisatie. Met wie en op welke manier kan CliniClowns samenwerken om nog meer kinderen te bereiken.

Tijdens haar deeltijdstudie HEAO Communicatie aan de Hogeschool van Utrecht, is ze haar carrière begonnen bij FilmNet als Customer Relation Manager. Nadat ze een aantal jaar als Direct Marketeer heeft gewerkt bij de Dierenbescherming en als Consultant bij BPK – een databasemarketingbureau –, besluit ze dat bij de goede doelen toch meer haar hart ligt. Ze werkt ruim 11 jaar bij KWF Kankerbestrijding, laatst als Hoofd Fondsenwerving. En nu is ze sinds april 2013 Directeur van CliniClowns.

“Eigenlijk hoef je maar één keer bij een bezoek van een clown aan een ziek kind te zijn, om te zien hoe belangrijk dat bezoek is. Het gaat even niet over ziekte of ingrepen, het is gewoon lol maken: dat wat kinderen het liefst doen. Je ziet ontspanning en een twinkeling in de ogen. Zowel bij het kind als bij de ouders en verzorgers. Ik ben enorm trots dat ik mee mag werken in de organisatie die dat uitermate professioneel mogelijk maakt.”

Zie ook

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van aankomende carrièrebeurzen.

Inschrijven ›

Mijn account

Je bent niet ingelogd.