Bart Beeks

SVP Operations Excellence Europe - CEVA Logistics

Bart Beeks

Bart Beeks is SVP Operations Excellence Europe voor CEVA Logistics.

Bart is een echte leider. Hij heeft al jarenlang leidinggevende functies vervuld bij CEVA Logistics in verschillende landen waaronder Spanje, Australie en Nederland. Op dit moment is hij verantwoordelijk voor het ontwikkelen van de Operational Excellence strategie in Europa en het plannen en uitvoeren van grote implementaties van nieuwe klanten.

Vanwege een implementatie voor een grote High Tech klant  in Venray waar Bart verantwoordelijk voor was heeft hij de titel Logistiek manager van het jaar 2013 gekregen. Dat project leek aanvankelijk een 'mission impossible'  en de vraag was of CEVA Logistics binnen tien weken een kartbaan in Venray kon ombouwen tot een state of the art distributiecentrum voor de tablets, gameconsoles en softwarepakketten van die klant.

Binnen tien weken moest het team van Bart onder meer drie voetbalvelden met palletlokaties realiseren, honderden camera's installeren, honderden mensen rekruteren en tal van vergunningen regelen. Het Dc moest vanaf dag één bovendien volledig operationeel zijn, maar uiteraard ook helemaal veilig.

Bart spreekt tijdens deze dag over het  avontuur waarbij hij in het begin niet kon weten hoe het zou eindigen. Hij toonde echter lef en ging het avontuur, met zijn team, aan.

Zie ook

Mijn account

Je bent niet ingelogd.