Bernard Elshout

Eigenaar, directeur en NLP Master Trainer - Kaber Groep BV

Bernard Elshout

Bernard staat bekend om zijn enthousiasme en enorme energie. Het liefst staat hij als communicatietrainer voor de groep.. 

Mijn leeftijd is 49 jaar en ik ben al mijn halve leven trainer/docent. Ik vind het heerlijk om mensen te inspireren en in hun kracht te zetten. Trainen is mijn passie, daar word ik heel blij van. Wanneer ik zie hoe onze cursisten groeien en hoe zij zichzelf ontwikkelen dan ben ik eenvoudig weg dankbaar. Hij en zijn team hebben inmiddels tal van mensen opgeleid tot NLP Practitioner en NLP Master-Practitioner. 

Het is mijn missie om zoveel mogelijk mensen NLP te leren zodat de communicatie in de wereld eenvoudig, helder en open wordt en iedereen het beste uit zichzelf kan halen.

Opleidingen: NLP Master Trainer; behaald bij Institut Bruko. Gecertificeerd door the International Association of NLP Institutes (IN) NLP Coach Master Trainer. Gecertificeerd door the International Association of Coaching-Institutes (ICI) NLP Trainer; behaald bij het NTINLP. Gecertificeerd door de NVNLP Certificaat Systemisch kijken en werken; behaald bij True North NLP Master Practitioner; behaald bij De Eerste Verdieping. Gecertificeerd door de NVNLP Certificaat NLP Practitioner; behaald bij De Eerste Verdieping. Gecertificeerd door de NVNLP Diverse opleidingen gerelateerd aan de rijschoolbranche Certificaat Lerarenopleiding categorie A, B, C, D, E en AM

Bernard spreekt tijdens

Zie ook

Mijn account

Je bent niet ingelogd.