Ben Elsinga

Principal Consultant - Capgemini

Ben Elsinga is een ervaren adviseur bij Capgemini en auteur van het boek “De jonge professional”De blogs van Ben zijn te benaderen via dejongeprofessional.nl

Ben werkt als ervaren adviseur voor uiteenlopende klanten. Met als doel de klanten van Capgemini te laten excelleren. Bij voorkeur werkt Ben hiermee samen met jonge professionals in meester – leerling constructies. Het valt Ben op dat juist jonge professionals aan het begin van hun loopbaan worstelen met allerlei keuze vraagstukken.

Vandaar dat hij het initiatief heeft genomen om een “zelfhulpkit” te schrijven voor jonge professionals. Het boek heeft 40 concrete oefeningen die jonge professionals zelf kunnen uitvoeren.

Tijdens deze beurs gaat Ben met jullie aan de slag om een aantal van deze oefeningen samen uit te proberen. Dit om te komen tot de essentie van succes met behoud van eigen levensgeluk. Aan het einde van de sessie ontvang je een leuke verrassing.

Zelfhulpkit

Ben Elsinga heeft een groot deel van zijn "zelfhulpkit" voor Young Professionals beschikbaar gesteld via een gratis Engelstalig eBook. Ben kan persoonlijk worden benaderd via zijn LinkedIn account voor de gratis ePub versie. Alle gratis eBooks van Ben Elsinga mogen vrij internationaal worden gedeeld zolang er sprake is van een bronvermelding naar http://ypworkbook.com.

Ben spreekt tijdens

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van aankomende carrièrebeurzen.

Inschrijven ›

Mijn account

Je bent niet ingelogd.